KFL Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Odesláno 21. února 2022 Spravny smer a spravne tempo ve spravny cas. At se dari dale!
M.K. Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Odesláno 22. února 2022 Takovejch příběhů není nikdy dost Taky máme doma asi tři tikátka od vás, tak díky a ať se daří i dál...
long Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Odesláno 22. února 2022 Jste frajeři oba dva a dokázali jste za tu dobu ujít velký kus cesty! Klobouček
heboš Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Odesláno 22. února 2022 Jejda to uteklo, co jsem se s Kubou potkal v Havířově a o trošku méně s Cyrdou na letišti a u něj doma ... Ať se Vám oběma daří i nadále !
Jiří Štencek Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Odesláno 22. února 2022 Velká gratulace, klobouček a jak jsem říkal i osobně.. byl jsi a dál budeš vzorem. Ať ti to s Chronoshopem tiká!
Návštěvník Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Odesláno 23. února 2022 Který je ten Cyril? Panda nebo Lenin?
Cyril Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Odesláno 30. března 2022 Nazdar bando! Díky všem za reakce. Byla to pro mě jedna z příležitostí, která se v životě ne vždy a ne každému hodinkářskému magorovi naskytne. Myslím že teď, když už mě Kuba tolik nepotřebuje (děsně nerad jezdím do Prahy), bude Chronoshop fungovat minimálně stejně tak dobře, jako doposud. Protože jsme zůstali dobrými přáteli, je pravděpodobné, že budu Chronoshopu užitečný (asi v segmentu leteckých hodinek) i v budocnu. Ale jak konkrétně, to asi ukáže až čas... Cyril.
H-B Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Odesláno 31. března 2022 Tento testament me vlastne stve, protoze mi jednak pripomina, jak dlouho mam Sinn U1 a druhak jak proste obecne ten cas leti :). Gratuluju k vyroci a celkove k pocinu Chronoshopu! Mel jsem tu cest koupit hodinky jeste z "nekamenne" prodejny (zvlastni Steinhart, myslim Le Mans GT, s Unitasem a stribrnym sunburst dialem) a pak se mockrat stavit na cumendu do vilky, vcetne akvizice tech U1. Jsou to vzpominky a ja sem rad, ze jste tady
Chorche Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2022 Tohle je nádherný! Ať se daří i dalších 10! Minimálně Nosil jsem tehdy Swatchky a Festiny, když mi kolega řekl, koukni na Chronomag a Chronoshop. To mi změnilo život
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se