Ajaj Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Nadherny rano. Chtel jsem jit na pohodu, ale nedalo mi to. Novy boty. Tak jsem to tam nahazel jak lopatou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 (upraveno) no to teda, tempo jak das Upraveno 21. června 2020 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 před 4 hodinami, Ajaj napsal: Nadherny rano. Chtel jsem jit na pohodu, ale nedalo mi to. Novy boty. Tak jsem to tam nahazel jak lopatou To bylo na kole? Krásné tempo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 No tvl. A já se chtěl pochlubit, jak jsem dal letos po problémech s kolenem poprve desítku pod hodinu. A komu tím prospejete, druhé straně? Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Dekuji chlapci. Ale ja za nic nemuzu, to ty novy boty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Jake jsou tak rychle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 (upraveno) před 5 hodinami, Beet napsal: Jake jsou tak rychle? No přece sedmimílové Já jsem si dnes lupnul pěkný trailový PM za cca 2:27 min. A našel jsem novou kámošku... Upraveno 22. června 2020 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 před 15 hodinami, Beet napsal: Jake jsou tak rychle? Nemam nic specifickeho, protože nakupuji pouze ve slevach. Ted jsem neco objednaval a meli tam 40% slevu na “Adidas Solar Boost 19M”, tak jsem si po 10letech koupil opet Ády. a dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 ja se byl v nedeli probehnout po dedine, podivat se kde tece kolik vody a nejak jsem se zatoulal az do lesa... a byl to krasny vylet, bez garminu, bez mereni, cca od tretiny v podstate jen o hledani nezaplavene cesty domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 taky jsem o víkendu dost hledal cestu jakž takž suchou nohou. Bez Garminu, jo? to bych byl docela nervózní :-). Pěkná cesta na druhé fotce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Dneska takhle... asi muj rekord Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Výběh po ránu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Před hodinou, malymarek napsal: Výběh po ránu Pekne po ranu. Koukam, ze mas Suunto. Maji nejake webove rozhrani? Jak je movescout, ale pro hodinky co uz movescout nepodporuji? Ja nic nenasel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Jedu přes stravu a movescout, tam jsme to s bráchou hledali dlouho, spartan nešel, nakonec proběhla instalace přes nějaký odkaz od bráchovo znamych. Byl to boj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 před 20 hodinami, malymarek napsal: Jedu přes stravu a movescout, tam jsme to s bráchou hledali dlouho, spartan nešel, nakonec proběhla instalace přes nějaký odkaz od bráchovo znamych. Byl to boj Prosím o bližší vysvětlení. Já jsem naistaloval Suunto apku. A tu jsem spároval se Stravou. Potud vsechno OK. Jde mi jen o to, jestli má Suunto k te nove apce nejake svoje webove rozhrani. Já nic nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 mé výkony jsou poněkud slabší... ale dnes jsem si to parádně užil, počasí nemohlo být krásnější. pár výcvaků po cestě: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 před 8 hodinami, lub napsal: mé výkony jsou poněkud slabší... ale dnes jsem si to parádně užil, počasí nemohlo být krásnější. pár výcvaků po cestě: Lub, krásné fotky... já běhal včera ráno. Podobná vzdálenost aj čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 (upraveno) Včerejší běh přes Javorníky. 24km +850m a krásné počasí, teda od 2 hod už bylo teplo jako p..se. Na ruce, můj oblíbený sport tracker Prim sport 2. Start U Melocika nad Makovem a cíl horský hotel Kohútka. Upraveno 29. června 2020 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 @guzmic- pekny. Hodne pekny. Mas v planu tento rok nejaky zavody? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 fotky jsou parádní, taky se musím zlepšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se