sara11 Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Odesláno 21. března 2022 Dnešní nečekané a o to příjemnější překvapení. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Josef01 Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Odesláno 21. března 2022 No potěš, udělalo se mi mdlo. Snad nebudu mít v noci nějaké děsivé sny
sara11 Odesláno 22. března 2022 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2022 Koukám,že Vás dárek našim olympionikům pěkně rozhodil. Co k tomu přistoupit tak,že je to prostě historie a že i takové hodinky se vyráběly. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Postal80 Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Odesláno 22. března 2022 Jenže MPM není historie a takové hodinky se ani nevyráběly. Sorry
sara11 Odesláno 22. března 2022 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2022 To já nevím,zas takový znalec nejsem. Já je vzal,že to právě Prim je, tak jsem se sekl... Tohle video mi k tomu ještě napomhlo. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Frantik Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Odesláno 22. března 2022 Prim je Elton, tohle jsou Číňani. Takže to vlastně tak trochu sedí
shewcza Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Odesláno 22. března 2022 Kolik to stálo? Taky jsem s tím přišel do kontaktu, když s tím švagrová přijela z Pekingu. Chtěla je prodat, ale řekl jsem ji upřímně, že krom citové hodnoty to nemá žádnou cenu, ať si je vystaví na poličku a potom může vyprávět vnoučatům o Olympiádě v Pekingu.
Bert Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Odesláno 22. března 2022 Obdivuji hroší kůži člověka, který zjistí, že svůj nákup totálně posral, mezi primkaři je za idiota, a ještě za svůj příspěvek umístí ksicht, který se směje, až mu tečou slzy.
krakra Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Odesláno 22. března 2022 Název vlákna je "chlubící" ... tímdle bych se asi moc nechlubil. Na chlubení není ten druhý Prim, design nic moc (není na chlubení), a i ta Olympiáda je taková o ničem.. nikoho podle mě nezajímala.
sara11 Odesláno 22. března 2022 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2022 To není o horší kůži,ja se smál tomu,že není každý den posvícení a že někdy člověk udělá chybu a není důvod nad tím brečet,ale spíš zasmát. Ale jestli máte pánové potřebu mě dusit,tak můžete dále pokračovat, Bertovi diky za idiota, ale tomu zase smát nebudu. Hold každý není odborník. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ondras_CZ Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Odesláno 22. března 2022 Konečně hodinky z ,,domácího,, prostředí
AndyAaron Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Odesláno 22. března 2022 Kdyz si odmyslim fabriku a ucel, tak ty hodinky zas nevypadaj tak zle. Hosi z NMnM taky vyprodukovali obcas veci, nad kteryma zustava rozum stat. Posledni dobou se jim dle me nedari moc marketing nebo nevim, co si mam myslet o tomhle dnesnim postu na IG… migama bych se moc neohanel…
Bert Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Odesláno 22. března 2022 před 6 hodinami, sara11 napsal: .... Hold každý není odborník. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro A ještě si vzdává hold....
Void Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Odesláno 22. března 2022 Teda, cesky olympijsky tym ma dost zvlastniho sponzora... Pry az do roku 2024, juch
tombas Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Odesláno 22. března 2022 před 22 minutami, AndyAaron napsal: Kdyz si odmyslim fabriku a ucel, tak ty hodinky zas nevypadaj tak zle. Hosi z NMnM taky vyprodukovali obcas veci, nad kteryma zustava rozum stat. Posledni dobou se jim dle me nedari moc marketing nebo nevim, co si mam myslet o tomhle dnesnim postu na IG… migama bych se moc neohanel… Bych se dneska asi bál vylézt v něčem takovém na ulici, abych nedostal tečku mezi oči. Myslím ten bomber, ale konec konců i ty hodinky dostávají najednou jakousi divnou pachuť.
Daemonultimate Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Odesláno 22. března 2022 Mig hodinky se mi líběj a pachuť necejtim. Ale bunda a hele, jsem pilot, to mi fakt nesedí.
watchboy Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Odesláno 22. března 2022 Bože chraň, to je slušnej bizár Co tam je za strojovnu? Nějaký příjemný český inhouse nebo hodinky svým strojkem vzdávají hold čínským soudruhům?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se