Anela Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 tak to jsem zvedav, co bude sirsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 hlasim, ze brooks cascadia dobre tenisky... 52km zvladly v pohode, bez otlacenin ci zradnych puchyru. grip je super. pocitove je to trochu jako obout pohorku misto barefootu, umerne tomu je snizena citelnost terenu, ale po ctyriceti kilometrech jsem rad, ze necitim kazdy kamen na trati taky ten 8mm drop me paty urcite ocenily (v podstate bez problemu/bolesti). jsem zvedavy, kolik kilometru vydrzi. no a po trilete pauze... sice celkem po rovine, ale i tak, za me dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 @Anela Čavisov, nebo něco jiného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 cavisov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 před 3 hodinami, Anela napsal: hlasim, ze brooks cascadia dobre tenisky... 52km zvladly v pohode, bez otlacenin ci zradnych puchyru. grip je super. pocitove je to trochu jako obout pohorku misto barefootu, umerne tomu je snizena citelnost terenu, ale po ctyriceti kilometrech jsem rad, ze necitim kazdy kamen na trati taky ten 8mm drop me paty urcite ocenily (v podstate bez problemu/bolesti). jsem zvedavy, kolik kilometru vydrzi. no a po trilete pauze... sice celkem po rovine, ale i tak, za me dobry Paráda, gratuluji, já se na svůj delší běh, ještě nedokopal.... a jelikož, letos běhám max kolem desítky, tak to ani moc nevidím, ale těch +1200m mám na dvou bězích 6-7km Tento týden chci vyzkoušet 10km na školním hrišti, jestli jsem se vůbec někam posunul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 @Anela- hezkej počin. Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Taky se přidávám s gratulací! Za pár let bych taky nějaký ultra chtěl zkusit, když bude tělo souhlasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 [mention=28074]Anela[/mention]- hezkej počin. Gratulace Ja mam pasek z Alzy a na takovy lehky popobihani je to v pohode. https://www.alza.cz/yenkee-ybm-w510bk-d5531107.htm nebo treba: https://www.decathlon.cz/p/nastavitelny-bezecky-opasek-modry/_/R-p-302460?mc=8504724&c=ČERNÁ Když máš zkrácený achillovky z celoživotního chození v botách se s zvýšenou patou, tak musíš pomalu. Místo 10k si hodíš 1k a postupně navyšuješ. Furt protahuješ.A musíš vnímat svý tělo. No já si nedávno koupil Altra a zas jsem se vrátil ke svým Z-trails od Xero, pač si připadám jak na vodní posteli. A to jsem primárně chodec. Ja jsem si taky koupil Altra na běhaní a po pár výběhů je přesunul zatím na turistiku:))Na chůzi po horách si nohy pomalu na Altry zvykají ale ten běh a obzvlášť do kopce byl bolest:)Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 kluci, v pátek i v sobotu jsem se rozhodl, že jako začnu aspoň takhle v sezóně běhat.. bylo to uplně v pohodě což mě potěšilo, udýchal jsem to, ale dnes tj pondělí umírám na lýtka (včera už jsem neběhal ani) má smysl to nějak zlehka proběhnout... nebo spíš pár dní dát pauzu? díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 (upraveno) Co se hejbe, tak regeneruje...:-) Upraveno 6. června 2022 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 před 12 minutami, Prochy68 napsal: Co se hejbe, tak regeneruje...:-) tak fajn, prubnu to odbelhat... dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Minimalne nejakej pohyb to pro regeneraci chce, vyhodit kopyta a nic nedelat je to nejhorsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janobo Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 dakujem miestny uzivatelom/znalcom za inspiraciu ist do "altra lone peak 5". Myslim ze je to prva obuv kde nemusim mat so sebou gelove naplaste na otlaky. cez vikend male karpaty s prevysenim 2400m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Pěknej ultráček gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerfey Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 lehky ranni beh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerfey Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 relax po behu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerfey Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 kdyz je venku abnormalni hic... jdi si zabehat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerfey Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 tak, tenhle tyden hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Behani je moje druha nejoblibenejsi disciplina v dlouhem triatlonu - nabeham tak 70-90km tydne, dle treningove faze. Je to skvely sport, pokud se dela pravidelne a ve velmi mirne se zvysujicich davkach Docela me mrzi ze kvuli sportu nosim naprosto minimalne klasicke mechanicke hodinky - mam je radeji, ale cukalo by mi oko, nemit zaznamy o tepu a hrv behem celeho dne z garminu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 před 28 minutami, Jakub Štefka napsal: Behani je moje druha nejoblibenejsi disciplina v dlouhem triatlonu - nabeham tak 70-90km tydne, dle treningove faze. Je to skvely sport, pokud se dela pravidelne a ve velmi mirne se zvysujicich davkach Docela me mrzi ze kvuli sportu nosim naprosto minimalne klasicke mechanicke hodinky - mam je radeji, ale cukalo by mi oko, nemit zaznamy o tepu a hrv behem celeho dne z garminu mám to úplně stejně teda s hodinkama, nabeham vic…. zkoušel sem nosit dvoje hodinky, ale připadal sem si divne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se