Hasňa Posted August 16, 2024 Report Posted August 16, 2024 A kdy tráva byla travnatější a voda vodovější. 4
Bert Posted August 18, 2024 Report Posted August 18, 2024 Alain Delon. No, tak už s Bébelem naháněj baby na nebesích. Nebo v pekle Doufám ale, že spolu. 1 3
kuncák7 Posted August 18, 2024 Report Posted August 18, 2024 Jsem nejakej prokletej- Belmondo zemřel, kdyz jsem byl na dovce, Gott taky a ted Delon. Baby nahanej urco spolu a je jedno kde.
habadej Posted August 18, 2024 Report Posted August 18, 2024 Velice smutná zpráva. Jeho filmy mě provázely celý můj život. On a Bébel mi připravili na filmovém plátně spoustu krásných zážitků. Děkuji, Mistře!!! 1
AndyAaron Posted August 18, 2024 Report Posted August 18, 2024 Zprava je to smutna, ale mistrovi se snad konecne ulevilo. Byt otrokem v nefunkcnim tele kdyz hlava jeste jede musi byt peklo. Budiz mu zeme lehka.Francouzska kinematografie 60.-80. let byla specificka a u nas dost popularni. Naopak soudoba je pro me dost neznama. Maji ti dva borci nejake nastupce? Co za soucasne francouzske filmy by stalo videt. Vim o par komediich, ale jinak mi ta ikonicnost Delonova a Belmondova obdobi chybi… 4
Tobi Posted August 18, 2024 Report Posted August 18, 2024 (edited) Je mi to moc líto-s Belmondem a nyní s Delonem odešel kus našeho života. R.I.P. Edited August 18, 2024 by Tobi úprava 1
Jeronimo Posted August 18, 2024 Report Posted August 18, 2024 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 5
Conrad Posted August 18, 2024 Report Posted August 18, 2024 Francouzské kriminálky s ním jsem miloval
JR_2010 Posted August 18, 2024 Report Posted August 18, 2024 Já kvůli němu kdysi začal na chvíli kouřit, Gitanes, málem mě to zabilo a naštěstí mě to zase pustilo, ale chtěl jsem bejt jako on. Byla to výrazná osobnost, i když podle všech dostupnejch informací s ním asi nebyl jednoduchej život...tak teď už budeme jenom hlídat dražby s jeho hodinkama a něco si třeba koupíme.
Radek Cigi Posted August 18, 2024 Report Posted August 18, 2024 Delon, Belmondo, Gabin, Ventura, ale i Funés a Bourvil. Pro mě legendy. Jejich filmy můžu stále dokola a vždycky se na ně těším. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 3 1
mlsoun1 Posted August 18, 2024 Report Posted August 18, 2024 Velice nepříjemná zpráva a velmi smutná.Na jeho filmech jsem vyrostl a hltal je ve velkém,stejně jako Belmonda a další velké osobnosti Francouzkého filmového plátna 1
DarylVanHorne Posted August 18, 2024 Report Posted August 18, 2024 před 4 hodinami, mlsoun1 napsal: Velice nepříjemná zpráva a velmi smutná.Na jeho filmech jsem vyrostl a hltal je ve velkém,stejně jako Belmonda a další velké osobnosti Francouzkého filmového plátna Lépe bych to nenapsal
vzduch Posted August 18, 2024 Report Posted August 18, 2024 R.I.P. pane Delone. Jak si tak stárnu (58) a okolo sebe vidím odcházet už i kamarády a známé, v mnoha případech mi stáří připadá nedůstojné. Doufám, že mě to trefí na fleku.
špelda66 Posted August 18, 2024 Report Posted August 18, 2024 (edited) před 6 minutami, vzduch napsal: R.I.P. pane Delone. Jak si tak stárnu (58) a okolo sebe vidím odcházet už i kamarády a známé, v mnoha případech mi stáří připadá nedůstojné. Doufám, že mě to trefí na fleku. Jsem na tom stejně, děsí mě případná nemohoucnost a závislost na pomocí druhých, doufám v to samé. Drž se ! Edit, omlouvám se za OT. Edited August 18, 2024 by špelda66
milomac Posted August 19, 2024 Report Posted August 19, 2024 (edited) @vzduch @špelda66 Myslím, že nás tu bude víc, kdo si v tom našem "vyzrálém" věku připouští takovéto myšlenky - nebýt na obtíž, být soběstačný co to půjde a až ta kmotra přijde, ať to mám rychle za sebou .... Ale lepší na to nemyslet, užívat každého dne . Jinak ještě mě zarmoutila zpráva z domácího motorsportu - po nehodě v závodech do vrchu včera v Albrechticích zahynul jezdec Ondřej Chytil ve věku 32 let .... R.I.P. https://www.motormix.cz/ondrej-chytil-zahynul Edited August 19, 2024 by milomac
M.K. Posted August 20, 2024 Report Posted August 20, 2024 V 18. 8. 2024 v 10:06, Radek Cigi napsal: Delon, Belmondo, Gabin, Ventura, ale i Funés a Bourvil. Pro mě legendy. Jejich filmy můžu stále dokola a vždycky se na ně těším. Hezkej výčet. Zejména díky za zmínku o L. Venturovi - zajímavej životní příběh nejen v oblasti herectví... 1
warann Posted August 20, 2024 Report Posted August 20, 2024 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 2 1
Recommended Posts