Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Technical specifications – Grand Seiko Constant Force Tourbillon SLGT003

Case: 43.8mm diameter x 12.9mm thick x 50.6mm lug-to-lug - platinum 950 and Brilliant Hard Titanium, hand-finished brushed and Zaratsu-polished surfaces - box-shaped sapphire crystal with anti-reflective coating over dial, see-through caseback - 100m water-resistance
Dial: openworked - hours and minutes in sub-dial at noon - integrated constant-force mechanism and tourbillon at 6 o'clock - power reserve indicator at 8 o'clock
Movement: Grand Seiko calibre 9ST1 - manual-winding constant-force tourbillon - 35mm x 7.98mm - 340 components - 28,8000vph/4Hz - accuracy +5 to -3 seconds per day - 72h power reserve (50h constant-force)
Strap: black calfskin strap with Urushi lacquer - platinum triple-folding clasp with push-button release - additional crocodile strap provided
Reference: SLGT003
Availability: limited edition of 20 pieces
Price: EUR 370,000
Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jo, to jsou přesně ty situace, kdy cesta je důležitější než cíl. Tedy, kdy skvělá konstrukce, materiály a td jsou důležitější než odečet času. A to na jejich obhajobu musím říct, že tenhle kousek má alespoň poctivý indexy. Ale to jak vypadaj i kolik stojej je opravdu nepředurčuje k tomu, aby člověk dokázal rychle odečíst čas. Bejt moje, čumim na ně s úžasem každou chvíli, ale stejně nikdy nebudu vědět kolek je :)

Odesláno
před 22 minutami, shewcza napsal:

@Radik bez ohledu na cenu, co je na tom nenositelného? Proporce mi přijdou super.

Já nemyslím proporčně, ale vzhledově, kdy vystavujou kalibr na nejvyšší technický úrovni a tím nepřímo i svoji cenu. Toho si všimne i neznalej a já bych na to koule běžně je nosit rozhodně neměl. Že to je jinak skvost, o tom žádná.

Odesláno

Ma to wr aspon ako moonswatch? A tiez by ma drblo, keby mi praskol pasok niekde v lese pri vareni gulasu. 
Ale asi je pravdou, ze tieto hodky si clovek skor vezme na rokovanie...niekam...napriklad do Minnesoty.

Odesláno

Live to musí být bomba podívaná. Čitelnost samo krapet utrpěla, ale schovat tohle někam pod cifr, to by byl hřích. Na běžný nošení to úplně není, ale vona cílovka taky asi bude jinde.

• po měsících...
Odesláno

Já myslím, že tohle má víc komplikací, než jsem si uměl představit...cena, strach to nosit, přestat na to čumět...ne vážně...nádhera, ale jedinej důvod to vlastnit za mě by byla výhra v loterii 2x za sebou v prvním týdnu šílenství:D

• Po roku...
Odesláno

Po dvoch rokoch nova verzia, ref. SLGT005

The Grand Seiko Kodo 'Daybreak'

https://www.hodinkee.com/articles/hands-on-grand-seiko-kodo-daybreak?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-050824&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...