Tyr Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Tak Tchibo chystá další: Automatické hodinky Kč 1890,- Nadčasově elegantní. Lisovaný ciferník a dno ze skla, přes které lze vidět hodinový strojek. S funkcí mechanického natahování. Ukazují datum, den v týdnu a čas v režimu 24 hodin. Minerální sklo odolné proti poškrábání. Pásek z černé kůže s ražením ve vzhledu krokodýlí kůže. Bezpečnostní přezka z ušlechtilé oceli. V exkluzivním dárkovém balení. Kvalita TCM: Vynikající kvalita, pečlivě vybrané materiály a výroba podle exkluzivních postupů. Pouze výrobek, který splňuje všechna tato kritéria, obdrží známku kvality Tchibo. Strojek je určitě z dálného východu - přesně tenhle typ sháním ve "zlatém provedení" :-)
Peta-Biker Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 ricous: Mohu poprosit , jak Ti dojde o fotku??? Zajímalo, z čeho je ten " průhled" V Ostravě jsem ji neviděl a uvažuju o objednávce... Děkuju
ricous Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 (upraveno) ricous: Mohu poprosit , jak Ti dojde o fotku??? Zajímalo, z čeho je ten " průhled" V Ostravě jsem ji neviděl a uvažuju o objednávce... Děkuju Pokud dorazí do úterka, tak ti je pošlu. Ve středu mizím, do neděle, musel bys počkat. Upraveno 10. prosince 2008 uživatelem ricous
ricous Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 To je ovšem nebe a dudy, z těhle táhne Čína na 100 honů. Jednak tam na rozdíl od těch za 5,5 je sklo (v tamtěch je syntetický safír), ta tlačítka vypadají dost fórově a ten strojek je 100 % Čína. Eta nedělá v quartzu strojek který by ukazoval měsíc a den a Ronda to má v "okýnkách", sčítačová verze je typická čína. Nebrat! No on to quartz (podle popisu a fotek) ani není, má se jednat o automat.
Vit Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 No on to quartz (podle popisu a fotek) ani není, má se jednat o automat. Velmi mi to připomíná automat v mých Alphách. Více bude určitě vědět Durabro.
Tyr Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 Velmi mi to připomíná automat v mých Alphách. Více bude určitě vědět Durabro. Já věděl že to mám někde uložené. Podle mě je to na první stánce třetí strojek shora, vlevo (2196). 123_128_24.pdf
Jerryl Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2008 Taky děkuju, budku na hodinky jsem si objednal také. Minulý rok mi je vyprodali před nosem a nebyly k sehnání. Už vím, co asi dostanu k vánocům
Jerryl Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 (upraveno) Jo pánové, jak jsem dobře objednal, tak se nic nestalo. Od tchiba mi nepřišlo ani potvrzení objednávky ani box na hodinky. Pěkně se na mě vyprdli. To byla ta špatná zpráva. A teď ta dobrá. Box jsem dostal po stromeček od mých blízkých. Takže super. Je naprosto dokonalej. Už mi jen zbývá dokoupit nějakou tu náplň Upraveno 25. prosince 2008 uživatelem Jerryl
little_w Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 (upraveno) tak pry je to zase aktualni sakra, ten strojek se mi libi. kdyby si odpustili ty napisy na ciferniku a trochu lip zvladli rucicky, sel bych do nich. Upraveno 9. října 2009 uživatelem little_w
Frantik Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 Nezlobte se na me, ale tyhle hodinky jsou strasnej paskvil. Jsou to letecke? Cifernik by tomu odpovidal. A co ty strasne rucky, ty jsou z jakeho modelu, z leteckeho urcite ne, vterinovka je jeste horší. Pouzdro je evidentne spolecenskeho typu, korunka je divne utopena a uz vubec ne letecka. Bila datumka krici zoufale na sto honů. A pozlaceny rotor sedi ke spolecenskemu modelu, ale ne k leteckemu. Chapu, ze jsou hodinky levné, ale ne vsechno co je levné, je dobré, toto je paskvil, kterej bych si na ruku nedal.
