Beet Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Odesláno 15. října 2018 No to je slovo do pranice. Pokud by byl zájem, tak by se to nejdřív muselo probrat určitě s Bertem.Pak by někdo musel udělat grafický návrh. Na to nemám schopnosti ani znalosti. Organizace bych se eventuelně i ujal. Samozřejmě pokud už někdo nemá prošlapané cestičky u nějakého výrobce sportovního oblečení. Chronomag tým - běžím s časem To se mi líbí. Tak co, bude zájem?
AndyAaron Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Odesláno 15. října 2018 Chlapi, mrzi me to. I kdyz planuju jit i pristi rok, tak bezim za nas korporat. Ony z toho jdou pak jeste nejaky prachy na dobrocinnost. Takze ac bych strasne rad mel Chmg dres, tak dokud me nevyhodi, tak zatim zustanu ve stejnych barvach...
vikinho Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Odesláno 15. října 2018 No, já osobně bych běžel raději také za sebe.. co se týče oděvu, raději bych pouze logo (hodiny) chronomagu.. myslím, že na těch štulpnách na lýtku by to bylo viditelné dostatečně, pokud by to někdo hledal, a zároveň nenápadné... Nicméně, pokud by chtěl Bert reklamu a chtěl jít cestou vkusného upozornění na server ve větším měřítku, tak proč ne.. Já snad příští rok zkompletuji 10/10 vokolo :-) (nic z toho nemám a moc rád závody taky nemám, ale na příští rok organizátoři slibují překvapení a pokud by vyšlo počasí tak, jako letos, tak doporučuji každému s minimálním nadšením do běhu, chca nechca je to vokolo pěkný :-))
Anela Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 já snad příští rok zkompletuji 10/10 vokolo :-) (nic z toho nemám a moc rád závody taky nemám, ale na příští rok organizátoři slibují překvapení a pokud by vyšlo počasí tak, jako letos, tak doporučuji každému s minimálním nadšením do běhu, chca nechca je to vokolo pěkný :-))doporucuju zkusit zbdb (z brna do brna), taky super. a kazdy rok pripravuji kluci jinou trasu.
vikinho Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 doporucuju zkusit zbdb (z brna do brna), taky super. a kazdy rok pripravuji kluci jinou trasu. Díky za tip, kouknu! Týden před vokolo se běželo ještě na hrad Veveří, také to nevypadá špatně ta trať a i ostatní běhy vypadaní fajn, kdyby někdo chtěl inspiraci
kdojinej Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 a moto týmu by bylo něco jako...Raděj něco z pamětihodností...
Micey Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Posledni dobou mam takovej dojem, ze asi budu muset zacit nejak vic resit stravu, aspon v den, kdy du behat.. Po trech kilacich to ve mne zaclo skrundat, po ctyrech lehky krece a po peti uz jen koukam, kde si prisednu ?na turka?. Podrobnostma nebudu ctene panstvo zatezovat:) Kazdej tak desatej beh se to stane, pred behem tomu nic moc nenasvedcuje..
Beet Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Chlapi, mrzi me to. I kdyz planuju jit i pristi rok, tak bezim za nas korporat. Ony z toho jdou pak jeste nejaky prachy na dobrocinnost. Takze ac bych strasne rad mel Chmg dres, tak dokud me nevyhodi, tak zatim zustanu ve stejnych barvach... Já taky běhám za svůj tým, i když si ho píšu teď už spíš ze setrvačnosti, pač se nám nějak rozpadl. Spíš jsem to myslel tak, že by se klidně mohly udělat dresy (decentní) a kdo by chtěl mohl by si občas napsat na závodech Chornomag tým. I když chápu klubisty. Taky jsem takový. Podkolenky nenosím, takže u mě tudy cesta nepovede. Pamatuju si jak svého času spontánně vznikaly Traged týmy. Ta myšlenka se mi líbila. Je pravda, že to bylo někdy na začátku tohoto století, kdy běžecký boom teprve začínal.
AndyAaron Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 Ty jo, prevyseni 767m na 5,2km, to uz je malem horolezecka stena, ne? Kdepak jsi bezel?
