hopa26 Odesláno 19. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2025 já vím, že ano, promiň že neposlouchám. nešlo mi to ani trošku, faktor plnění byl po 60 procent- chybí odhad jak to napálit. tak jsem utikal co to šlo. po tom blbým covidu furt nejsem úplně ok. fascinující bylo, že se mi pak i po tom, co ten interval skončil chtělo normálně utíkat dál. Jo bylo by to pomalu, s legračním čase, ale stejně. Jenže sem ještě musel veslovat. Nahrazuju si utíkáním kolo, na něm je mi ráno strašná zima, neumím se na něj ustrojit. Zitra půjdu do vody, snažím se aktivity prostřídávat, aby si nohy odpočinuli.
Arthur N. Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 tak letos hotovo, kilometrovy cil splnen, i nejake zavody Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Beet Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Hezky, pěkně. Ja jen nějakých 300+. 1
malymarek Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Taky se malinko pochlubím, letos to bylo dobré na mých 50 let. 4025km Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Arthur N. Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna před 11 hodinami, malymarek napsal: Taky se malinko pochlubím, letos to bylo dobré na mých 50 let. 4025km Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak to je slusna prace, spise dobrej masakr! Smekam Pane
Arthur N. Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna před 17 hodinami, Arthur N. napsal: tak letos hotovo, kilometrovy cil splnen, i nejake zavody Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V jine aplikaci to je i s nastoupanou vyskou a prumernym tempem. Zhorsuju se, ale s tim se pocita Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Beet Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna V 1. 1. 2026 v 0:14, malymarek napsal: Taky se malinko pochlubím, letos to bylo dobré na mých 50 let. 4025km Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To už je slušné. Klobouček. Co jsi z toho zaběhl? Nějaké ultra?
malymarek Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Beet: jen jednou závod trail de cinghiale dostal jsem to k 50. narozeninám, 38km, jinak běhání po okolí, z těch 4025km je všechno běh
hopa26 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna nechce se mi mocně. stromy sou vohnutý vod větru, mrzne a beztak se to bude i smekat. akorát to oddaluju, se znám. ale sdílím to s váma, páč sport je hlavně vo pocitech.
Beet Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Včera jsem dal desítku v lese ve sněhu. Fajne to bylo. Neboj se toho. 1
dzonynek Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna Já letos běhám poprvé v zimě a můžu říct, že mě to baví víc než v létě. Sice v tom sněhu neuběhnu tolik a stejně rychle, ale vždycky si to užiju. Ale je pravda, že se musím taky přemlouvat, než vyběhnu..
hopa26 Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna Todle sem si koupil, heč! Sice ty současný co mám furt vypadaj moc hezky a ve stylu, ale dočetl sem se tady, že je měníte protože je pak člověk mnohem rychlejší. Jak je nuda,,kdyby to někoho zajímalo, tak kofola umí udělat to, že Vám stáhne statistiky z garminu a nasype je do umělý inteligence, která vám pak z toho vyplivne tuze zajímavý věci. fascinující je, že to pracuje přímo s vašima unikátníma metrikama, časama, vzdálenostma, objemama a dokáže to potom pokud máte nějakou otázku vzít v potaz sport který děláte a poradí jak se co nejlépe zlepšit. Jsem obecně podezřívavej, ke všem novinkám kterejm nerozumím, myslím si vždy dopředu předsudečně, že to bude na pytel a pak mne rmoutí a bolí, že musím svůj ultimátně jasný názor korigovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna mas tam malo piva, potom jasne ze mas na prd vysledky:) 1
Lobber Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Tak jsem si vzal před koncem roku předsevzetí, že od nového roku začneme s kamarádem opět sportovat . ( já po cca 4 letech hov. dělání a jeho 3 letech { když nepočítám výběhy o samotě a jeden závod , kde jsem se opravdu cítil nekomfortně } ) - laťku jsem si dal min 100km / leden … A ejhle , dnes máme splněno !!! musím se pochválit a doufám , že budem pokračovat a sbírat formu na závody !!! 1.1.2026 - se mi nezapočetli km. Tak že, plus 10,46km Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
AndyAaron Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Super. Akorat te teda obdivuju, ze muzes behat s klapkama pres usi. Me by to asi furt padalo plus by me sralo, ze neslysim okoli
Lobber Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Mno v 96% běhám po lese. Tak že, tam nic řešit co se týče bezpečí - auta aji - nějak nemusím . A stejně to mám spíše jako takovou malou kulisu a motivaci. A puštěné na třetinu hlasitosti. Komunikuji hodně s “mentoskou” , motivuji ho k nějaké vyšší rychlosti a větší aktivitě . Jelikož mu dělám lanovku už i na rovině . Bez hudby bych to asi v téhle situaci nedal To ducduc , mě přeci jen do toho kopce s tím 38kg závažím na špagátu vyhoupne líp . A až se rozběháme a budeme fungovat jako jeden, sluchátka jak uzavřeny/ otevřený půjdou dolů.
