jvecer Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Zatím neběhám víc jak 4x týdně ... jeden běh intervaly, jeden dlouhý stupňovaný nebo souvislý v tempu a zbytek klušu 8-12 kiláků. Jako kompenzaci chodím plavat 2-3x týdně po cca 1500m. Jak práce a tělo dovolí. Měsíčně to zatím nešlo přes 200km. Tajný cíl je příští rok zlepšit osobák na maraton, ale to musí vydržet zdraví a sejít se forma, počasí a tak. Ta Stromovka bude jen takové připomenutí, aby si hlava vzpomněla, jak těch 42 kilometrů bolí
Micey Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 To je supr, ja se do zadnejch intervalu a tak nedokopal. Proste obden bezim deset v nejakym stanilnim tempu, obcas trochu vic.. I na ten tepak jsem se vykaslal:) Tak drzim palce na maraton, pro me je to furt nepredstavitelna vzdalenost:)
morepower Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2017 Kluci, jaký boty si mám pořídit na běhání na páse? Na silnici mam asicsy a nikdy sem jiný běhací boty neměl. Co třeba zkusit nějakej minimalismus? Přijde mi, že pás docela pruží, při mejch 100kilech
Micey Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2017 Nechystáte se někdo z pražáků na todle? Já furt špekuluju, ale zas si říkám, že by to byla dobrá motivace.. poďte se přidat:) http://www.klanovickypulmaraton.cz/
morepower Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2017 (upraveno) zkusim to jinak. Jaký vlastnosti by mela mit bota na behaci pas? Treba na asfalt se rika, ze ma tlumit atd... jak jinej je pas? Me to totiz prijde, ze peruje a tlumi dost, takze by to mozna slo i na boso, coz nechci, a nebo v nejakejch slupickach. Jakou mate zkusenost? Dik Upraveno 15. srpna 2017 uživatelem morepower
Beet Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2017 zkusim to jinak. Jaký vlastnosti by mela mit bota na behaci pas? Treba na asfalt se rika, ze ma tlumit atd... jak jinej je pas? Me to totiz prijde, ze peruje a tlumi dost, takze by to mozna slo i na boso, coz nechci, a nebo v nejakejch slupickach. Jakou mate zkusenost? DikPřidám svoji zkušenost. Když už musím někdy běhat na páse, tak to neřeším a běhám v normálních tréninkových botách co mám na asfalt. Ale že bych pás vyhledával to ne. Nejlepší je to přece v lese.
Kairos Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2017 máte nějakou vychytávku, když si na běhání potřebujete vzít sebou pití, mobil a evtl. klíče?baťoh ani ledvinku needíky
morepower Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2017 (upraveno) Přidám svoji zkušenost. Když už musím někdy běhat na páse, tak to neřeším a běhám v normálních tréninkových botách co mám na asfalt. Ale že bych pás vyhledával to ne. Nejlepší je to přece v lese. No to souhlasím, taky radši běhám venku, jenže tomu pásu se kolikrát nevyhnu. Ať už na služebkách, kde potkám jen letiště a hotel, a nebo když je fakt hnusně a nechci ven. Taky běhám v botech, co mám na "normální" běhání, jenže mě nebaví to furt mejt, takže bych si rád pořídil jedny indoor boty na běh. Právě v těch mejch asicsech mi to na páse přijde moc "pérovací". Tak proto se ptám. Ale dík máte nějakou vychytávku, když si na běhání potřebujete vzít sebou pití, mobil a evtl. klíče?baťoh ani ledvinku needíky Mám takovej pás, do kterýho se všechno vejde, kterej nevadí, netlačí a je super. Nosím v něm ale jen klíče a mobil. Pití si neberu, neběhám delší jak ?hodinový trasy a to pít nepotřebuju. Upraveno 15. srpna 2017 uživatelem morepower
Beet Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2017 máte nějakou vychytávku, když si na běhání potřebujete vzít sebou pití, mobil a evtl. klíče? baťoh ani ledvinku nee díkyVychytávku ani ne. Ale řeším to takto: klíče - kapsička u elesťáků mobil - kapsička u elesťáků (elasticky se roztáhne ) pití - půllitrová (případně 0,75l) petka do ruky s takovým tím nevylívacím uzávěrem. Jak piju, tak ubývá kapalina, vzduch se nevrací a nežbluňká to. Ale pití řeším až u tréninků 25+ km a to není tak často. klíče + mobil - mobil do kapsičky u elesťáků, klíče v ruce Občas používám ledvinku, když potřebuju i něco zakousnout, ale to jen u dlouhých pomalých běhů. Na delší štreky na horách mám malý batoh s camelem.
