HondzaX Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 Měl jsem možnost je okouknout. A jsou fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Émile Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Jsem doma v karanténě s dětmi a to pak člověk snadno propadne splínu Je potřeba si udělat radost, že ? No a napadlo mě při tom, urychlit čekání na MN22 tím, že se hecnu a připlatím za rychlé dodání od nějakého obchodníka z CH24. Je tam pár MN21, kterých asi moc nebylo. Cena vychází tak kolem 150tis., takže si říkám, má to vůbec smysl, nebo jsem takový pacient, že to za tu rychlou radost nestojí ? Co myslíte ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 To musí zvážit každý sám. Mě by za to třeba nestály, ale mnoho jiným určitě ano! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 je to cisto tvoja vec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Běž do toho, Pelagosy za 150…..kdo z Vás to má? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 urcite ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Émile Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Pravda, kdo z vás to má Takže se uklidním, dám kávičku, políbím ženu a v klidu si pustím Netflix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2022 za “babku” z české distribuce (-: Už tedy jen M.N.22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2022 M.N. 22 nevadí. Nerad bych M.N. 23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Nejen já si myslím, že FXD jsou nejlepší hodinky od Tudoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Tak já už jsem taky na čekačce, když ty Piplíkovy jsem nestihnul... Jinak u Bechyněho je mají na ukázku v Praze i v Brně, kdyby je chtěl někdo vidět naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 Na CH24 už se prodaly první MilSpec MN21 ... nepodařilo se mi bohužel zjistit za kolik ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Řemenománie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 před 2 hodinami, Jarett napsal: Řemenománie Jarku to jsou suprový strapy. Jsou lepší než od Eriky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 před 10 minutami, Piplík napsal: Jarku to jsou suprový strapy. Jsou lepší než od Eriky? To je Erika, jen custom verze s vlastním textem a potiskem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Právě teď, Jarett napsal: To je Erika, jen custom verze s vlastním textem a potiskem Paráda. FXD jsou na to skvělé. Vlastně tě “donutí” hrát si a neustále vymýšlet nové řemeny. S klasickými hodinkami se stěžejkami to není ono (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Émile Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 před 5 hodinami, Jarett napsal: Řemenománie To je perfektní, ještě dva a máš na každý den jeden Já zatím marně čekám, takže jdu napsat inzerát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 před 2 minutami, Émile napsal: To je perfektní, ještě dva a máš na každý den jeden Já zatím marně čekám, takže jdu napsat inzerát No, popravdě ale nevím, který dvě zbývající barvy by to měly být ... a neboj, určitě se dočkáš. To chce trpělivost, ta se vyplácí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Ani fólie se mi z nich nechce sundávat (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 26. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 před 18 hodinami, Piplík napsal: Ani fólie se mi z nich nechce sundávat (-: skvela kombinace s tim nato ad folie na to uz je docela vtipek ve FB skupine Nosime hodinky! Jelikoz jsem tam nosil Brejtle SO II s folieama Jelikoz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se