Ajaj Posted June 30, 2023 Report Share Posted June 30, 2023 Jo. V pohode. P.S. Ty mezi-intervaly jsou k tomu, aby jsi zregeneroval do dalsiho intervalu. Pokud vsechny intervaly odbehas ve stejnem tempu, tak to delas dobre. Pokud ti tam ty rychlosti litaj, jak nudle v bande, tak neco delas blbe (napr. prilis napaleny prvni intervaly, nebo spatna rege mezi nima, atd). zaroven to chce behat intervaly ve stejnem terenu, kdyz rovina = tak vsechny. Kdyz tam mas kopec = tak to toc jen na tom kopci nahoru/dolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted June 30, 2023 Report Share Posted June 30, 2023 (edited) Super, ďakujem. K tomu terénu - rovinu tu nemám prakticky nikde, všetko je taká „zvlnená rovina“, takže stále idem buď trochu do kopca alebo trochu z kopca. A konkrétne dnes to mali byť šprinty s tempom 3:02 min/km, ale to proste nie som schopný v takom teréne a vetre za tých 15 sekúnd dodržať, stále sa mení. Mám sa na to dodržanie tempa aj pri šprintoch zamerať, alebo je to v rozumnom intervale čojaviem 2:45-3:15 egál? Edited June 30, 2023 by wawrik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted June 30, 2023 Report Share Posted June 30, 2023 Ber Garmin rychlosti jen jako doporučení. Pokud udržíš všechny ve stejným tempu a zdá se ti to easy, tak prostě příště utáhneš víc šrouby. Pokud to přepálíš, tak neudržíš všechny ve stejným tempu a je to jasnej message, abys příště ubral P.S. ty horní tempa vypadaj dost dobře P.S.2 čím budeš mít kratší intervaly (=větší rychlost), tím těžší to bude udržet rovnoměrně, protože se pohybuješ v rychlostech na který nejsi zvyklý a nemáš “cit” Link to comment Share on other sites More sharing options...
redd Posted July 2, 2023 Report Share Posted July 2, 2023 (edited) Jeste je treba uvedomit si svuj vek a realitu, ze mistr sveta nikdo z nas asi uz nebude. Pokud clovek neni opravdu trenovany a relativne mlady, kratky vybusny intervaly na limitu jsou tak akorat velky riziko, ze si neco urves… Edited July 2, 2023 by redd Link to comment Share on other sites More sharing options...
redd Posted July 2, 2023 Report Share Posted July 2, 2023 Často je lepší běhat podle RPE než na přesný časy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sido Posted July 3, 2023 Report Share Posted July 3, 2023 před 17 hodinami, redd napsal: Jeste je treba uvedomit si svuj vek a realitu, ze mistr sveta nikdo z nas asi uz nebude. Pokud clovek neni opravdu trenovany a relativne mlady, kratky vybusny intervaly na limitu jsou tak akorat velky riziko, ze si neco urves… pod to se podepíšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted July 15, 2023 Report Share Posted July 15, 2023 Tak sa mi podarilo stratiť hrudný pás (HRM Dual)... Nie je na to blbé zapínanie nejaký použiteľný workaround, aby mi teda ten ďalší kus vydržal trochu dlhšie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted July 15, 2023 Report Share Posted July 15, 2023 Tak sa mi podarilo stratiť hrudný pás (HRM Dual)... Nie je na to blbé zapínanie nejaký použiteľný workaround, aby mi teda ten ďalší kus vydržal trochu dlhšie? Pri behu?Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted July 16, 2023 Report Share Posted July 16, 2023 Pri bajkovaní, takom cyklokrosovo-turistickom. Aj pri behaní v horách som mal párkrát na mále, hlavne v takých lezeckejších pasážach alebo brodení som už párkrát ten pás zachraňoval, keď sa pás pohybom alebo trením o skaly či bágel našikmil a v pracke sa posunul navrch. Raz sa mi aj rozopol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted July 16, 2023 Report Share Posted July 16, 2023 Tak to by mi nenapadlo, ze se tohle stava.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted July 16, 2023 Report Share Posted July 16, 2023 Čoveče, buď musíš při tom provádět nějaký gymnastický pohyby nebo ho máš dost na volno. Upřímně si nedokážu představit pohyb, kdy se to může vyháknout. Já ho mám dost na těsno (pocitově musím cítit, že ho mám). Používám ho i při výstupech s holemi, kdy mám dost agresivní styl, a ani se nehne. P.S….tak mě tak napadá, jestli to není ten důvod, proč jsem slabej s dechem….no spíš to budou ty cigára Link to comment Share on other sites More sharing options...