morepower Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 Fotka toho pásu na klíče a mobil, co mám na běhání. btw na tý holce vypadá líp... jinak boty na indoor běhání jsem nakonec vybral mizuno impetus, tak uvidíme
guzmic Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 Běhu zdar,zítra a v neděli běžíme štafetový běh od Tatier k Dunaju tak mi můžete trochu držet palce, abych to nějak přežil. Na ruku beru TomTom runner a klasicky Humberta ať je legrace. :-) Jak se mi podaří pár fotek, hodím to sem.
Beet Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 Běhu zdar,zítra a v neděli běžíme štafetový běh od Tatier k Dunaju tak mi můžete trochu držet palce, abych to nějak přežil. Na ruku beru TomTom runner a klasicky Humberta ať je legrace. :-) Jak se mi podaří pár fotek, hodím to sem.Držím palce a pokud možno užívej.
Beet Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 Objevil se u me takovy problem. Nikdy jsem na to netrpel, boty pdbehano vice nez 1000km. A asi pred tydne po dobehu bolest nehtu u prostrednicku. Po kazdem treninku je to horsi, po dni volna se to vzdy uklidni. Ted uz to zacina modrat (tedy ten nehet). Nevite cim to muze tak najednou byt? Male boty bych asi vyloucil, kdyz maji tolik odbehano.
AndyAaron Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 Neni to prave tim, ze uz maji tolik odbehano?
Beet Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 Neni to prave tim, ze uz maji tolik odbehano?Není. Jen upřesnění. není to prostředníček, ale ukazováček. A poprvé se to objevilo po tréninku (20km) v letos nových botech a pak to pokračovalo v těch co píšu výše. Dnes 25km v těch starých a zdá se že už se to nezhoršuje. Tak snad to byla anomálie stávající se maximálně jednou za 20 let.
Anela Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 (upraveno) máte nějakou vychytávku, když si na běhání potřebujete vzít sebou pití, mobil a evtl. klíče?baťoh ani ledvinku needíkyjá jsem si letos na jaře koupil běhací vestu od salomonu se softflaskama na hrudníku. koupil jsem si "mrňavou", která má jen kapsu na klíče (z ostatních kapes co tam jsou by mobil nebo mini peněženka vypadla, nemá to zipy), do ostatních kapes se ale pohodlně poskládá litr vody, alufólie, cukr, přesnídávka, toaleťák, i ta ultra lehká bunda, prostě taková ta sada na přežití v přírodě... vypadám sice jako po nevydařené plastice prsou, ale funguje to a přes léto jsem to na horách docela užil, na běhy nad 10 km (což byla většina výletů).camelbag mi začal vadit, protože jsem neměl kontrolu nad tím, kolik mi zbývá vody. ledvinku jsem zkoušel a nesedla mi, to samé bandaska v ruce, nebo v tom držáku na ruku.mobil a malou peněženku zatím nosím v kapse... edit. Guzmiči, gratuluju! Upraveno 21. srpna 2017 uživatelem Anela
jvecer Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 Není. Jen upřesnění. není to prostředníček, ale ukazováček.A poprvé se to objevilo po tréninku (20km) v letos nových botech a pak to pokračovalo v těch co píšu výše. Dnes 25km v těch starých a zdá se že už se to nezhoršuje.Tak snad to byla anomálie stávající se maximálně jednou za 20 let. Co nehty, nebyly přerostlé? A šev na ponožce blbě přes ten nehet? Nebyly ty běhy s nějakým delším prudším seběhem? Já na nehty trpím dost ... i přes dostatečně velké boty a místo v nich jsem vždycky po delším závodě o nějaký ten nehet přišel ... prostě mám blbě rostlé nohy
Beet Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 Co nehty, nebyly přerostlé? A šev na ponožce blbě přes ten nehet? Nebyly ty běhy s nějakým delším prudším seběhem? Já na nehty trpím dost ... i přes dostatečně velké boty a místo v nich jsem vždycky po delším závodě o nějaký ten nehet přišel ... prostě mám blbě rostlé nohy Přerostlé nebyly, ale i tak jsem zkracoval. Ponožka v pohodě. Absolutní rovina. Já na to právě netrpím vůbec. Za dvaadvacet běhání let nikdy. Až teď. Holt všechno je jednou poprvé.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se