ismit Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Odesláno 14. září 2020 Spojit příjemné s užitečným, tj. ideální. Až do března jsem běhal z práce a cestou nakoupil ve zlevněnce :). Intervaly jsou opravdu velmi užitečné. Před dvěma lety jsem díky nim srazil 10tku pod 40 min, kde jsou ty časy... Mám však takový specifický problém u nás na 200m dráze, když to trochu osolím, pálí mě plosky chodidel na špičce, a časem by se udělal puchýř. To nemám žádná závratná tempa, v záběru jsem rád za 3:55min/km.
koveras Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Odesláno 15. září 2020 V 14. 9. 2020 v 10:38, guzmic napsal: Tvl. to je svahilština, nebo nějaká tajná šifra? Těm kódům nerozumím ani prd.... já běhám celkem jednoduše, běžím, běžím běžím.....v půlce se otočím a běžím, běžím zpět. Pripájam sa ktvojej potrebe tlmočníka. Ja tak nejak doteraz neviem, aký mám čas na km
Ajaj Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Odesláno 14. října 2020 Spis to patri do vlakna „co me dnes potesilo“..... naprosto uzasnej den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dagoberd Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Odesláno 15. října 2020 Chvíli tu nejsem a hned mne někdo trolí, děs.. . Uznávám, ale že běhat na pankáče stylem běžím, běžím, nemůžu tak běžím zpět je někdy mnohem prinosnejší. Ajaji, krásný fotky ... Koncem měsíce mám v plánu taky vejlet, ale jen u nás na rovince, bez toho brutálního převýšení.
Ajaj Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Odesláno 15. října 2020 bohuzel jedinej den v tejdnu, jinak jenom chcije a chcije. Zitra se presouvame o kousek dal, tak snad se to trochu zlepsi
Micey Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 (upraveno) To prevyseni vyse je hrozny, to bych jako polaban regulerne umrel. Ja zas po roce a kus zacal behat, od zacatku rijna teprv, a zas me to chytlo.. ob den desitka v lese, vcera jsem se hecnul a sel tu desitku za 4:10 na kilak, ani jsem neveril, ze bych to dal. Pro kontext, celkem nastoupano 30m. Takze doufam ze mi to vydrzi nejakej ten tejden az mesic, nez me zas chytne nejaky koleno nebo slacha nebo neco a konec. Ze to delam blbe mi psat netreba:) Upraveno 18. října 2020 uživatelem Micey
guzmic Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 @Micey a tohle poznáš? https://www.databazeknih.cz/knihy/born-to-run-zrozeni-k-behu-72487 já se teda zraněním úspěšně celkem vyhýbám...no na další běžeckou sezónu bych chtěl vyzkoušet buď Fivefingers boty: https://www.spartoo.sk/mobile/Vibram-Fivefingers-KSO-EVO-x385762.php?track_id=adwo_fgl&sx=H&utm_source=froogle&utm_medium=comparateurs&utm_content=385762&utm_campaign=adwo_fgl&size_id=11&fcsize=1&sx=H&size_id=11&ggnetwork=g&ggcreative=353839803990&ggkeyword=&ggmatchtype=&ggsource=s&mkwid=_dm&plid=&ggcamp=2012926289&ggproduct_partition_id=60095542176&gclid=EAIaIQobChMI4aHK7YC-7AIVjt_tCh0ExQGkEAQYAyABEgK5kPD_BwE nebo Luna sandále. popř. Altra obuv která má nulový drop, ale tam mě sere cena 150e za boty...
Micey Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 Neznam, dik, jen nevim, jestli to nebude moc filozoficky - ja se na dlouhy behy v sandalech nechystam, ja si chci dat svejch 5-10km po praci, trochu se vystavit a bejt rad, ze se treba trochu zlepsuju.. no a jic si neudelat, kouknu na nejakej sikovnej strecink/rozcviceni..
guzmic Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 Hovno filozofický....to bych nečetl, teda aspoň myslím. Je to aj audiokniha, jestli chceš někde Ti to šupnu, čte to Dušek a ten má fajn přednes. Já běhám 5-15 km standardně, ale v daleko horším tempu, spíš kolem 5-7 min na km podle převýšení....no můj sen je, jednou zaběhnout nějaký závod "ultra" tzn nad 45 km.... zatím mám maximální výkon 30km.
