Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koukám,že Vás dárek našim olympionikům pěkně rozhodil. Co k tomu přistoupit tak,že je to prostě historie a že i takové hodinky se vyráběly.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odesláno

To já nevím,zas takový znalec nejsem. Já je vzal,že to právě Prim je, tak jsem se sekl... Tohle video mi k tomu ještě napomhlo.

Odesláno

Kolik to stálo? Taky jsem s tím přišel do kontaktu, když s tím švagrová přijela z Pekingu. Chtěla je prodat, ale řekl jsem ji upřímně, že krom citové hodnoty to nemá žádnou cenu, ať si je vystaví na poličku a potom může vyprávět vnoučatům o Olympiádě v Pekingu.

Odesláno

Obdivuji hroší kůži člověka, který zjistí, že svůj nákup totálně posral, mezi primkaři je za idiota, a ještě za svůj příspěvek umístí ksicht, který se směje, až mu tečou slzy.

Odesláno

Název vlákna je "chlubící" ... tímdle bych se asi moc nechlubil.

Na chlubení není ten druhý Prim, design nic moc (není na chlubení), a i ta Olympiáda je taková o ničem.. nikoho podle mě nezajímala.

Odesláno

To není o horší kůži,ja se smál tomu,že není každý den posvícení a že někdy člověk udělá chybu a není důvod nad tím brečet,ale spíš zasmát. Ale jestli máte pánové potřebu mě dusit,tak můžete dále pokračovat, Bertovi diky za idiota, ale tomu zase smát nebudu. Hold každý není odborník.

Odesláno

Kdyz si odmyslim fabriku a ucel, tak ty hodinky zas nevypadaj tak zle. Hosi z NMnM taky vyprodukovali obcas veci, nad kteryma zustava rozum stat.
Posledni dobou se jim dle me nedari moc marketing nebo nevim, co si mam myslet o tomhle dnesnim postu na IG… migama bych se moc neohanel…

96a3d30b3f5651b78e3c2677ed5fdd0f.png

Odesláno
před 6 hodinami, sara11 napsal:

.... Hold každý není odborník. emoji6.png

A ještě si vzdává hold....

Odesláno
před 22 minutami, AndyAaron napsal:

Kdyz si odmyslim fabriku a ucel, tak ty hodinky zas nevypadaj tak zle. Hosi z NMnM taky vyprodukovali obcas veci, nad kteryma zustava rozum stat.
Posledni dobou se jim dle me nedari moc marketing nebo nevim, co si mam myslet o tomhle dnesnim postu na IG… migama bych se moc neohanel…

96a3d30b3f5651b78e3c2677ed5fdd0f.png

Bych se dneska asi bál vylézt v něčem takovém na ulici, abych nedostal tečku mezi oči. Myslím ten bomber, ale konec konců i ty hodinky dostávají najednou jakousi divnou pachuť.

Odesláno

Bože chraň, to je slušnej bizár :D 

Co tam je za strojovnu? Nějaký příjemný český inhouse nebo hodinky svým strojkem vzdávají hold čínským soudruhům?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...