sido Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 před 4 hodinami, guzmic napsal: Marcela Vašínová zatím vede v na MS v Rakousku, tak držíme palce. World Mountain and Trail Running Championships Innsbruck-Stubai 2023, 07/06/2023-10/06/2023 : : my.race|result (raceresult.com) koukám na to, bohužel uz vypadla z 1 desítky ale i tak neskutečný vykon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Tak jsem si navnaden zdejší diskusi poridil prstovy ponožky, musím říct že mě to sere ještě víc než kompresní který nesnesu. Je to o zvyk nebo je mám rovnou vyhodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 před 1 hodinou, Prochy68 napsal: Tak jsem si navnaden zdejší diskusi poridil prstovy ponožky, musím říct že mě to sere ještě víc než kompresní který nesnesu. Je to o zvyk nebo je mám rovnou vyhodit mas nějaký krátký prsty co to je za značku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Tak jsem si navnaden zdejší diskusi poridil prstovy ponožky, musím říct že mě to sere ještě víc než kompresní který nesnesu. Je to o zvyk nebo je mám rovnou vyhodit mě to přijde ze to má nějaký divny střih těch prstu, jestli to je jen do půlky prstu je to nahovno a vyhodil bych je musí to byt pěkne na celej prstik a ne jen do půlky, u mě to vypadá nějak takhle…. obecne, já zkusil dvě značky, UYN - úplně na prd a šly do koše a Injinji a ty už mám několik let a v ničem jiným nebeham…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 před 5 hodinami, sido napsal: koukám na to, bohužel uz vypadla z 1 desítky ale i tak neskutečný vykon Asi má radši běhy do 50 km jinak nevím co se mohlo stát, během 5km ztratila snad 15 min a pak už jí to nešlo. Ale slovák Fraňo na třetím místě to je velký uspěch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 před 5 minutami, guzmic napsal: Asi má radši běhy do 50 km jinak nevím co se mohlo stát, během 5km ztratila snad 15 min a pak už jí to nešlo. Ale slovák Fraňo na třetím místě to je velký uspěch. jo jo jednoznačně a nás tam byl ještě Farník, 9 místo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 @sido Nemam je do pulky prstu, asi mam kratky prsty Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 před 1 minutou, Prochy68 napsal: @sido Nemam je do pulky prstu, asi mam kratky prsty Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk ok lepší varianta nevím teda co je to za materiál, ty injinji jsou merino a to si sedne, ale když nesedne tak bych to nějak dlouho nepremlouval, je to jako boty, noha si vybere, nemá cenu ji přemlouvat protože to nedopadne dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 ok lepší varianta nevím teda co je to za materiál, ty injinji jsou merino a to si sedne, ale když nesedne tak bych to nějak dlouho nepremlouval, je to jako boty, noha si vybere, nemá cenu ji přemlouvat protože to nedopadne dobre Je to polyamid, planoval jsem to spis na treky jako spodni ponozky. Zitra to testnu a pripadne......Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Před hodinou, sido napsal: mě to přijde ze to má nějaký divny střih těch prstu, jestli to je jen do půlky prstu je to nahovno a vyhodil bych je musí to byt pěkne na celej prstik a ne jen do půlky, u mě to vypadá nějak takhle…. obecne, já zkusil dvě značky, UYN - úplně na prd a šly do koše a Injinji a ty už mám několik let a v ničem jiným nebeham…. TY VOLE, když se dívám na ty LEJTKA….ty asi trochu běháž, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Jinak k tématu - koupil jsem je taky, při běhu ok, ale vždycky chytnu strašnýho nerva to oblíct. Představa, že se na padesátým převlíkam do nových…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 @Prochy68 ty jo to nevím, bojim se ze dopadnes jako já s tema od UYN, Injinji sou jediný kdo umí ty ponožky udělat tak aby mě nesraly při prvním metru @Ajaj jo jo, loni sem v Ostravicíi což je tuším 50km B7 prevlekal a tolik sprostejch slov sem vypustil, strašný