tano Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 dufi:Tak tady jsou ty tvoje U1 SDR...Fakt mooc pěkný! Můžu tě poprosit o Tvoje dojmy a porovnání s tvýma bejvalíma Déčkama?Ty jsou jeho syna ty U1, Dufi Decka pokud vim stale ma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 A jo!Sem to popletl-takže omluva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Omlouvám se ...dlouho jsem tu nebyl, mám hektický pracovní měsíce, díky Tano, žes to vzal částečně za mě.. Jsou sice mladýho, ale mám je na očích denně...hodinky jsou parádní, dost velký, těžký a když porovnám s Déčkama, tak D byli pravej opak - malý, lehký a mimořádně pohodlný - ale na mě už moc malý, mladej naprosto spokojenej i na jeho tenký ruce a Sellita šlape v pohodě - nějaký vteřinky za den tam jsou, ale žádný drama. Jak bude trochu víc času, tak zase zplodím nějaký foto od všeho co doma máme, myslím, že U1čkám bude zimní fotka slušet, jsou dost výrazný..co mám takhle info, tak okolí si jich všimne asi víc než "D"éček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Když říkáš, že mladej má tenkou ruku,tak kolik má obvod zápěstí? Jen pro srovnání s mým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Když říkáš, že mladej má tenkou ruku,tak kolik má obvod zápěstí? Jen pro srovnání s mým.Má lehce pod 16...a v nošení nevidí jedinej problém, sundává jen na spaní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Má lehce pod 16...a v nošení nevidí jedinej problém, sundává jen na spaní...Kolik mají lug to lug ? Jsou to fakt pěkný hodinky, já měl na ruce Sinn 857 utc a byly ok a to mají 43mm průměr .Můj limit je 42mm ,ale jak je vidět najdou se vyjímky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Celková délka pouzdra - měřeno cca pravítkem je 50mm a rozteč osiček 46mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Niekde som videl na instagrame ( asi ) ze ma vyjst limitka sinn u1, celocierna s ciernou lunetou. nemate niekto info ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Uz to je aj na stranke. Sinn u1 s a sinn u1 s e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 http://www.sinn.de/en/Modell/U1_S_E.htmhttp://www.sinn.de/en/Modell/U1_S.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 ...jsem se zamiloval do U1, ty černé SE vypadají dobře, má je někdo? Chci se zeptat jak šlapají U1 se Selitou, má někdo zkušenosti s přesností, díky......že já vůbec lezl na tohle forum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Šlapou jak "hodinky"... ...po zaběhnutí a denním nošení cca 3-4s do plusu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Jj, díky jsou to super hodinky,nedají mi spát!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Mobilovka klasických U1 a SDR verze v pozadí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Parada! Klasicka verze u mne porad vede, ale cevicek porad hloda, kdyby ta SDR luneta nestala takovou raketu uz ji davno mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Já půjdu asi do klasické verze s SDR na kaučuku..je to fakt tool, ty tahy se mi moc nelíbí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Já půjdu asi do klasické verze s SDR na kaučuku..je to fakt tool, ty tahy se mi moc nelíbí.. Kdyby sis to rozmyslel s tahem, tak kaucuk se sponou mam doma a nemam ho na co dat. Tak bych ho levne pustil dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Kdyby sis to rozmyslel s tahem, tak kaucuk se sponou mam doma a nemam ho na co dat. Tak bych ho levne pustil dal...tah vylučuji u tohoto tipu diversek..ale díky za nabídku!! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 ..tah vylučuji u tohoto tipu diversek..ale díky za nabídku!! ;-)Neni zac. Ja jsem prave tahovej a takove " chovani" nechapu :-)). Az je budes mit, pochlub se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 ...tah je super....ale na tomhle tipu hodinek mi nějak nesedí, koukal jsem teď ještě na černou verzi kdy i pouzdro , luneta je s tegimentem plus PVD a na červeném kaučuku vypadají nepřekonatelně...ještě to budu muset promyslet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se