Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mě by zajímalo, co se stane, až PRIMu odpadnou zakázky pro korporáty. Kolik % prodejů PRIMu pokrývají právě firmy? Myslím tím objednávky pár desítek kusů na "rozdávání" partnerům. Pokles je vidět všude, firmy všeobecně méně utrácejí a i tady se to projeví. Těch pár firem, které mají privilegované postavení na nerovném trhu a mají nacpané kapsy PRIM nevytrhnou.

Upraveno uživatelem bandicoot
  • Odpovědi 145
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nighty - jo, masáž to pochopitelně je, vždyť to je účel toho článku, že.

Kubsone - určitě je to veliká škoda, že tu profíci (snad až na tebe) nepřispívají. mechano už taky skoro nic, strašně mě to mrzí, jdeme tím dolu. Jo jasně archimede jsou asi německý, v článku stálo taky myslím slůvko obecně - vyjímka, co potvrzuje pravidlo. (tedy ne, že by na tom záleželo, kde se hodinky této cenové relace vyrábějí, ale to německo je milej bonus, že :) ).

decebale, nějak volně zaměňuješ osoby Prokop, Helikar ...... někdy i cigi :D :D

kibi - jak píšu BOHUŽEL asi nezjistíme....... když se budeme takhle chovat, tak ne.

bandicoote - to je dobrá otázka, ale já mám za to, že hlavními odběrateli i toho stroje budou korporáty - třeba archimede :D :D , jinak si nedovedu představit, že by pro ty 1500 až 3000 nebo kolik hodinek prodejných vlastně jen na našem území někdo investoval do výrobních prostředků, etu bude třeba nahradit...... prim musí přepokládat EXPANZI !!!

Odesláno

mně třeba u německé firmy nevadí, když bere pouzdra od Prim, nebo kdekoliv jinde... prostě pokud to splňuje "německou kvalitu" tak je mi jedno kde to vyrobili.... U hodinek mi jde o příběhh, značku, kvalitu spracování... kdo tohle splní, tak je mi jedno jak toho dokázal... a pak samozřejmě požaduju, aby to všechno bylo odraženo v ceně...

Odesláno
Nighty - jo, masáž to pochopitelně je, vždyť to je účel toho článku, že.

Kubsone - určitě je to veliká škoda, že tu profíci (snad až na tebe) nepřispívají. mechano už taky skoro nic, strašně mě to mrzí, jdeme tím dolu. Jo jasně archimede jsou asi německý, v článku stálo taky myslím slůvko obecně - vyjímka, co potvrzuje pravidlo. (tedy ne, že by na tom záleželo, kde se hodinky této cenové relace vyrábějí, ale to německo je milej bonus, že :) ).

decebale, nějak volně zaměňuješ osoby Prokop, Helikar ...... někdy i cigi :D :D

kibi - jak píšu BOHUŽEL asi nezjistíme....... když se budeme takhle chovat, tak ne.

bandicoote - to je dobrá otázka, ale já mám za to, že hlavními odběrateli i toho stroje budou korporáty - třeba archimede :D :D , jinak si nedovedu představit, že by pro ty 1500 až 3000 nebo kolik hodinek prodejných vlastně jen na našem území někdo investoval do výrobních prostředků, etu bude třeba nahradit...... prim musí přepokládat EXPANZI !!!

Co že zaměňuju :eek: ?

Odesláno (upraveno)

Čtení je to zajímavé a v první chvíli jsem taky vypěnil při čtení některých pasáží o cenách hodinek, Číně nebo Rolexech.

Na druhou stranu ale jsou tihle pánové skvělí obchodníci, když jim zatelefonujete, tak ví, o čem mluví (dokáží jasně odpovědět na položený dotaz), mají jasně definovaný názor, za kterým si stojí, nekoktají a věnují vám klidně i desítky minut času. To stejné i přímo v Eltonu. Takže když ponechám stranou trochu smrdlivé samochvály, jejich obchodu se daří a já opravdu nemám zapotřebí je apriori zepsout.

Co jsem uvedl na začátku jsou flagrantní lapsy, za které by měli být náležitě ukamenováni, ale jinak zastávám názor žít a nechat žít. Beru na vědomí, že je to v podstatě PR článek (kolik takových ale noviny dnes a denně otiskují?)

Upraveno uživatelem CzechJoker
Odesláno

To máš ale to samý s Ferrari. Taky by tě možná nenapadlo, že si při ceně těch laminátových fiatů vybírají, komu auto prodají a komu ne... A to se nebavíme o pár korunách, jako u primek.

Odesláno
vidis a ja jsem si myslel, ze mr. PRIM manufactured je ten, kdo nabizi a rad by prodal... netusil jsem, ze musim zadonit o jeho prizen...?

takze pokud jemu nevadi, ze se prezentuje jenom jako... viz moje poznamka vyse... a nehleda, jak se prezentovat i na specializovanem foru... tak jeho a moje kaslani na sebe je vzajemne... :thumbsdown_anim:

kibi, neres Prim a radsi se zapis na sraz! :thumbsup_anim:

Odesláno

Pokud si vzpomínám, četl jsem dříve příspěvky mr. zde na webu. Reakce některých členů fóra však byly tak vyostřené, že by bylo s podivem, pokud by měl potom kdokoli potřebu či chuť zde reagovat na stále opakující se názory. Osobně si myslím, že je to škoda, někdo jiný má třeba pocit opačný. Nevadí, o nic zásadního snad nejde :)

Odesláno
To máš ale to samý s Ferrari. Taky by tě možná nenapadlo, že si při ceně těch laminátových fiatů vybírají, komu auto prodají a komu ne... A to se nebavíme o pár korunách, jako u primek.