Anela Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 no tomu tempu se este neda rikat beh, ikdyz jsem mel pocit, ze jsem se snazil bezet vse, co mi dech a nohy dovolily je to velmi frekventovana a rekl bych skoro referencni beskydska trasa "trafacka -> lysa" - chci se na podzim zamerit trochu vce na zrychleni do kopce, tak jsem si byl zmerit aktualni rychlost (trasu LH24 nechodim) a pak to zkusim jeste nekdy pred koncem roku...jeden mistni kolega mi rikal ze letos planuje bezet nejake zavody ze serialu lysacup, tak se chci pridat a at mu teda nedelam uplne ostudu
AndyAaron Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 Hezkypekne. Ja na Lyse jeste nebyl, taky to mam na seznamu. Ale jako turista, ne jako bezec
guzmic Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 no tomu tempu se este neda rikat beh, ikdyz jsem mel pocit, ze jsem se snazil bezet vse, co mi dech a nohy dovolily je to velmi frekventovana a rekl bych skoro referencni beskydska trasa "trafacka -> lysa" - chci se na podzim zamerit trochu vce na zrychleni do kopce, tak jsem si byl zmerit aktualni rychlost (trasu LH24 nechodim) a pak to zkusim jeste nekdy pred koncem roku...jeden mistni kolega mi rikal ze letos planuje bezet nejake zavody ze serialu lysacup, tak se chci pridat a at mu teda nedelam uplne ostudu Už nám řeším čipy :-)
ismit Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Posledni dobou mam takovej dojem, ze asi budu muset zacit nejak vic resit stravu, aspon v den, kdy du behat.. Po trech kilacich to ve mne zaclo skrundat, po ctyrech lehky krece a po peti uz jen koukam, kde si prisednu ?na turka?. Podrobnostma nebudu ctene panstvo zatezovat:) Kazdej tak desatej beh se to stane, pred behem tomu nic moc nenasvedcuje.. S tímto se občas také potýkám (zrovna včera, grr)... Čím víc se přežírám, tím je tento problém aktuálnější. Oproti tomu před závodem, pokud se navleču do běžeckého a připnu startovní číslo, se o to nervozita už postará a vyřeší za mě.
guzmic Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 S tímto se občas také potýkám (zrovna včera, grr)... Čím víc se přežírám, tím je tento problém aktuálnější. Oproti tomu před závodem, pokud se navleču do běžeckého a připnu startovní číslo, se o to nervozita už postará a vyřeší za mě.Já jsem to měl včera podobně, malém jsem se poblil. Ale nevím jestli to nebylo tím, že jsem večer lupnul 8 piv a 8 slivovic k tomu....
stampee Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 Běžíte někdo Vltava RUN?registrace byly během 1 min vyčerpané a nám se podařilo jednu utrhnout. 2x jsme to už absolvovali a pokaždé super organizace a týmový zážitek.
ismit Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Tyjo, vyprodané registrace za 1 minutu? to mi příjde tedy lehce vyhypované. Ale chápu, že je to zábavný závod. Já můžu doporučit lednový českobudějovický T1 maraton: http://cbmaraton.jihoceskybezeckypohar.cz/cz/uvod Jedinečná příležitost zaběhnout si v lednu příjemný závod v teple, v triku a kraťasech.
quest987 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Zdravím místní běžce. Jak se tak flákám doma tak jsem se po strašně dlouhé době hecnul a zase začal "běhat" . Nicméně poraďte v čem běháte myšleno jaké boty. Poraďte nějakou treninkovou objemovou botu. Teď mám Asics gel-ds trainer 19 už mi trochen odcházejí navíc mi bylo řečeno, že jsou to spíš slušné závodky, že to není uplně ideální bota pro trénink a zvyšování oběmu běhu.
Prochy68 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Zdravím místní běžce. Jak se tak flákám doma tak jsem se po strašně dlouhé době hecnul a zase začal "běhat" . Nicméně poraďte v čem běháte myšleno jaké boty. Poraďte nějakou treninkovou objemovou botu. Teď mám Asics gel-ds trainer 19 už mi trochen odcházejí navíc mi bylo řečeno, že jsou to spíš slušné závodky, že to není uplně ideální bota pro trénink a zvyšování oběmu běhu.Hoka One One?
guzmic Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Přesně tak Hoka One One nebo mrkni na značku ON cloud, ale ty jsou ještě o trochu dražší od Hoka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se