horal Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Mám tenhle a cena / výkon / rozměry dobrý. https://www.dalekohledy-mikroskopy.cz/p/vortex-diamondback-hd-8x42 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Ještě zvážím 8x30 ale to je max. 42 jsem pustil ,nechtělo se mi to tahat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Jo, taky jsme kdysi po dlouhém zkoušení se synkem na turistiku zvolili 8x32 místo 8(10)x42. Zkoušeli jsme tenkrát dalekohledy snad 2 hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října V 21. 10. 2024 v 14:38, geometr napsal: Jo, taky jsme kdysi po dlouhém zkoušení se synkem na turistiku zvolili 8x32 místo 8(10)x42. Zkoušeli jsme tenkrát dalekohledy snad 2 hodiny Tak to vypadá na ten Nikon P3 , koukal jsem i na P7 ,ale nenašel jsem tam nic proč jít do dražšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Taky jsem si ty Prostaffy před nějakou dobou porovnával a nepřišel jsem podle parametrů na rozdíl, který by tu vyšší cenu (typ) obhajoval. Ale nekoukal jsem přes to naživo, muže tam bejt trochu lepší optika - úpravy optických členů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Co jsem našel tak snad ten dražší má nějaký dielekrticky povlak a zámek dioptrie nebo tak něco . Teď jestli tu kvalitu poznám v 50 + Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 17 hodinami, vraby napsal: Tak to vypadá na ten Nikon P3 , koukal jsem i na P7 ,ale nenašel jsem tam nic proč jít do dražšího. Tohle už je spíš Chunky monkey, ne jako ten kapesní Sportstar s téměř poloviční hmotností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 2 hodinami, klobadysek napsal: Tohle už je spíš Chunky monkey, ne jako ten kapesní Sportstar s téměř poloviční hmotností. To je pravda. Chtěl jsem minokulár,ale ten mi nesedl tak jsem volil něco malého,lehkého a jsem úplně jinde. Že bych pořídil nakonec dva kousky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října ... a k tomu ještě loveckej 7x50 a máš to komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 8 minutami, geometr napsal: ... a k tomu ještě loveckej 7x50 a máš to komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu Tak je doma z druhé ruky Nikon Sportstar EX 8x25 DCF , dobrej prcek do kapsy. Pokoukaní co jsem očekával a ještě mi zbylo na něco trochu většího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se