Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem běžel přes Čavisov a slyšel jsem hlášení místního rozhlasu, že mají být lidé shovívaví. :)

Každopádně já tam nebudu, to je na mě moc dlouhé. Přeju, ať se daří.

díky, pomohlo to, dařilo se :)

zlepšil jsem si čas o 13 minut a s odřenýma ušima se vešel do šesti hodin, s odřenýma ušima jsem se dokonce udržel v desítce, takže jsem moc spokojený.

a ta trasa vede tak krásným prostředím :)

počasí letos bylo o poznání tvrdší, v tom vedru jsem po cestě vylemtal tři litry vody.

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem si dnes taky dál 12 min a lehce pod 3 km, takže spokojenos. Příští rok už to bude +3 km :-)

Odesláno

Tak zase po roce pracovni prezkouseni z TV a za 12 min 3km. Jsem spokojeny.

Pěkné, já mám 2 roky za sebou 3,150. Letos to nebylo ideální, moc jsem netrenoval ale příští rok byvh těch 3,200-3,400 dat chtěl ;)

Odesláno

V praci mame 500m usek a to obihani kuzele docela zpomaluje. Ale i tak jsem spokojeny. Na budouciho ctyricatnika to jde. Kdyz to takto budu udrzovat tak budu spokojeny.

Behu zdar

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak včera PM za polárním kruhem za 1:26:43. Doběh o půlnoci za světla. ;-) Počasí déšť a dost foukalo, po obrátce proti. Ale užil jsem si to maximálně.

• po 2 týdnech...
Odesláno

máte někdo zkušenost s výdrží podrážky u tenisek Hoka? chci něco spíš na asfalt a aby vydržely alespoň 1000 km.

já mám ty své inov8 moc rád, ale říkám si, že bych zkusil něco jiného a zpracováván ultratrailovým marketingem vidím momentálně značku Hoka jako jediné východisko :D

a ještě sháním větrovku do deště - nemáte náhodou někdo tohle nebo zkušenost s něčím v podobné cenové hladině? https://www.mizunostore.cz/Mizuno-Impulse-Impermalite-Jacket-J2GE750223

případně tip na něco ne za pět litrů?

Odesláno (upraveno)

V sobotu jsem zaběhnul první závod Slovenského poháru v běhu do vrchu, čas hrozný ale zážitek parádní.

7km a 810m

A Primky na ruce. :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem guzmic
Odesláno

V sobotu jsem zaběhnul první závod Slovenského poháru v běhu do vrchu, čas hrozný ale zážitek parádní.

7km a 810m

A Primky na ruce. :-)

paráda!

mám to podobně, baví mě kopce a chybí mi rychlost, proto nejraději běhám vzdálenosti, kde už samotný fakt, že člověk dovede klusat víc než čtyři hodiny v kuse tak nějak stačí. na coopera zaběhnu ledva ty 3 km a na ostatní klasické distance mám výsledky spíše podprůměrné :)

btw. koukám na fotku, že na tobě to běhání zanechává stopy. pamatuju si kdysi z chronosrazu, že tě byl větší kus :) ale komu by se chtělo tahat ty kila po horách, že :D

Odesláno (upraveno)

ještě v sobotu jsem říkal, že to bylo už na mě moc...

No dnes, jsem se registroval na běh do Choča 2018 tj. 6 km a tisíc metrů výšky.

Do té doby, musím sundat aspoň 3kg nejlépe 5.

Upraveno uživatelem guzmic
  • po 3 týdnech...
Odesláno

pořád jsem si říkal, jak by bylo fajn hodit sem nějaký relevantní čas na nějakou klasickou distanci, ale pořád se mi do cesty pletly kopce, jako třeba v sobotu, kdy jsem běžel 24 km, ale profil byl +800/-600, takže výsledný čas v tom vedru byl spíše podobný chůzi než běhu.

až dnes se konečně podařilo, sice taky vedro, ale 30km trasa vedla podél řeky a s parťákem jsme drželi tempo kolem 5:20. když se na 16km odpojil, řekl jsem si, že to zkusím udržet alespoň na ten půlmaraton a skoro se podařilo - za 1:55:40

těch posledních 9km pak už bylo tak trochu za trest (navíc asfalt), ale vlezl jsem se do tří hodin i s překonáním lehké krize :)

tak alespoň vidím, že to umím "zaběhnout" pod dvě hoďky :)

Odesláno

pořád jsem si říkal, jak by bylo fajn hodit sem nějaký relevantní čas na nějakou klasickou distanci, ale pořád se mi do cesty pletly kopce, jako třeba v sobotu, kdy jsem běžel 24 km, ale profil byl +800/-600, takže výsledný čas v tom vedru byl spíše podobný chůzi než běhu.

až dnes se konečně podařilo, sice taky vedro, ale 30km trasa vedla podél řeky a s parťákem jsme drželi tempo kolem 5:20. když se na 16km odpojil, řekl jsem si, že to zkusím udržet alespoň na ten půlmaraton a skoro se podařilo - za 1:55:40

těch posledních 9km pak už bylo tak trochu za trest (navíc asfalt), ale vlezl jsem se do tří hodin i s překonáním lehké krize :)

tak alespoň vidím, že to umím "zaběhnout" pod dvě hoďky :)

Super. A v závodě by to bylo ještě rychleji. ;)
Odesláno

Panove prosim o radu. Kolega me uvrtal na B7 a potrebuji sehnat boty na siroke chodidlo ve kterych vydrzim 95 km. Mam adidy terrex agravic speed, ale v tom vydrzim max 20 km, pak zbytecne trpim. Mate nejake tipy? Dik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...