Beet Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna před 11 hodinami, AndyAaron napsal: Super. Akorat te teda obdivuju, ze muzes behat s klapkama pres usi. Me by to asi furt padalo plus by me sralo, ze neslysim okoli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na delší sporty používám tohle https://m.alza.cz/shokz-openrun-usb-c-cerna-d12485926.htm?gad_campaignid=21023172445&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAprLLBhCMARIsAEDhdPe-de-AU5GJsuP7y2GDvGWwPGm-CExkaDq5XJCCwsowYZp85Zp5MCUaAgx5EALw_wcB&kampan=adwav_audio-video_pla_rh-top_sluchatka_m_9062905___690849174209_~154090792970~ Funguje to bezvadně a slyšíš okolí. 1
sido Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna V 15. 1. 2026 v 17:09, hopa26 napsal: Todle sem si koupil, heč! Sice ty současný co mám furt vypadaj moc hezky a ve stylu, ale dočetl sem se tady, že je měníte protože je pak člověk mnohem rychlejší. Jak je nuda,,kdyby to někoho zajímalo, tak kofola umí udělat to, že Vám stáhne statistiky z garminu a nasype je do umělý inteligence, která vám pak z toho vyplivne tuze zajímavý věci. fascinující je, že to pracuje přímo s vašima unikátníma metrikama, časama, vzdálenostma, objemama a dokáže to potom pokud máte nějakou otázku vzít v potaz sport který děláte a poradí jak se co nejlépe zlepšit. Jsem obecně podezřívavej, ke všem novinkám kterejm nerozumím, myslím si vždy dopředu předsudečně, že to bude na pytel a pak mne rmoutí a bolí, že musím svůj ultimátně jasný názor korigovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zajímá, co je kofola?
hopa26 Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna kofola je přezdívka zdejšího člena, co mne adoptoval a z lítosti nad mým těžkým životem mne přijal do rodiny. na oplátku ho svým svým přízemnim, cikánskym uvažováním bezostyšně vytěžuji a umožnuji mu diky své primitivní přímočarosti nakouknout do života prostých lidí. ty by jinak vůbec neměl šanci potkat, neboť se pohybuje v kruzích kde se lidé polévaji drahými parfémy (20 střiků, jeden cák za 5 korun) , amerických a britských motorek s rodokmenem ( koupí, vytuní, pocukruje a prodá po 3 měsícich s statisícovou ztratou) a drahých dìvek (za kterými se i šťastně ženatý chlap žádostivě s lítostí nad tím co už nesmí ohlédne) je můj úplně první běžecký trenér, ujal se mého vedeni v době kdy jsem se trápil a nemohl plavat. koupil mi první běhací boty, páč jsem žadný neměl a daroval mi hodinky co uměj víc než ukazovat čas. myslím, že ho musí těšit že mi ukázal lásku k utíkání. https://www.strojvedouci.com/2020/hubnuti-v-case-korony/ (včera jsem si dal deset kiláku jak kdyby se nechumelilo v dobrém čase, kdy bych mohl klidně přidat. pak teda veslo.) dneska voda, sem se vztekal a jelo to teda jak ďas. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
KFL Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Jojo. Je krásný, jak Hopa dokáže vybájit situaci kolem sebe a lidí, který beze studu využívá, aniž by mu to bylo jen trochu blbý . Každopádně pro případné zájemce o AI zpracování dat s pěknou infografikou jako například zde (celý článek o Hopově sportovním nasazení i s AI videama zde) je návod prostý: Export dat aktivit z Garminu ve formátu CSV. (nejspíš půjde i ze Stravy) Volitelně převod do XLSX; mělo by to snad jít i bez toho. XLSX potom prohnat libovolnou AI (Claude i Copilot OK) se zadáním na kontrolu dat kvůli odchylkám a chybám. Popř. i sdružení aktivit (např. plavání venku + plavání v bazénu + šnorchl) do jedné. Z výsledného stavu vygenerovat .MD soubor pro NotebookLM (je důležité, jak jsem zjistil, to v promtpu explicitně zadat). S použitím NotebookLM (Google) potom naimportovat MD a pokochat se prvotním zpracováním. Je pak vtipné si o datech i povídat, přirovnávat, srovnávat atd. NotebookLM umí generovat infografiku, videa, tréninková doporučení a další. A to i ve verzi zdarma - je tam pouze omezení na tvorbu 4 grafických věcí denně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se