Viktor Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 … vono to loupani tech krytek je peknej vopruz. Já to dělám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 před 2 hodinami, Viktor napsal: Já to dělám rád viktor=čistič, tam to dava smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2022 Tá čokoláda pekne ladí s pokožkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Nevím, kde se mám zeptat, tak to zkusím tady. Je možné, že prodejce napíše na tu plastovou (záruční, garanční...) kartičku, kde je číslo modelu,..., jako datum prodeje jen měsíc a rok? Např. jen 07 - 2020 a ne 15 - 07 - 2020 ? Díky za objasnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 před 8 minutami, Pekos napsal: Nevím, kde se mám zeptat, tak to zkusím tady. Je možné, že prodejce napíše na tu plastovou (záruční, garanční...) kartičku, kde je číslo modelu,..., jako datum prodeje jen měsíc a rok? Např. jen 07 - 2020 a ne 15 - 07 - 2020 ? Díky za objasnění. Už som to tak mal na karte (Taliansko) a aj som to videl inde.. ale nebýva to často.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Ok, díky, jsem klidnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Dá se ještě někde na rolex.com dohledat aktuální cena jednotlivých modelů? Od posledního zvyšování cen to tam nemůžu nikde najít. Případně kde jinde to můžu zjistit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 vidím to tam, zkusmo modrý Milgy a je tam 9.300 EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Musíš jít do konfiguratoru a naklikat tam konkrétní verzi danýho modelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Na telefonu cenu nemůžu pořad najít. Když jsem to teď zkoušel na počítači, tak se mi ukazuje standardně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 I na tlfonu vidím… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Jojo, potvrzuju. Teď jsem to zkoušel na mým telefonu a normálně to funguje, cenu vidím. Zkus v telefonu restartovat prohlížeč, nebo udělat update. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 (upraveno) iPhone aktualizovaný a zkoušel jsem různé změny nastavení v Safari. Výsledek pořád stejný… Nakonec jsem ale záhadu vyřešil, když jsem vypl VPNku Děkuji všem za pomoc Upraveno 10. ledna 2023 uživatelem Beer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Při koupí mi fólie sundali taky. Když jsem se ptal proč, tak odpověď zněla nařízení z Rolexu. Nepomohlo ani vysvětlení, že právě sundávání fólii je to kouzlo, které k takové věci jako hodinky patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiler Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 V 15. 2. 2023 v 17:23, vsudybyl napsal: Při koupí mi fólie sundali taky. Když jsem se ptal proč, tak odpověď zněla nařízení z Rolexu. Nepomohlo ani vysvětlení, že právě sundávání fólii je to kouzlo, které k takové věci jako hodinky patří. Hodinky proste musej opustit prodejnu bez samolepek, ale muzes si je klidne oloupat sam. Je to kvuli tomu, ze reselleri jsou tak drzi, ze markapujou ceny hodinek v tzv full stickers rezimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Ahoj, navstivil jsem dneska Rolex AD ve Varsave, na prodej meli: DJ41 fluted bicolor black dial DJ41 bicolor white dial GMT Rootbeer SDDS Deep blue nejake DJ36 - nepamatuju si. Na DJ41 fluted Wimbledon i na cerny Suby mi shodne rekl rok a pul az dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 před 4 minutami, Qwuiddo napsal: Ahoj, navstivil jsem dneska Rolex AD ve Varsave, na prodej meli: DJ41 fluted bicolor black dial DJ41 bicolor white dial GMT Rootbeer SDDS Deep blue nejake DJ36 - nepamatuju si. Na DJ41 fluted Wimbledon i na cerny Suby mi shodne rekl rok a pul az dva Co by ludia u nas ( u vás) dali keby bolo na pulte to čo vo VaršavePoliaci asi Rolex nekupujú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Ja myslim, ze bicolor DJ u nas taky od AD odneses, pokud ti staci cerny/bily cifernik.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 před 25 minutami, Qwuiddo napsal: Ahoj, navstivil jsem dneska Rolex AD ve Varsave, na prodej meli: DJ41 fluted bicolor black dial DJ41 bicolor white dial GMT Rootbeer SDDS Deep blue nejake DJ36 - nepamatuju si. Na DJ41 fluted Wimbledon i na cerny Suby mi shodne rekl rok a pul az dva Já byl dva dny zpět v Katowicích u Kruka a zapsal se na modré DJ41 na jubilee, zlatá luneta. Prý rok až dva. Wimbledony to stejné. Bicolory tam taky měli, jak s hladkou zlatou lunetou, tak se fluted, ale neptal jsem se zda jsou na prodej (u některých bylo reservé, ale je u všech), protože bych si je nekoupil, ocelové DJ41 tam neměli vůbec. Černé spíše dříve než modré a zelené, zvažoval jsem ty černé do poslední chvíle a popravdě ještě teď si nejsem jistý, ale jsem zapsaný na modré. Taky Kruk? Ceny mi dala v zlotých a vychází mi to dráž než v CZ, musím ji zavolat, jaká je cena v €, mělo by to ale být podle rolex.com.. zapíšu se ještě double v CZ.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 (upraveno) Jj taky Kruk zde Cerny tam meli na prodej, ale myslim, ze na oysteru. Upraveno 14. února 2024 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se