david28 Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 u mna Aquace od TH dokonale univerzalky. Od kanceldivingu, prilezitostne moto, bajk cez turistiku, lezenie az po prilezitostne vyuzitie na menej formalne zalezitosti ako oblekovky Sem tam sa dostali aj pod vodu ale tam som to uz nefotil Nejake tie pamatne sramiky si nesu, ale to k tomu patri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 před 42 minutami, Lucky Lucaso napsal: Ty bydlis v Lipe? Nebo nejake z prilehlych velkomest Mají to nejake nove. Pamatuju si jeste ten skanzen... Jsem rozkročen mezi Českou Lípou a Libercem. Nádraží tu je asi 5 let nové, asi o 200 metrů posunuté vedle starého. Já ho využiji jednou za uherský rok ale hlavní výhodu jsem shledával v absenci podchodů. Podchody na moderních nádražích jsou hlavním nepřítelem hladkých přestupů s bicyklem na zádech. K folklóru starého nádraží také patřilo "lovosické" nástupiště", které si svou záludností nezadalo se slavným 9 ³/⁴. A na novém nádraží ani nepočítali s nádražní hospodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 z jinejch threadu aspon takhle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 4. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 před 2 hodinami, whitley napsal: Řekli jste si o to. Sláma z bot se na fotku nevešla, za politicky nevhodné hodinky se omlouvám. No vidis, zajimave! To jsou nejake "casy"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 4. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 před 2 hodinami, exell napsal: Od zastávky Na Mlýnku po modré nahoru směr Horoměřice a jsi tam! Projdu se psem, diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 před 51 minutami, hrozna napsal: To jsou nejake "casy Tak tak. Nová produkce Vostoku. Normálně se s nimi nechlubím, nasazuju si je jako toolwatche vždycky s těžkým srdcem. Kdyby to zachránilo jediné děcko, nebo poslalo jediného rusáka kam patří, v mžiku je v hodím z okna, ale takhle... Ale k původnímu tématu tohoto vlákna vlastně nemám moc co říct. Na hodinky jsem jednak hrozně opatrnej a pak vlastně po dobu, co mě chytil chronobundus, tvoří pozadí mých chronofotek většinou kočárek Tak alespoň takhle loňské Krkonoše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 A ty fotky TH jsou pecka. Motivace, abych se o hodinky přestal bát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Tak jsem udelal nejaky vyber, hodne zhruba New York Philadelphia Washington Niagara Falls Quebec City, Canada Chorvatsko Schladming, Rakousko Dublin, Irsko Fanway Park stadion, Boston, US Chicago San Francisco Alcatraz Sillicon Valley Sonoma Valley (vinarska oblast vedle Napa) Lake Tahoe a okoli Yosemity a Half Dome Los Angeles Hoover Dam Grand Canyon Monument Valley Horse Shoe Zion - Angels Landing a Narrows Bryce Canyon Death Valley Pravcicka Brana a Ceske Svycarsko Radhost a Pustevny Redbull Ring Rakousko a velka cena F1 Marlow, UK A to nejlepsi nakonec, BRNO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 5. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 Parada fotky! Diky za upload. Ja dnes dlooouha streka pres Dakotu, sem jsem musel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 5. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 A vcera nejaka zviratka v Montane. Z medvedu respekt, takze jsem jen ziral a hodinkova panoramata nefotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 5. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 před 13 hodinami, Exiztence napsal: z jinejch threadu aspon takhle.. Hmmm tam ja se nepodivam. A moje hodinky taky ne! Klobouk dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 DeepSea MK.I ... atol Aitutaki Dál to z Česka asi nejde Se žralokama jsem se potápěl na BoraBora ... ale vzhledem k tomu, že to nebylo plánovaný, tak jsme rychle zmizeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Aktuálně Egypt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Nejvíc akce se mnou zažily Suunta - jednak proto, že digitálky, ale taky první hodinky, co jsem si koupil (a pořád je nosím moc rád). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 ... ale hodinky nosím pořád, takže se mnou zažívají i takové ty každodenní "drobnosti" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuko Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Ani som ich tam nemusel brať Tak aspoň zátišie Sir Bani Yas island Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Vidím, že tu celkem frčí extrémní sporty, tak jsem v rychlosti taky spíchnul takovou menší koláž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Vzduchoplavba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 Prosly se mnou Beskydy, sbiraly se mnou vino na jihu, sem tam si zaplavaly, opekli par kilo spekacku a tak no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 (upraveno) Primky na Seychelach Drozdi v Dubaji Zenith na Bali Nautily na Maledivach, se z toho vorosily Drozdi v Hong Kongu Datejust II v pousti Upraveno 17. května 2022 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se