Jump to content

běhání

viking
 Share

Recommended Posts

Před hodinou, wawrik napsal:

Práve som mu to chcel napísať, 300 € za šestky nie je zlá cena...

Ja mám takú blbú otázku na skúsenejších. Ako veľmi spomaľuje zima a vietor? Keď behám cez leto (tak okolo 12 °C a vietor tak 5-15 km/h), tak mám tempo na kilometer asi o 15 s horšie oproti zime (ca 0 °C, 15-20 km/h, nárazy občas viac).

Je to normálne alebo som zlenivel?

Za mě, teda 5-15km/hod vítr nic extra není, 5-10m/sec už jde poznat hodně 🙂
ale teď vážně, v teplejším počasí se mi líp běhá, skrz míň oblečení atd, teplota mi tolik nevadí.
Letošní nejlepší čas jsem si dal při 7 stupních a dešti a foukalo taky.
Já třeba nerad běhám v extrémním teple.

• 2 weeks later...
V 11. 12. 2022 v 20:30, miliusportos napsal:

I já doporučím Garmin, mám Fenix6 PRO a na nic si nestěžuji, možná drobnost, mám pocit že ve vyhodnocení tréninku neberou moc v potaz nastoupané metry při běhu ale mo_na to je jen pocit.

Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk

Já mám cca 2 měsíce fenix 7 a s těmi nastoupanymi metry mám stejný pocit. 

V 11. 12. 2022 v 17:38, guzmic napsal:

Sakra, běh mám hodně rád, ale 500e za běžecké hodinky asi nedám. Ale moc díky za tip.

guzmič: 500e je opravdu hodně, ale projdi si www.zivotsgarminem.cz a uvažuj. Jedná se o systém a ne jen o hodinky. Mám Garmin 7X už asi 7 měsíců a dost si je užívám. 

Je to presne jak rikas, s hodinkama si kupujes cely ekosystem. Maji skvelou komunitu. Uz na tom jedu pres tri roky.
Co bych uvital trosku lepsi, tak analyzu napric lety. I ve webovem Connectu v Reportech vidim mezery. Jinak je to parada a strasne nerad bych ted menil platformu.

V 27. 12. 2022 v 18:33, Beet napsal:

Super. Parada. Byl to nějaký zavod?

Byl to můj osobní závod, nikdy jsem maraton neběžel...Počasí mi fakt přišlo na běh ideální (měl jsem to bez deště). Absolvoval jsem 16týdnů tréninku od Garminu a tak na 90% jsem to dodržel. Ale nevěřil bych jak jsem na posledních 5km tuhnul. Nakonec jsem to doběhl za 3.38.21. 

taky bilancuju, 10ty rok v rade kdy sem nabehal víc než 3k/rok…. stale zvladam 1/2marathon pod 80min, desítku pod 36min, ale bohužel sem nesplnil sem cíl B7 pod 14h bo parťák zdechl na 70km , tak příští rok to snad dopadne i když padesátka už klepe na dveře a hlavně na těch rychlých závodech tj do marathon už proste ten věk člověk pozná 😉🙋‍♂️ 

ať Vám to všem běhá i v 2023 a všem +40 přeju úspěšný boj se zubem času 👍🥳

2BCD7A4F-F3E4-42D3-B861-2D0A0FB45B68.thumb.jpeg.7c6fe4249addd650990c91e7d7ee965c.jpeg

před 2 minutami, milhauszn napsal:

Je to druhy rok po sobe. Letos mene vyskovych metru.
Ale od jara do zimy jsem poctive kazdy vikend bezel trasu 30+, sice zadne rychlostni rekordy, ale i tak nadherne "vylety".

parádní výsledek, já tam těch 30+ moc nemám, spis chodím něco ostřejší ráno a pak to vyklusat odpoledne/večer, roky predtim sem behal ty dlouhý celkem často, ale dost sem stagnoval, proste prázdný km, tak sem letos zařadil casteji kopce, vrátil se 2x týdne na dráhu a ubral kilometry a byl to supr impulz a dost mě to chytlo, on ten trailovy vs silniční beh jsou úplně jiny disciplíny a pro nás dedky je to proste šance potrapit mladochy, na rozdíl od silnice kde sem schopnej se dívat max na zada lepších z holek 😉 🤷