To si asi děláš hodně zvláštní prdel. Jinak jsem větší pitomost tento měsíc nečet.

Odesláno
tak povidej...? :)

co mám povídat? to ty si eticky omezuješ možnost pořízení hodinek tý a tý značky tím, že tvrdíš, že je někdo lhář... chtěl jsem tím naznačit, že pokud po jediný tebou vnímaný nepravdě hodláš zavrhnout komplet celou značku, tak si sakra zužuješ výběr. I o ty omegy. Asi tak.

Odesláno
Čtení je to zajímavé a v první chvíli jsem taky vypěnil při čtení některých pasáží o cenách hodinek, Číně nebo Rolexech.

Na druhou stranu ale jsou tihle pánové skvělí obchodníci, když jim zatelefonujete, tak ví, o čem mluví (dokáží jasně odpovědět na položený dotaz), mají jasně definovaný názor, za kterým si stojí, nekoktají a věnují vám klidně i desítky minut času. To stejné i přímo v Eltonu. Takže když ponechám stranou trochu smrdlivé samochvály, jejich obchodu se daří a já opravdu nemám zapotřebí je apriori zepsout.

Co jsem uvedl na začátku jsou flagrantní lapsy, za které by měli být náležitě ukamenováni, ale jinak zastávám názor žít a nechat žít. Beru na vědomí, že je to v podstatě PR článek (kolik takových ale noviny dnes a denně otiskují?)

Souhlas, je to pouze PR článek pro širokou veřejnost aby viděla, že PRIM nezanikl, ale že je IN i u hlavy státu a tedy drží krok (téměř) s evropskou špičkou a tomu odpovídá cena. Když to přeloží do několika jazyků tak to začnou houfně skupovat od Švýcarska po Japonsko :D :D

Návštěvník Tada
Odesláno
Ty si myslíš, že Ferrari prodává každému kdo přijde na krám a má potřebné množství peněz?

Osmiválcové modely víceméně ano. Teda asi ne 430 Scuderia... U dvanáctiválců už si vybírají

Odesláno

Sice jsem novodobé Primky z Eltonu ještě ani nezahlédl,ale produkce prezentovaná na netu působí sympaticky.To jak má Elton nastavený marketing je mi jedno.Dovedu si představit Primky na ruce..

Odesláno
Sice jsem novodobé Primky z Eltonu ještě ani nezahlédl,ale produkce prezentovaná na netu působí sympaticky.To jak má Elton nastavený marketing je mi jedno.Dovedu si představit Primky na ruce..

Za ty prachy ani náhodou! :gun_bandana: Primky po dedovi budu nosit vzdycky moc rad, ale za novodobe Primky od Eltonu bych ty prachy nedal ani nahodou, kdyz uvazim, jakou koncepci a kvalitu provedeni bych za ne mohl mit od jine znacky....

Odesláno
Za ty prachy ani náhodou! :gun_bandana: Primky po dedovi budu nosit vzdycky moc rad, ale za novodobe Primky od Eltonu bych ty prachy nedal ani nahodou, kdyz uvazim, jakou koncepci a kvalitu provedeni bych za ne mohl mit od jine znacky....

A videl jsi jejich kousky v realu? Chapu, ze za stejne penize muze clovek udelat spoustu "parady" s hodinkami jine znacky. Nechci ted nijak obhajovat jejich cenovou politiku, to si musi zhodnotit sami, ale mne se nektere jejich hodinky velice libi! Jen je problem, ze maji na webu jen par fotek, ktere (ac zde PRIMem deklarovane jako neupravovane) nedokazou zprostredkovat dojem, ktery ziska clovek, kdyz si je da na ruku. Napriklad mnou dokola omilane Pavouky... Na fotkach slabota, logo podivne narusujici strukturu ciselniku atd. Ale kdyz jsem je videl a mel v ruce, tak si me naprosto ziskaly. To logo vubec nerusi, hodinky jsou velmi elegantni a dle meho nazoru opravdu krasne. Nebo se podivej na Kamilovy fotky Orliku. Kam se hrabou firemni primacke fotky. Takze ja bych jejich produkci nezatracoval. Zminene Pavouky s in-house 96-kou si bohuzel nekoupim, ale proto je nebudu zatracovat.

Jeste bych se chtel vyjadrit ke clanku. Myslim, ze neni spatny, ale "placnuti", ze vse pod 10k je cina stejne jako tanecky kolem ceny prezidentskeho orloje mi prijdou prestrelene. Clanek ma dostat predstavu o soucasnem ELTONu mezi lid (rozumej ctenari Prava) a v tomto kontextu pusobi prvni zminena proklamace dost nabubrele a snobsky. Vzdyt kdo ze cteraru ma hodinky nad 10k? Skoro nikdo, vetsina nosi kvarcky v relacich 1k-5k. Ale to prece neni duvod jejich hodinky takto dehonestovat. Nicmene celkove mi clanek pripada docela povedeny, Jsem rad, ze ELTON zacal konecne trochu "budovat znacku".

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...