Frantik Odesláno 25. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2013 Miluju Tissot :-) !! To je smutný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2013 To je smutný!:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2013 Seš krutej,Frantíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2013 Ja mám Tissot rad, poslední dobou se snazi a jde jim to. Ale milovat ho?!?!..... Pche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumsturm Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Myslím že to je dost zbytečné a hloupé vlákno :-( Komu se Tissot líbí koupí si je komu ne nekoupí, je to jednoduché. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tobtob Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2013 moje prve hodinky za vlastne(teda za prachy od deda:-) ) boli tissoty. Mam ich dodnes, aj ked ich uz nenosim. Potom, roky neskor som si kupil este jedny. Niektore typy su dost podarene, napr. niektore prc200 mi pripominaju iwc portuguese a to su hodinky, co by som si hned kupil, len keby mi nebolo luto tych penazi:-( Skoda, ze vacsinou sa mi pacia tissot quartz. Ked pride na mechaniku, tak aspon pre mna vyzeraju tie modely nejak divne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruce Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Nosil jsem skoro 10 let T-Touche I a vlastně úplná spokojenost, akorát jsem poslední dobou začal koukat po jiných značkách. Každopádně ostudu jsem s nimi nikdy neuřizl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin22 Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Dle mého názoru se jedna o velmi kvalitní značku, mel jsem asi 10 Tissot a všechny super. Rozdíl je pouze v prestizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 mal si 10 tissot a vsechny super? Preco si ich menil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 (upraveno) Nova rada powermatic 80 neni vubec k zahozeni, 80 hodin rezervy natahu se hodi:-) a za ty prachy 15 tisic, nema 80 hodin nikdo!!! Mozna jeste certina Upraveno 24. srpna 2013 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Mam dvoje chrona - jedny quartz a jedny automaty,super pracovni hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardennius Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Já jsem měl už taky několikatery Tissoty a nikdy žádný problém,momentálně mám Seastary chrona a max. spokojenost. Myslím ale,že tady jde o něco jiného. Místní borci,kteří mají cibule za 70-120 k se na takovou socka značku dívají poněkud jinak,ale pro začátečníky je to ten nejlepší start do dlouhodobě trvající nemoci,tož tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_k Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 http://www.tissot.ch/?collections/products/1167/n/TISSOT_HERITAGE_PR_516_AUTOMATIC/T071.430.11.041.00Tohle mne opravdu oslovilo...a vylecilo odpor k Tissotu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seven.of Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Nechapu proc odpor k Tissotum? Jsou to hodinky na kterych spousta chronoblaznu zacinala (i ja samozrejme) a postupne me privedly k jinym higher level znackam... Takze tak. Toto vlakno by se melo locknout. Je tu zcela zbytecne. Stejne tak si muzeme zalozit odpor k Beckam, IWC atd... a urcite se nejaky hater taky najde, ale postradam smysl tohoto konani.... Takze pro spravce: LOCK PLEASE!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Já jsem měl už taky několikatery Tissoty a nikdy žádný problém,momentálně mám Seastary chrona a max. spokojenost. Myslím ale,že tady jde o něco jiného. Místní borci,kteří mají cibule za 70-120 k se na takovou socka značku dívají poněkud jinak,ale pro začátečníky je to ten nejlepší start do dlouhodobě trvající nemoci,tož tak.Pochybuji že někdo tady pomýšlí o hodinkách za podobné peníze jako hodinky pro socky, spíše jsou ale doporučovány jiné značky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Nechapu proc odpor k Tissotum? Jsou to hodinky na kterych spousta chronoblaznu zacinala (i ja samozrejme) a postupne me privedly k jinym higher level znackam... Takze tak. Toto vlakno by se melo locknout. Je tu zcela zbytecne. Stejne tak si muzeme zalozit odpor k Beckam, IWC atd... a urcite se nejaky hater taky najde, ale postradam smysl tohoto konani.... Takze pro spravce: LOCK PLEASE!!!! Toto vlákno nenabáda k odporu k Tissotu, odporúčam aspoň nejaké príspevky si prečítať. Žiadosť o lock je mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seven.of Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Toto vlákno nenabáda k odporu k Tissotu, odporúčam aspoň nejaké príspevky si prečítať. Žiadosť o lock je mimo. V tom pripade by se vlakno melo prejmenovat nazev vlakna je zavadejici a Tissot si "odpor" nezaslouzi.Muj nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skřet Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 V tom pripade by se vlakno melo prejmenovat nazev vlakna je zavadejici a Tissot si "odpor" nezaslouzi.Muj nazor Jo, když si někdo nepřečte proč bylo vlastně vlákno založeno, tak je to pak těžký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chromatic Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Me prijde opravdu pekna heritage collection. Ten zbytek je bohuzel, takovy nemastny neslany. http://www.tissot.ch/?collections/products/3221/n/TISSOT_HERITAGE_150TH_ANNIVERSARY_AUTOMATIC/T66.1.722.31 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 mám Tissot 3 dny a jsem nadšený :-). Přesně jak bylo v diskusi, pokud jsou to tedy hodinky pro začátečníky, to jsem přesně já :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se