sido Posted July 18, 2023 Report Share Posted July 18, 2023 V 16. 7. 2023 v 11:59, Ajaj napsal: Čoveče, buď musíš při tom provádět nějaký gymnastický pohyby nebo ho máš dost na volno. Upřímně si nedokážu představit pohyb, kdy se to může vyháknout. Já ho mám dost na těsno (pocitově musím cítit, že ho mám). Používám ho i při výstupech s holemi, kdy mám dost agresivní styl, a ani se nehne. P.S….tak mě tak napadá, jestli to není ten důvod, proč jsem slabej s dechem….no spíš to budou ty cigára jakoze kouris? jinak ztratit hrudak při běhu, to je panecku unikat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted July 18, 2023 Report Share Posted July 18, 2023 Dolce Vita! Nic z lidských neřestí mi není cizí No jo, asi nic na co jsem pyšnej Link to comment Share on other sites More sharing options...
sido Posted July 19, 2023 Report Share Posted July 19, 2023 před 11 hodinami, Ajaj napsal: Dolce Vita! Nic z lidských neřestí mi není cizí No jo, asi nic na co jsem pyšnej jasná zprava, mam to podobně, parkrat do roka když se dostanu na chalupu, ale místo ciga radši ubalim Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted July 19, 2023 Report Share Posted July 19, 2023 Jsem dnes poprvé v životě běhal bosky po pláži, (8km) bylo to extrémně pomalu, ale něco na tom je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopa26 Posted July 19, 2023 Report Share Posted July 19, 2023 Je na tom to, že běhat v písku je dřina jak kráva. Běžel sem dle rady u moře ráno, po kraji a tvářil se sebevědomě a důležitě. Pak přišla větši vlna s kterou sem nepočítal, nateklo mi do boty, začal se mi na ponožku lepit písek a měl sem pak tu postiženou nohu i mnohem težší. Mračil sem se moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted July 19, 2023 Report Share Posted July 19, 2023 ja jsem běžel po pláži naboso (a bez trika) jedinkrát v životě. Byl jsem ještě mladej a krásnej. Tak jsem to tam točil asi hodinu s pocitem, že jsem Mič z Baywatch. No na konci se mi zespoda chodidla udělal puchýř o velikosti mexického dolaru a bylo vymalováno i s normální chůzí v botech. Tím jsem se zařekl, že bos už nikdy v životě Link to comment Share on other sites More sharing options...
sido Posted July 19, 2023 Report Share Posted July 19, 2023 před 50 minutami, Ajaj napsal: ja jsem běžel po pláži naboso (a bez trika) jedinkrát v životě. Byl jsem ještě mladej a krásnej. Tak jsem to tam točil asi hodinu s pocitem, že jsem Mič z Baywatch. No na konci se mi zespoda chodidla udělal puchýř o velikosti mexického dolaru a bylo vymalováno i s normální chůzí v botech. Tím jsem se zařekl, že bos už nikdy v životě myslíš něco jako tohle viz foto? taky sem se nechal zlákat, rval sem to co to šlo a po hodině obě paty, bříška prstu, do toho spáleny zada, už bych to nikdy neudělal Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohrenstein Posted July 19, 2023 Report Share Posted July 19, 2023 S tou dětskou prdelkou místo chodidel se ani nedivím S takhle jemnou kůží tak pár set metrů a kombinovat s chůzí a postupně přidávat. Pravidelně od jara do podzima chodívám kolem komína na boso, první 2 až 3 týdny tak kůže dostává zabrat. Puchýře nemívám. Když běhám tak max do 1 km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted July 19, 2023 Report Share Posted July 19, 2023 tak, to jsem dopadl ještě dobře borci, zeptám se i tady o víkendu se běžela bezva akce na Rusavě 12 hod přes noc okruh 6 km a furt dokola, kdo dá nejvíc vyhrává. Není ještě něco takového letos na Moravě? Hlavně mi napište 24LH volové Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts