Jarett Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července Tak mi přišlo roční zúčtování od ČEZ. Dva roky starý dům máme cca 250m2, tepelné čerpadlo, sazba D57D. Spotřeba 7MWh, platba 39.200,- ... tak nějak jsem si to představoval
AlfGS Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna Aktuálně jsem prodloužil smlouvu u Centropolu na 2 roky, vyjednal jsem si podmínky stejný jak co nabízel EO.N, nejlepší ceny na trhu + vrací 3 tis. Kč. ČEZ se zase zachoval jak kun*a největší, co bych po nich vlastně chtěl, máme ceník a naser si zákazníku. 14 dní jsem se s něma nemohl domluvit. A pak z nich vypadla sračka s cenami z ceníku platný od 1.1.2025, ať jdou někam! Jinak mám tarif D26D a vyjednal jsem ceny silovky s fixem na 2 roky: VT 3098 Kč s DPH NT 2805 Kč s DPH K tomu ten bonus 3 tis co vrátí. Takže spokojenost. Celkem úspora proti předešlým cenám energie asi o 20%
radek123 Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna neresil jste nekdo kam se vrtnout s FVE? mam ted CEZ tu elektrinu pro solary kterou sem podepsal jeste za puvodnich podminek jenze me to konci ted 31. a s novejma cenama sem jen na pausalu +6000,- rocne
ouskavl Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Ahoj, jak jste tu spokojení s Innogy? nabízejí mi na D57d: na tři roky 2160 (bez DPH) na dva roky 2370 (bez DPH) díky za odpovědi
Muffik Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září V 17. 8. 2025 v 17:37, radek123 napsal: neresil jste nekdo kam se vrtnout s FVE? mam ted CEZ tu elektrinu pro solary kterou sem podepsal jeste za puvodnich podminek jenze me to konci ted 31. a s novejma cenama sem jen na pausalu +6000,- rocne Ja u nich nakonec zůstal, i když je to dražší, nic podobnýho jsem nenašel. Nabízeli mi slevu, když si nechám dát jejich dálkový vypínač ke střídači, ale nechce se mi tam cpát jejich zařízení. Jak si dopadl ty?
Dez123 Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září (upraveno) Aktuální nabídka, co jsem dostal od EON na d25d, umí někde lepší? Upraveno 19. září uživatelem Dez123
2leon Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září (upraveno) CENTROPOL ENERGY 2 345 Kč/MWh Stálý plat je rovněž podprůměrně nízký 95 Kč/měsíc https://www.tzb-info.cz/ceny-paliv-a-energii/28793-skautska-energie-vysoutezila-na-pristi-dva-roky-zajemcum-skvele-ceny-elektriny-a-plynu Upraveno 19. září uživatelem 2leon
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září před 8 hodinami, Dez123 napsal: Aktuální nabídka, co jsem dostal od EON na d25d, umí někde lepší? Hele taky jsem k nim skočil, prece jenom je EON stabilní a tradiční firma- to u mě rozhodlo. jinak jsem odcházel od MND a teda jestli někdo nadává na aroganci ČEZ, tak si myslím, ze proste ještě nejednal s MND. #duvenblejt
Conrad Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září Před hodinou, vwtyp11 napsal: Hele taky jsem k nim skočil, prece jenom je EON stabilní a tradiční firma- to u mě rozhodlo. jinak jsem odcházel od MND a teda jestli někdo nadává na aroganci ČEZ, tak si myslím, ze proste ještě nejednal s MND. #duvenblejt Již po 3 s EON elektřina a plyn zcela bez problému.
Paw Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu Aktuálně mě lanaří ČEZ. Stávající smlouvu u EONu mám do konce 2026, ale už teď se ozvali s tím, že jestli jako nemám zájem. Jsou schopný nabízenou cenu podržet, kdyby to šlo mezitím dolů, tak se cena sníží i mně. Stačí teď podepsat, zrušit můžu kdykoliv do tý doby i 14 dnů po začátku platnosti. Samý pozitiva a sociální jistoty :). Nabídli mně 2420Kč/MWh bez DPH v tarifu D02d. Současnej EON nabízí pro nový zákazníky za 2390, pro stávající za 2720. Tak jsem zvědavej jestli, kdy a s čím se ozvou a jestli dokážou vykouzlit nějakou neveřejnou nabídku. Spotřebu mám malou - kolem 1,7MW za rok, takže o nějaký velký úspoře mezi ČEZ a EON se v mým případě mluvit nedá.
African Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu (upraveno) 1 hour ago, Paw said: Aktuálně mě lanaří ČEZ. Stávající smlouvu u EONu mám do konce 2026, ale už teď se ozvali s tím, že jestli jako nemám zájem. Jsou schopný nabízenou cenu podržet, kdyby to šlo mezitím dolů, tak se cena sníží i mně. Stačí teď podepsat, zrušit můžu kdykoliv do tý doby i 14 dnů po začátku platnosti. Samý pozitiva a sociální jistoty :). Nabídli mně 2420Kč/MWh bez DPH v tarifu D02d. Současnej EON nabízí pro nový zákazníky za 2390, pro stávající za 2720. Tak jsem zvědavej jestli, kdy a s čím se ozvou a jestli dokážou vykouzlit nějakou neveřejnou nabídku. Spotřebu mám malou - kolem 1,7MW za rok, takže o nějaký velký úspoře mezi ČEZ a EON se v mým případě mluvit nedá. Určitě půjdou pod ČEZ, tak nějak....ale nejdříve tě nechají odejít. Upraveno 3. listopadu uživatelem African
Pavel87 Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu (upraveno) Zrovna dneska jsem si psal s ČEZem, takhle teda neee parchanti. Samozřejmě došla nabídka až poté, co jsem odešel k E.ON. Upraveno 4. listopadu uživatelem Pavel87
African Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu 1 hour ago, Pavel87 said: Zrovna dneska jsem si psal s ČEZem, takhle teda neee parchanti. Samozřejmě došla nabídka až poté, co jsem odešel k E.ON. Jsou to šmejdi a ČEZ už léta na špičce. Věřím že jsi to psychicky nevydržel, já také vždycky zatínám zuby, ale do budoucna doporučuji na tu nekalou hru přistoupit. On by se ti opět ozval EON a dal by ti opět výhodnější nabídku než ČEZ a ty už by se pod ně nedostali, tak by se ti ani neozvali. Říkám tomu cikánská tržnice a dá se opravdu získat fajnová konečná cena, ale až po absolvování tady toho cirkusu. 1
Beet Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu Já píšu vždy rovnou na retenční a celkem mi to funguje.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se