Klotzman Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Lidi mě se po zimě tak nechce, furt si říkám, že zejtra, pak v sobotu...chjo
Beet Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Lidi mě se po zimě tak nechce, furt si říkám, že zejtra, pak v sobotu...chjo Jak po zimě nechce? Naopak v zimě jsi měl mít naběháno nejvíc. Z čeho teď budeš na jaře čerpat. Koukám ven jak je tam krásně a hned bych vyběhl. Dnes mám ale pauzu a tak sedím v kolbence.
Klotzman Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Jak po zimě nechce? Naopak v zimě jsi měl mít naběháno nejvíc. Z čeho teď budeš na jaře čerpat. V zimě jsem zimoval, lehká forma hybernace. Navíc by mě čvachtalo v botách, toho sněhu všude...
Beet Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Klotzman, on 10 Bře 2015 - 13:14, said:Navíc by mě čvachtalo v botách, toho sněhu všude... Není nic lepšího než ranní proběhnutí lesem v čerstvém sněhu. (jasně, že ho nesmí být moc) Vlastně je něco lepšího. Ranní proběhnutí letním sluncem zalitým lesem.
Anela Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Lidi mě se po zimě tak nechce, furt si říkám, že zejtra, pak v sobotu...chjopo jaké zimě?
Klotzman Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 po jaké zimě? ...v televízi povidali že zima, tak jakýpak copak
Kristian.nov Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 No když čtu ty vaše kilometráže a časy, točí se mi hlava... Všechna čest vám kluci! Já začal teď začátkem Března po deseti letech zase běhat... a zase mě to chytlo... 100km do konce měsíce dám:) Hecnul sem se a chci v půli května zaběhnout svůj první půlmaraton. Za nějakej pro mě slušnej čas. Z hodiny padesát bych měl hodně radost. No ale chci se hlavně poradit: Běhám s aplikací v iPhonu na ruce. Je to super motivační věc a navyk sem si ty udaje sledovat. (před deseti lety sem byl rád za stopky:-DD)Včera jsem ale běžel 15km a ke konci už mě ten poměrně těžkej telefon na ruce vadil, navíc to začalo zklouzávat dolů... no prostě vopruz. Tak začínám uvažovat o nějakým hodinkovým sporttestru... Nejspíš něco od Garminu nebo Suunta... Ale ceny mi přijdou dost vysoko. No každopádně mě stačí aby to mělo GPS a ukazovalo mi to při běhu, vzdálenost, čas a průměrný tempo a nějaký trochu WRko kdyby zapršelo. Co nejlépe pořídit za rozumnou cenu? Děkuju
Standis Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 (upraveno) a co si pořídit něco takového: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. března 2015 uživatelem Standis
pebe Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 (upraveno) Já mám nejjednoduššího Garmina Forerunner 110, má to přesně to co píšeš, plus si můžeš k tomu přikoupit hrudní pás na tepy(ten jsem měl z cyklo Garmina). Ukazuje celkem přesně, možnost nahrání na web, vydrží docela dlouho na baterii... edit: a vodotěsnost to má taky slušnou, sprchování bez problému, jednou jsem ho vzal i do bazénu a taky to přežil Upraveno 26. března 2015 uživatelem pebe
Kristian.nov Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 a co si pořídit něco takového:iPhone6arm4.jpgNěco takovýho právě mam... Ale jak říkám, na delší běh už je to nepohodlný...
Standis Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 aha, tak pokud to není jen o zvyku, tak pak asi ten sporttestr, ale zase přijdeš o ten požitek z těch šikovných aplikací-já používám SportyPal
Kristian.nov Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Já mám nejjednoduššího Garmina Forerunner 110, má to přesně to co píšeš, plus si můžeš k tomu přikoupit hrudní pás na tepy(ten jsem měl z cyklo Garmina). Ukazuje celkem přesně, možnost nahrání na web, vydrží docela dlouho na baterii... edit: a vodotěsnost to má taky slušnou, sprchování bez problému, jednou jsem ho vzal i do bazénu a taky to přežilNo ten už se ale koukam nevyrábí... Jedině nástupce... aha, tak pokud to není jen o zvyku, tak pak asi ten sporttestr, ale zase přijdeš o ten požitek z těch šikovných aplikací-já používám SportyPalTelefon do bundy stejně strčim:-) Já používam Runtastic... zkusil sem jich víc, ale vyhovuje mi nejlépe
pebe Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 teď koukám, že ten Garmin Forerunner 15 má pouze dvě veličiny na displeji, to mi přijde málo.Ten 110 má na displeji 3, uběhnutou vzdálenost+čas nebo tepy+tempo/rychlost v km/h v aktuálním úseku. On totiž neumí ukazovat aktuální tempo/rychlost, kterým běžíš, ale ukazuje průměrné tempo/rychlost v úseku, který měříš. Je to trochu zvláštní, ale má to i své výhody. Když třeba chceš běhat nějaké úseky rychleji(intervaly), tak se s tímhle měřením dá krásně zrychlovat na cílovou hodnotu.Koukám že prodávají Forerunner 220, ale to už je docela dost peněz. To už bych se třeba kouknul na TomTom, ten nestojí tolik a má lehce přesnější GPSku
Beet Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Mozna by mohlo pomoct www.behej.com/rubrika/68-sporttestery-a-deniky
pebe Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 (upraveno) tam je to ale pro předplatitele, jinak si toho moc nepočteš Upraveno 26. března 2015 uživatelem pebe
Liqid Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 Něco takovýho právě mam... Ale jak říkám, na delší běh už je to nepohodlný... Já používal pouzdro na opasek a malý telefon, takže bych zkusil sehnat třeba iP4, Xperia mini nebo lumia 520.
Beet Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 (upraveno) Muzu tu dat ty clanky v pdf (jsem predplatitel). Ale nevim jestli bych tim neco neporusil. Kazdopadne jsem se na ne koukal a v tom novejsim testu jsou sportestery bez GPS a v tom z 2013 jsou zase top modely za ranec.Ja sam pouzivam Garmin 310xt a spokojenost. Ale že ale to uz je letitý model a ani nevim jestli ho jeste prodavaji. Upraveno 26. března 2015 uživatelem Beet
Standis Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 teď budu asi trochu za vola, ale zeptat se musím budu si kupovat triko-viz obrázek, mají se taková to trika nosit těsně na tělo, že jakoby přilnou ke kůži, nebo můžou být i volnější? nerad nosím upnutá trika, takže si chci koupit XXL,abych to měl na těle volnější(183cm/93kg) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://www.mizunostore.cz/Mizuno-DryLite-Premium-1-2-Zip-67SP36162
Kristian.nov Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Odesláno 26. března 2015 No díky kluci za rady... zauvažuju o tomhle http://www.garmin.cz/produkty/sport/bezecke-gps/forerunner-220-serie/forerunner-220-black.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se