lukassob Odesláno 30. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2022 Jasné. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2022 Je mi opět líto že to není zpátky v Moravské galerii v Brně, tak z toho byla víkendová kalba s kamosema s ubytováním... Teďka sednu večer na tramvaj a jsem za půl hodiny doma u rodiny.. achjo :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarioGraziano Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 V 3. 10. 2022 v 16:00, martigen napsal: Je mi opět líto že to není zpátky v Moravské galerii v Brně, tak z toho byla víkendová kalba s kamosema s ubytováním... Teďka sednu večer na tramvaj a jsem za půl hodiny doma u rodiny.. achjo :)) Zase je to ve velmi noblesních prostorách:) Ve vší úctě k Brnu a Moravě věřím, že zahraniční vystavovatelé na návštěvu Prahy slyší daleko daleko víc Každopádně já se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Moravská galerie v Brně měla svoje kouzlo. To je bez debaty. Ale přesun do Prahy prostě dává smysl. A třeba volbu paláce na Žofíně považuji za velice povedenou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Líbilo se mi tam. Naživo mě asi nejvíc zaujaly Prim Spartak, fakt se mi ty hodinky moc líbily. Jinak z toho co jsem neznal tak kolekce Dornbluth&Syn a taky ty nominované Bell&Ross byly super. Pěkný stánek měl Sinn. Jo a taky jsem po víc než jedné dekádě kdy intenzivně očumuju hodinky všech značek zjistil, že u Perrelet se točí turbína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Byl jsem poprvé a stálo to za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarioGraziano Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Velmi zajímavá manufaktura pro mě zatím neznámého jména. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Chlápek na té fotce nademnou byl super, zval mě hned na prohlídku manufaktury do toho jejich menšího města, prý 4,5hodiny od Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 před 1 hodinou, DarioGraziano napsal: Velmi zajímavá manufaktura pro mě zatím neznámého jména. Jj, pán sympaťák a ty kousky měl nádherný 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Fajn akcia, pekné hodinky a som rád, že som tam mohol spoznať niektorých tunajších členov a príjemne si pokecať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOGO62 Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 krásné prostředí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOGO62 Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarioGraziano Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 před 18 hodinami, Dreak napsal: Chlápek na té fotce nademnou byl super, zval mě hned na prohlídku manufaktury do toho jejich menšího města, prý 4,5hodiny od Prahy. Fakt jsem nevěřil, že ještě dneska někdo provozuje tak malou manufakturu a vyplatí se mu to. Říkal mi, že jeho produkce je cca 200 - 250 hodinek za rok. Cena nejlevnějších je 5000,- EUR s daní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 před 7 minutami, DarioGraziano napsal: Fakt jsem nevěřil, že ještě dneska někdo provozuje tak malou manufakturu a vyplatí se mu to. Říkal mi, že jeho produkce je cca 200 - 250 hodinek za rok. Cena nejlevnějších je 5000,- EUR s daní No, s marketingem je to u nich asi horší. Dostal jsem katalog, což já uvítám, ale nerozumím tomu, proč si hodinářská značka vyrábí vlastní kšiltovky a rozdává je na veletrhu, zvlášť, když se jedná o veletrh luxusních hodinek a design te kšiltovky je přinejmenším z rok 1990 ČSR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarioGraziano Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 před 2 minutami, Dreak napsal: No, s marketingem je to u nich asi horší. Dostal jsem katalog, což já uvítám, ale nerozumím tomu, proč si hodinářská značka vyrábí vlastní kšiltovky a rozdává je na veletrhu, zvlášť, když se jedná o veletrh luxusních hodinek a design te kšiltovky je přinejmenším z rok 1990 ČSR. Když jsem tam dorazil já, tak už asi kšiltovky byly rozebraný, tak nemůžu soudit Nebo pán usoudil, že na kšiltovku nebudu správnej typ:)))) Jinak ty stojany s prosvětlenýma ciferníkama se mi moc líbily - to zas je originální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarioGraziano Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 Takhle to vypadalo u Czapků - pořád nával testerů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 (upraveno) Vystava byla super. Akorat jsem u Cuerva nedostal tajtrlika rumu, ale dobrej pokec. Potkal jsem par starych kamosu, takze cajk Upraveno 23. října 2022 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 Tomu říkám report z výstavy hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 před 6 hodinami, GOGO62 napsal: WOW ten strop je nádherný, nějak jsem si nevšiml Ale já bych si asi nevšiml ani kdyby chyběl úplně Takových hodinek, to nešlo stíhat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se