jinak mimo tema, jasne občas se probehnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Ještě se v nich držím, ale chtělo to malej doping Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Ještě se v nich držím, ale chtělo to malej doping Sent from my iPhone using Tapatalk dobře ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 Na to, jakej jsem k tomu mel odpor, tak docela dobry. Dal jsem 30 (chuze) v teplu a v botach s goretexem a slo to. Ja mel mentalni blok davat za prvni prstovy ponozky pres litr a ted koukam ze tolik ty Injinji nestoji, jak ja na to vlastne prisel? Jen bych potreboval asi bud tlustsi nez mam, nebo naopak tenci abych dal pres ne jeste jedny. Tyhle jsou tak neco mezi. Az bude cas kouknu na ty Injinji......a budu v tom litat stejne jako v botech Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 před 3 hodinami, Prochy68 napsal: Na to, jakej jsem k tomu mel odpor, tak docela dobry. Dal jsem 30 (chuze) v teplu a v botach s goretexem a slo to. Ja mel mentalni blok davat za prvni prstovy ponozky pres litr a ted koukam ze tolik ty Injinji nestoji, jak ja na to vlastne prisel? Jen bych potreboval asi bud tlustsi nez mam, nebo naopak tenci abych dal pres ne jeste jedny. Tyhle jsou tak neco mezi. Az bude cas kouknu na ty Injinji......a budu v tom litat stejne jako v botech Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk chapu, hele u tech Injinji kup ty ultra, sou celkem silny proti tem ostatnim modelum, myslel sem ze me to bude stvat, ale nakonec beham 90% v ultra a 10% mam nejaky ty letni, ktery beru jen na oval... prekvapila me na nich mj. vydrz, mam treti rok 6paru ultra 2pary tenke a tocim je dokola a jsou porad v pohode, coz v tech tisicich km co rocne nabeham je fakt pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 chapu, hele u tech Injinji kup ty ultra, sou celkem silny proti tem ostatnim modelum, myslel sem ze me to bude stvat, ale nakonec beham 90% v ultra a 10% mam nejaky ty letni, ktery beru jen na oval... prekvapila me na nich mj. vydrz, mam treti rok 6paru ultra 2pary tenke a tocim je dokola a jsou porad v pohode, coz v tech tisicich km co rocne nabeham je fakt peckaDiky, zitra na to kouknu a neco na zkousku objednam.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 Používám na sport Apple watch ultra a vše pak sleduji ve Stravě. Synchronizace funguje v pohodě, ale všiml jsme si, že zdaleka ne všechna data se přenáší - výkon ve W, délka kroku, kadence…tedy věci co normálně Strava vyhodnocuje. Nevíte někdo co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 před 7 minutami, xcmaniax napsal: Používám na sport Apple watch ultra a vše pak sleduji ve Stravě. Synchronizace funguje v pohodě, ale všiml jsme si, že zdaleka ne všechna data se přenáší - výkon ve W, délka kroku, kadence…tedy věci co normálně Strava vyhodnocuje. Nevíte někdo co s tím? hele nebudu zpochybňovat metriky měřeny z ruky kazdopadne mam placenou ver Stravy a délku kroku, oscilace atd tam nevidim… vykon a kadenci ano ale většinu metrik co mě hodinky a hrudak nameri tam nejsou takže stejně lezu primárně do garmin appky kde to všechno je polid někdo vi kde je chyba budu rad, ale řekl bych ze je to vlastnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 před 3 hodinami, sido napsal: hele nebudu zpochybňovat metriky měřeny z ruky kazdopadne mam placenou ver Stravy a délku kroku, oscilace atd tam nevidim… vykon a kadenci ano ale většinu metrik co mě hodinky a hrudak nameri tam nejsou takže stejně lezu primárně do garmin appky kde to všechno je polid někdo vi kde je chyba budu rad, ale řekl bych ze je to vlastnost No chyba je v tom exportnim souboru co Apple generuje pro stravu - asi tam ta data nejsou nebo nevim co udelat aby tam byly. Kamaradi co mam na strave a behaji nebo jezdi s Garminem to tam v pohode maji. V iPhonu v Apple apce to samozrejme taky je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se