vwtyp11 Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září (upraveno) Dikembe Mutombo…rip IMG_1314.webp Upraveno 30. září uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září před 31 minutami, vwtyp11 napsal: Dikembe Mutombo…rip IMG_1314.webp 183.46 kB · 2 stáhnutí Not in my house. Miloval jsem 90's NBA, Dikembe byl famózní obránce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září (upraveno) Presne. Pamätám si ho hlavne z čias, keď hral za Denver Nuggets a Atlantu Hawks. To slávne prvé kolo playoff Denveru, už ani neviem v ktorom roku to hrali, ale v ňom ako posledný nasadený, porazili dovtedy jednoznačne válcujúci Seattle Supersonics. Ako po zápase Dikembe leží na palubovke s loptou a teší sa, alebo skôr plače od radosti. A v druhom kole dosť potrápili Utah Jazz. A ešte jeden moment, čo už kolegovia spomenuli vyššie - jeho typické gesto odmietavým kývaním prsta pod košom, ak niekoho zblokoval a potom ako cez neho Jordan zasmečoval do koša a to gesto mu vrátil. Dikembe nikdy nezabudol odkiaľ pochádza - viď jeho humanitárne akcie. Ani som nevedel o jeho zdravotných problémoch. Nádor na mozgu, do prdeleeee... Upraveno 30. září uživatelem StanoBare 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Zemřel pro mě házenkařskej guru - Rastislav Trtík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října V roce 2003 vyhrál ligu s Frýdkem, to bylo tehdá velké veselí. Přišel kvůli tomu o plnovous. 63, mladý chlap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopkirk Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Pro dříve narozené fanoušky atletiky. https://www.sport.cz/clanek/atletika-zemrel-gejza-valent-clen-zlate-generace-ceskoslovenskych-atletu-5037863#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Jojo, pamatuji. S Imrichem Bugarem světová dvojice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Věra Plívová-Šimková, režisérka Pánů kluků… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října @Jone, koukal jsem, vcera asi s klukem pustime: "Co myslíš, že teď udělám?" "Nařežete mně." "Uvažuješ bystře. A víš, proč to udělám?" "Protože jste větší." 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumberjack Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Tak dneska proběhlo rozloučení s PANÍ režisérkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Paul Di’Anno R.I.P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Jsem si teď po ránu musel pustit Killers no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října …volací znak / imatrikulace OK ČSA - Ende Schluss https://zpravy.aktualne.cz/domaci/foto-csa/r~a67a13365b8b11eeb1f50cc47ab5f122/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října před 11 minutami, Jone napsal: …volací znak / imatrikulace OK ČSA - Ende Schluss https://zpravy.aktualne.cz/domaci/foto-csa/r~a67a13365b8b11eeb1f50cc47ab5f122/ Praděd Bedřich se kroutí v hrobě a je dost na§raný. Tohle je smutná zpráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Skoro jsem neznal, ale RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října R.I.P ČSA. Na ÚCL vlála česká vlajka na půl žerdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října ...dostal jsem před chvílí, takže už to do Kněževsi nestihnu; tak kdyby někdo z okolí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Hmm,tak asi poslední let před chvílí přistál Na Ruzyni. R.I.P. ČSA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se