Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak mi přišlo roční zúčtování od ČEZ. Dva roky starý dům máme cca 250m2, tepelné čerpadlo, sazba D57D. Spotřeba 7MWh, platba 39.200,- ... tak nějak jsem si to představoval :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Aktuálně jsem prodloužil smlouvu u Centropolu na 2 roky, vyjednal jsem si podmínky stejný jak co nabízel EO.N, nejlepší ceny na trhu + vrací 3 tis. Kč.

ČEZ se zase zachoval jak kun*a největší, co bych po nich vlastně chtěl, máme ceník a naser si zákazníku. 14 dní jsem se s něma nemohl domluvit. A pak z nich vypadla sračka s cenami z ceníku platný od 1.1.2025, ať jdou někam!

Jinak mám tarif D26D a vyjednal jsem ceny silovky s fixem na 2 roky:

VT 3098 Kč s DPH

NT 2805 Kč s DPH 

K tomu ten bonus 3 tis co vrátí.

Takže spokojenost. Celkem úspora proti předešlým cenám energie asi o 20%

• po 2 týdnech...
Odesláno

neresil jste nekdo kam se vrtnout s FVE?

mam ted CEZ tu elektrinu pro solary kterou sem podepsal jeste za puvodnich podminek  jenze me to konci ted 31. a  s novejma cenama sem jen na pausalu +6000,- rocne :( 

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj, jak jste tu spokojení s Innogy?

nabízejí mi na D57d:

na tři roky 2160 (bez DPH)

na dva roky 2370 (bez DPH)

díky za odpovědi

Odesláno
V 17. 8. 2025 v 17:37, radek123 napsal:

neresil jste nekdo kam se vrtnout s FVE?

mam ted CEZ tu elektrinu pro solary kterou sem podepsal jeste za puvodnich podminek  jenze me to konci ted 31. a  s novejma cenama sem jen na pausalu +6000,- rocne :( 

Ja u nich nakonec zůstal, i když je to dražší, nic podobnýho jsem nenašel. Nabízeli mi slevu, když si nechám dát jejich dálkový vypínač ke střídači, ale nechce se mi tam cpát jejich zařízení. 

Jak si dopadl ty?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...