Radimk Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 Tak znovu k Tissot: Ty Lokly tu nabízím já. A to jsem měl doma i ty zmíněné Breitlingy. Paradoxně šly domů dřív, než Tissoty.Tissot je podle mého dobrá vstupní brána, taková "nižší střední třída". Znalce neohromí, ale ani neurazí. Je zajímavé, kolik tu vzbuzují emocí, na rozdíl od Mido, Certina, Cimier... a spousty dalších výrobců.Docela mě to baví to tu číst!
Lu2cz Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 jj, tak ty Lokly jsou Tvoje...kdybych neměl objednané Antey, tak bych je asi vzal... jak říkáš, klidně vstupní brána, a mě se prostě zalíbily na první pohled.... ten čistý styl nemá chybu... a já jako nováček a chronomimino předsudky nemám žádné, takže mi Tissot vůbec nevadí... rozhodně milionkrát lepší než supr hodinky Krohne a Sohn , které se zrovna řeší v tématu Pro zasmání - Aukro ... doporučuji mrknout, je to fakt vtipný inzerát...
libor2002 Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 Je zajímavé, kolik tu vzbuzují emocí, na rozdíl od Mido, Certina, Cimier... a spousty dalších výrobců.Bejvavalo... ja uz tu zadne emoce na Tissotky nevidim, na emoce tady mame uz davno jine znacky
Pavel FK Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Téčka udělají dobrou službu. Jako oktávka. Le locle jsou moc pekne, zbytek je slabota a nelibi se mi. V Certinach najdu modely co se mi fakt libi, v teckach je to horsi, ale treba damske nedelaji osklive. Levne swiss made ze slusneho matrose, proc ne?
M@chino Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Tissot ma zajimave i mene zajimave modely. T Touch (mel jsem Experty) rozhodne nejsou zadna Oktavka (uzasna technologie) ... Seastar 1000 uz vubec ne (hacking, safir, He, 300m, neuveritelne zpracovani) ... ale je jasne, ze u modelu cenove na urovni Festin nemuzete cekat zazraky ... tak to proste je ...
Lu2cz Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Jasný, taky bych to tak bral... a pokud si člověk vybere a líbí se mu, proč ne... ale já jsem spokojený se svýma stowičkama
ivko9 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 byl jsem vždy na automaty / Orient, Seika , Citizen atd/ a najednou jsem chtěl jsem zkusit něco jiného , tak jsem koupil nedávno Tissot T-Touche a zatím jsem velice spokojen, je to hezká hračka, prostě změna je život
Kid_A Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 souhlas... moc krasna hracka:))) byl jsem vždy na automaty / Orient, Seika , Citizen atd/ a najednou jsem chtěl jsem zkusit něco jiného , tak jsem koupil nedávno Tissot T-Touche a zatím jsem velice spokojen, je to hezká hračka, prostě změna je život
Pulsar Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 TISSOT i CERTINA jsou v pohodě. Lepší určitě než Seculus, Hanowa, SECTOR (ten je swiss-italie) Akorád mě ta vteřinovka u TISSOT připomíná hornické kladivo :-) Certina má zase pěkný ten letopočet 1888. zakázané čísla , člověka by mohli hnedle zavřít za to :-)
BeeK86 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 (upraveno) Úpřimně, asi záleží v jaké společnosti se člověk pohybuje, a v jakých cenových vodách loví, ale přístup a charakter některých lidí se nemění, při první příležitosti vyhodit ušmudlaných par desítek tisíc a vystoupit vejš, kdy už náš hrdina nežije od výplaty k výplatě z 30-35 tisíc, ale z 50-60 (podotýkám pořád od výplaty k výplatě) se najednou z Tissotek musí pochopitelně stát "shit pro socky", jak jinak... No, samo pak přijde postup na další level a další, třeba ty nejdostupnější Rolexky, kdy už prostě všichni nutně musí videt, že pán teda ty peníze vážně má, akorát nemá co říct... (známe slavnou hlášku GS Elevator, je to jako s kupováním Audi...), no a samozřejme, cokoli pod Rolexkama na pomyslné stupnici bude shit...Tak ono, všichni známe situace z pískoviště, někdo tam mentálně asi zůstává. Abych se ale přesněji vyjádřil, psal jsem jen o mentalitě. Hodně lidi si kupuje rolexky, breitlingy, iwc, atd protože se jim líbí, anebo holt loví právě v těch vodách, a cílem není vytahování se před obyč smrtelníkama. Takže, nikdo nezpochybňuje jakési kastovní zařazení a místo Tissotek jako značky en bloc v hodinářském potravinovém řetězci, ale některé příspěvky lidí v této diskusi jsou vážně ubohé. K čemu bych to přirovnal, snad k drsným chlapů v německém zázraku automobilsmu, 140 zběsilýma poníkama pod kapotou, pochopitelně ftédéí se švihadlama vzadu, kterým bude jakýkoli výrobek od koncernu Hyundai/Kia "prostě asijský odpad"... Upraveno 23. prosince 2014 uživatelem BeeK86
Návštěvník enrico156 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Jsem tu relativně nový člen a můj bod zájmu po koupi hodinek Orient byly Tssotky, jestli se nepletu kopie IWC 391008 a moc se mi stále líbí. Ve Vídni jsem měl možnost si je zkusit, ale kvalita řemínku byla nic moc, spíš nic než moc....Každopádně asi na zvážení každého, co si za své našetřené peníze koupí. Každý kupuje to, na co má
BeeK86 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 (upraveno) Jsem tu relativně nový člen a můj bod zájmu po koupi hodinek Orient byly Tssotky, jestli se nepletu kopie IWC 391008 a moc se mi stále líbí. Ve Vídni jsem měl možnost si je zkusit, ale kvalita řemínku byla nic moc, spíš nic než moc....Každopádně asi na zvážení každého, co si za své našetřené peníze koupí. Každý kupuje to, na co má No, prej nic moc... proto si k nim vetsina lidi koupi nejakej jinej pasek ... Ale IWC nebo ne, vubec nevypadaj tamty spatne... Upraveno 27. prosince 2014 uživatelem BeeK86
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Ja mam takovou teorii Festina => Tissot => Breitling = Fabia => Octavia => Passat. Postupka zuriveho Managera.
African Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 To je strašná teorie, vždyť mezi Festinou a Tissotem je takových dobrých stovka populárních značek, např. Seiko
Georgeisin Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 Jenomže Seiko managera nezajímá
flagolo Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 Ja mam takovou teorii Festina => Tissot => Breitling = Fabia => Octavia => Passat. Postupka zuriveho Managera. Doprdele, kdybych já vocas ty Breitlingy tenkrát neprodal, moh sem mít Pašíka
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 Dop...le, kdybych já vocas ty Breitlingy tenkrát neprodal, moh sem mít Pašíka No, je teda fakt, ze s tema brejtlema to nesedi. Takze festina, certina, tissot.
wizard-ov Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 No ti nejzuřivější (co mají červené písmenka TDi ) manageři mívají Brajtle voe za 40 ojro z Gran Canaria, bo tam byli ólinkluzif, nejsou přece chuji, aby dali takovou dardu za origo, když to nikdo z těch jejich pásofců co jim šéfujou nepozná ne ?
tano Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 Tak to presne je, jak napisal Wizard-ov, bohuzel. Jeste kdyz jsou pozlacene, tak to jsou mistri sveta a rozumi vsemu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se