Micey Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 Oka, dik. Ja ty audio nemam rad, mrknu na tu knizku. Nojo, ty umis v kopcich, to ja vubec..
guzmic Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 Prd umím, jsem běžecký slimák. Když vidím kamaráda jak běží 7km +1100m pod 50 min tak mě jde urvat dekel.
Z. Paul Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 Já bych tu audioknihu bral do auta na dlouhé cesty ...
guzmic Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 Teď jsem do večera v práci.... zítra Ti to někde hodím. Já to tahal na hellspy, myslím aj na uloz.to jsem to viděl.
Ajaj Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 před 8 hodinami, guzmic napsal: Prd umím, jsem běžecký slimák. Když vidím kamaráda jak běží 7km +1100m pod 50 min tak mě jde urvat dekel. ty mas ale divny kamarady
Ajaj Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 před 11 hodinami, Micey napsal: To prevyseni vyse je hrozny, to bych jako polaban regulerne umrel. Ja zas po roce a kus zacal behat, od zacatku rijna teprv, a zas me to chytlo.. ob den desitka v lese, vcera jsem se hecnul a sel tu desitku za 4:10 na kilak, ani jsem neveril, ze bych to dal. Pro kontext, celkem nastoupano 30m. Takze doufam ze mi to vydrzi nejakej ten tejden az mesic, nez me zas chytne nejaky koleno nebo slacha nebo neco a konec. Ze to delam blbe mi psat netreba:) ja v podstate ziju taky v „Polabi“. Nejvyssi kopec u nas ma 60m a to je jeste vytvorenej umele. BTW - 4:10 na km v lese je dost slusnej mazec. Kloboucek dolu....
guzmic Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Odesláno 18. října 2020 před 15 minutami, Ajaj napsal: ty mas ale divny kamarady Jo jo je to peklo.... guzmic: čau jdeš běhat? Lukáš: jo jdeme... guzmic: tak 16:00 startuju od baráku Lukáš: tak jo, já si dám ještě kafe, skočím na záchod v 16:15 vyběhnu a sraz ve 2/3 trasy jako vždy.... jsme tam fakt stejně no ty 4 km zpět běžíme spolu...guzmic na 100% Lukáš lehký výklus. joo mám ho rád.
guzmic Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 @Ajaj @Prochy68 https://uloz.to/file/4H9noBwZYkyS/audiokniha-born-to-run-zrozeni-k-behu-mp3-zip je to tam, heslo je: chronomag napište pak borci, jestli to jde stahovat.
Anela Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 před 23 hodinami, guzmic napsal: já se teda zraněním úspěšně celkem vyhýbám...no na další běžeckou sezónu bych chtěl vyzkoušet buď Fivefingers boty: https://www.spartoo.sk/mobile/Vibram-Fivefingers-KSO-EVO-x385762.php?track_id=adwo_fgl&sx=H&utm_source=froogle&utm_medium=comparateurs&utm_content=385762&utm_campaign=adwo_fgl&size_id=11&fcsize=1&sx=H&size_id=11&ggnetwork=g&ggcreative=353839803990&ggkeyword=&ggmatchtype=&ggsource=s&mkwid=_dm&plid=&ggcamp=2012926289&ggproduct_partition_id=60095542176&gclid=EAIaIQobChMI4aHK7YC-7AIVjt_tCh0ExQGkEAQYAyABEgK5kPD_BwE tyhle mam (asi nejakou evolucne starsi verzi), ale za ty roky (cca osm, mam druhy kousek) uz jsem trosku prehodnotil jak moc a co v nich beham. rozhodne ale vrele doporucuju vyzkouset, je to skvela bota a super zazitek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se