Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
1 hour ago, Zdenek1307 said:

Já už druhým rokem tak trochu spolupracuji s Kalkulátorem. Jednou to s nimi klaplo, po druhé jsem musel ještě tlačit na dodavatele po vlastní ose. Dnes jsem jim zaslal vyúčtování, tak uvidíme s čím příjdou. Mám to podobně, zpracovávám to i pro mámu. Ta doba je tak divná, že vůbec nevím, co očekávat. Každopádně se roztačí ten kolotoč... ať už to mám za sebou (aspoň na rok) 😀 Jdu do boje s Eonem a Innogy 🥷 

Já přes Ušetřeno.cz a taky spokojenost 👍 No nic, dostal jsem se s tatou na retenční Innogy kde si můj hovor určitě rychle vymažou šmejdi 😁 Oznámil jsem jim ve zkratce, že jsou to šmejdi zlodějský a že se nestydí ani vohnout osmdesátiletého pána a pějně ho vojebat...doslova. Takže nakonec tříletá klesající  1.100,-, 990,-, 930,-Kč Mwh. Mohlo být lépe třeba u ČEZU za 840,-Kč , ale bohužel se nedá svítit. Ušetřeno.cz si napsalo všechny taty smlouvy a budou to hlídat za něj 👍 Nasranej jsem tedy pěkně...prej o nic se nestarejte pane, vše zařídíme za Vás...1.655,- Kč Mwh 😤

• Like 1
Odesláno

Tak opět kolečko ohledně energií. Elektrika u ČEZ mně končí v půlce července, tak jsem kontaktoval ušetřeno. 

Nabídka od Centropolu (zároveň s rezervací ceny plynu od 1.9.2027) fix na 2 roky 

Ceny s DPH: plyn - 878kc + 129 stálá platba 

El - 2742kc + 125 stálá platba 

Je to gut? Asi to vezmu a bude vystaráno.

Odesláno

Tak já dostal nabídku, která se neodmítá (D02d). 🤣 A dokonce mi dokážou vyfiltrovat a poslat elektrony pouze z obnovitelných zdrojů (kdyby nabízeli bio brambory, tak to pochopím).😆 Škoda, že na mail nejde přímo odpovědět...

v následujících měsících Vám skončí platnost Vaší fixované ceny elektřiny a v souladu se smlouvou přejdete do základního ceníku.

Protože patříte mezi naše věrné zákazníky, nabízíme Vám možnost přejít na nový tarif Komplet elektřina MAX s fixní cenou na 36 měsíců. Navíc dostanete 100% elektřinu z obnovitelných zdrojů především od lokálních výrobců z Česka

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 2 hodinami, Gustaf napsal:

Tak opět kolečko ohledně energií. Elektrika u ČEZ mně končí v půlce července, tak jsem kontaktoval ušetřeno. 

Nabídka od Centropolu (zároveň s rezervací ceny plynu od 1.9.2027) fix na 2 roky 

Ceny s DPH: plyn - 878kc + 129 stálá platba 

El - 2742kc + 125 stálá platba 

Je to gut? Asi to vezmu a bude vystaráno.

Ted koukám na smlouvy...a týpek z usetreno co diktoval ceny, mám pocit, že říkal s DPH...ale v mejlu vidím, že jsou bez. Tak kua nevím 😂 ale pořad vychází lépe u plynu a nastejno u elektriky než mám teď. Uvidíme, jak se k tomu postaví ČEZ, až dostane výpověď....

Odesláno

Tak ČEZ zareagoval na přechod k Centropolu a zaslal nabídku na elektřinu 2928kc mwh s DPH.

Ještě čekám, až přijde smlouva do mejlu, abych viděl i stálou platbu. 

Odesláno
4 minutes ago, Gustaf said:

Tak ČEZ zareagoval na přechod k Centropolu a zaslal nabídku na elektřinu 2928kc mwh s DPH.

Ještě čekám, až přijde smlouva do mejlu, abych viděl i stálou platbu. 

EON taky na plyn že přecházím k Innogy, na cenu se nedostanou tak to kompenzují odměnou, první telefonát 2.000,-, říkám málo, druhý 4.000,-, říkám málo, třetí 6.000,- říkám málo....čekám na čtvrtý co dávají max 7.500,- 🤣 Pak už jsme pod Innogy....šaškárna jak má být.... 

• Haha 2
Odesláno

Takže takle komplet. V podstatě to samé co Centropol, ale o 30kc vyšší stála platba. Má cenu ČEZ přes retenční oddělení ještě podusit?

Zvýhodněná nabídka s fixací ceny na 24 měsíců

Vysoký tarif 2928,20 Kč s DPH (2420 Kč bez DPH) / za 1 MWh

Nízký tarif 2928,20 Kč s DPH (2420 Kč bez DPH) / za 1 MWh

Stálá platba 163,35 Kč s DPH (135 Kč bez DPH) / měsíčně

Odesláno

Když to tady čtu, máte to asi jako zábavu :) To vám doporučím spotové ceny, bude mít zábavy spoustu :D 

Odesláno
před 52 minutami, Beet napsal:

Co máš za distribuční sazbu? Já mám D45d a v březnu jsem podepsal Yello, viz. níže. Končí mi fixace až v záři, tak čekám, že se z ČEZu ozvou někdy o prázdninách.

Ceny hezký,gratulace

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, Beet napsal:

Co máš za distribuční sazbu? Já mám D45d a v březnu jsem podepsal Yello, viz. níže. Končí mi fixace až v záři, tak čekám, že se z ČEZu ozvou někdy o prázdninách.

D02d

Upraveno uživatelem Gustaf
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Tak jsem to nechával vyšumět s tím, že už nechám ten Centropol. Dneska sms a e-mail od ČEZ. 2940kc mwh, 161kc stála platba a 2tis na účet. 

Poslali plnou moc, aby mohli zastavit přepis. Tak jsem to podškrábnul 😁

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...