Návštěvník Ondra Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 Nezlobte se na me, ale tyhle hodinky jsou strasnej paskvil. Jsou to letecke? Cifernik by tomu odpovidal. A co ty strasne rucky, ty jsou z jakeho modelu, z leteckeho urcite ne, vterinovka je jeste horší. Pouzdro je evidentne spolecenskeho typu, korunka je divne utopena a uz vubec ne letecka. Bila datumka krici zoufale na sto honů. A pozlaceny rotor sedi ke spolecenskemu modelu, ale ne k leteckemu. Chapu, ze jsou hodinky levné, ale ne vsechno co je levné, je dobré, toto je paskvil, kterej bych si na ruku nedal. Skoro stejné dělá i Ollech&Wajs, tak to snad nebude taková katastrofa...
abbot Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 Možná trochu OT, ale pomatuju, že se tu před nějakým časem řešily krémový mechaniky od chiba. Byl to tzv. falešný chronograf, tedy místo stopek tam byly na subdialech 24h/režim, den v týdnu a tušim měsíc. Tak pokud by měl o ně někdo zájem ještě před pár dny je měli v outletu ve Štěrboholech za výprodejovou cenu tuším 990,-. Vůbec tu neřešim kvalitu atd., ale zase je to tisícovka a dva roky záruky... Zítra tam pravděpodobně pojedu vyzvednout zase přítelkyni, tak můžu mrknout jestli tam ještě jsou ...
vor Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 sakra, ten strojek se mi libi. kdyby si odpustili ty napisy na ciferniku a trochu lip zvladli rucicky, sel bych do nich. To jo, výměna ciferníku, ruček a korunky a máš pěkný hodinky.
Foundryman Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 (upraveno) Skoro stejné dělá i Ollech&Wajs, tak to snad nebude taková katastrofa... Oproti O&W má Tchibo nesmyslně velký font na 6 a 9, takže celý číselník se kácí doleva, pididatumovka tam vypadá jak z jiných hodinek. Kdyby dali stejným fontem normální 3 a datumku na černém kotouči posunuli třeba mezi 4 a 5, dost by jim to pomohlo. A úplně nejlepší by asi byl stejný font na celém číselníku. Taky by nebylo od věci matné pouzdro. Dle mého soudu je to katastrofa. Upraveno 10. října 2009 uživatelem Foundryman
gougy Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 To jo, výměna ciferníku, ruček a korunky a máš pěkný hodinky. No Eta v nerezu a se safírem za "pětku" mi nepřipadá tak, zlá jako základ pro hodinky na míru;)
Skalamander Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Mi to nepřipadá tak zlé, už kvůli tomu, že si spousta nových členů koplí po prvotním navnazení pilotky z chronoshopu a pak přeší dilema "můžu je nosi i při oficiálních příležitostech"? Tyhle hodinky jsou pro mě docela pěkným kompromisem. Jenom z (imho pěkně udělané) spodní strany hodninekpro mě (zcela pochopitelně lišásky označené) není jasné, zde jde o "swis made automatic movement" nebo "swis made", "automatic movement", což jde zcela zásadní otázka.
Mike. Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Odesláno 10. října 2009 Dle mého soudu je to katastrofa. Mám podobný názor.
little_w Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 To jo, výměna ciferníku, ruček a korunky a máš pěkný hodinky. v podstate jsi to rekl presne. takze vlastne koupit jiny
Patrik Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 A to já zase jsem rád, že na trhu jsou. Podle mě je tu obrovská díra na trhu. Máme tu levné hodinky (quartzky) "z Lidlu" pro ty co chtějí jen vědět kolik je hodin (ty tvrdě vytlačují mobily a podobná zařízení), pak "fashion" hodinky (stejná kvalita jako Lidlovky, jen si člověk zaplatí za značku) a pak až kvalitní hodinky s nějakou značkou za slušné peníze. To co chybí jsou kvalitní "užitné" hodinky, kde nebude třeba platit tolik za značku. S příchodem quartzek švýcarský hodinářský průmysl tuto oblast úplně opustil, čínské výrobky nejsou zatím tak kvalitní (ne že by to nedokázali, spíše si je nikdo v této kvalitě zatím neobjednal) a zaměřují se spíše na fake, takže mě napadá jedině japonské Seiko. Prostě mi přijde, že Švýcaři si tak trochu zvykli, že lidi za výrobek "swiss made" zaplatí co si řeknou. Takže vznikají různé solitery a malosériové produkce, kde se na cenu tolik nehledí (dokonce zákazníci požadují určitou cenovou úroveň) a kde není nutné cenou konurovat. Neříkám, že se mi tyhle hodinky vyloženě líbí, ten číselník mohl být trochu jednodušší a zlacený rotor byl úplně zbytečný, naopak bych ocenil třeba den v týdnu. Ale jsem rád, že na trhu jsou a že je vidět, že se dají kvalitní hodinky se safírovým sklem vyrobit za tuhle cenu.
JiPoLit Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Na stránkách tchibo.cz vyšla nová kolekce hodinek. Je tam jak mechanika, quartz tak i rádiem řízené stojky. A je tam i jeden natahovač. Odkaz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se