Přejít na obsah

Tissot - dojmy a názory

mengelis

Doporučené příspěvky

moje prve hodinky za vlastne(teda za prachy od deda:-) ) boli tissoty. Mam ich dodnes, aj ked ich uz nenosim. Potom, roky neskor som si kupil este jedny. Niektore typy su dost podarene, napr. niektore prc200 mi pripominaju iwc portuguese a to su hodinky, co by som si hned kupil, len keby mi nebolo luto tych penazi:-( Skoda, ze vacsinou sa mi pacia tissot quartz. Ked pride na mechaniku, tak aspon pre mna vyzeraju tie modely nejak divne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Já jsem měl už taky několikatery Tissoty a nikdy žádný problém,momentálně mám Seastary chrona a max. spokojenost. Myslím ale,že tady jde o něco jiného. Místní borci,kteří mají cibule za 70-120 k se na takovou socka značku dívají poněkud jinak,ale pro začátečníky je to ten nejlepší start do dlouhodobě trvající nemoci,tož tak.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Nechapu proc odpor k Tissotum? Jsou to hodinky na kterych spousta chronoblaznu zacinala (i ja samozrejme) a postupne me privedly k jinym higher level znackam... Takze tak. Toto vlakno by se melo locknout. Je tu zcela zbytecne. Stejne tak si muzeme zalozit odpor k Beckam, IWC atd... a urcite se nejaky hater taky najde, ale postradam smysl tohoto konani.... Takze pro spravce: LOCK PLEASE!!!!

Odkaz ke komentáři

Já jsem měl už taky několikatery Tissoty a nikdy žádný problém,momentálně mám Seastary chrona a max. spokojenost. Myslím ale,že tady jde o něco jiného. Místní borci,kteří mají cibule za 70-120 k se na takovou socka značku dívají poněkud jinak,ale pro začátečníky je to ten nejlepší start do dlouhodobě trvající nemoci,tož tak.

Pochybuji že někdo tady pomýšlí o hodinkách za podobné peníze jako hodinky pro socky, spíše jsou ale doporučovány jiné značky.

Odkaz ke komentáři

Nechapu proc odpor k Tissotum? Jsou to hodinky na kterych spousta chronoblaznu zacinala (i ja samozrejme) a postupne me privedly k jinym higher level znackam... Takze tak. Toto vlakno by se melo locknout. Je tu zcela zbytecne. Stejne tak si muzeme zalozit odpor k Beckam, IWC atd... a urcite se nejaky hater taky najde, ale postradam smysl tohoto konani.... Takze pro spravce: LOCK PLEASE!!!!

Toto vlákno nenabáda k odporu k Tissotu, odporúčam aspoň nejaké príspevky si prečítať. Žiadosť o lock je mimo.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...