X-Bob Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Odesláno 3. června 2007 X-Bob - mrkni sem, tady jsou letecké za málo peněz. Je to ovšem Čína v německém hávu http://cgi.ebay.de/German-Autom-Classic-Wa...1QQcmdZViewItem mno, to už je v zásadě stejné, jako u Conrada toto: http://www.conrad.cz/lehke-automaticke-hodiny+dp67922/ Popravdě, já jsem letecké "naživo" viděl jen na obrázcích a jednou v Interwatch za sklem. Archimede dělá hezké hodinky, moc se mi líbí ty "Sport", t.j. v pouzdře hodinek Arcadia jakýsi sportovní ciferník. Musím zvážit, jestli další hodinky budou úplná Asie, nebo něco trochu lepšího. Případně jestli se neobjeví něco tady v sekci prodej. Přímo na motorce (na řídítkách) díky falkkonovi hodiny mám.
Foundryman Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Odesláno 3. června 2007 (upraveno) Ty od Conrada jsou taky fajn. Já chtěl hlavně něco, co by se stylem hodilo na motorku a přitom to vydrželo i případné dýchánky. Na motorce mám kvarcky mezi budíkama, to je pro jízdu nejlepší, mám je na očích furt. Upraveno 3. června 2007 uživatelem Foundryman
Pták Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 A pak že se v Praze nedá nic sehnat ! Když je paní prodavačka brala z výlohy a sfoukávala z nich prach, měl jsem pocity zlatokopa. Když jsem z ní páčil, nemá-li ukryty ještě další poklady, vykoukl z dílny pan majitel a pěkně jsme si popovídali o starých primkách, bohužel mě ujistil, že jsou opravdu poslední. No, jistě uznáte, že jsem je tam nemohl nechat (za tu cenu).
Baker Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 (upraveno) Cena je vyborna a ulovek taky. Pak ze je u nas draho. Predpokladam ze jsou v nerezu. Upraveno 4. června 2007 uživatelem Baker
boo-beek Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 (upraveno) A pak že se v Praze nedá nic sehnat ! Když je paní prodavačka brala z výlohy a sfoukávala z nich prach, měl jsem pocity zlatokopa. Když jsem z ní páčil, nemá-li ukryty ještě další poklady, vykoukl z dílny pan majitel a pěkně jsme si popovídali o starých primkách, bohužel mě ujistil, že jsou opravdu poslední. No, jistě uznáte, že jsem je tam nemohl nechat (za tu cenu). Fňuk Koukal jsem tam na ně, akorát jsem u sebe neměl dost peněz, ptal jsem se ještě, kolik že jich mají - "poslední dvoje," říkala ta paní... "Snad ještě vydržej," odpověděl jsem já... Nevydržely Předpokládám, že jsou z Pankráce tedy... Edit: už to vidim, odkud jsou... jsou to ony Upraveno 4. června 2007 uživatelem boo-beek
Pták Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 To Boo-beek : jo, jsou to ony To Baker : jestli se šeredně nepletu, tak pouzdro chromovaná mosaz, dýnko nerez
mechano Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 To Boo-beek : jo, jsou to ony To Baker : jestli se šeredně nepletu, tak pouzdro chromovaná mosaz, dýnko nerez Máš šeredně pravdu.
sisi Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 A pak že se v Praze nedá nic sehnat ! Když je paní prodavačka brala z výlohy a sfoukávala z nich prach, měl jsem pocity zlatokopa. Když jsem z ní páčil, nemá-li ukryty ještě další poklady, vykoukl z dílny pan majitel a pěkně jsme si popovídali o starých primkách, bohužel mě ujistil, že jsou opravdu poslední. No, jistě uznáte, že jsem je tam nemohl nechat (za tu cenu). Byl jsi rychlejší, měl jsem smůlu.
Filipes Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 ale vydržely tam dlouho, já na ně koukal vloni v říjnu (a řekl bych že byly za víc tehdá)
damankapsky Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Diversky od Kubsona v akci na novém carbon řemenu od Hirsche. Hodí se k nim parádně.
safi Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 (upraveno) Nové Seiko Diver SBDC003 SUMO na cestě od Higuchi-ho Upraveno 5. června 2007 uživatelem ¨safi
Návštěvník Ondra Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 (upraveno) Ty vypadají fakt pěkně Cena? Upraveno 5. června 2007 uživatelem Ondra
danycz Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Parádní. Moc se mi líbí. Pak je ukaž na ruce. Cena oranžových je 7500,-,jak psal kubson, kolik stoji tyto? Proč ty oranžové nemají ocel. tah
kubson Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 oranžové jsou echtovní diversky a k nim se guma hodí víc.. mají to tak i u samurajů, jinak suma jsou opravdu supr...
safi Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Parádní. Moc se mi líbí. Pak je ukaž na ruce. Cena oranžových je 7500,-,jak psal kubson, kolik stoji tyto? Proč ty oranžové nemají ocel. tah Odečetlo se mi z účtu cca 8300 CZK.
safi Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 oranžové jsou echtovní diversky a k nim se guma hodí víc.. mají to tak i u samurajů, jinak suma jsou opravdu supr... Ty máš ty Seiko divery od YPA?
roon Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Nové Seiko Diver SBDC003 SUMO na cestě od Higuchi-ho Tak koukám, že už jsi se ohledně svých dalších hodinek už rozhodl Gratuluji jsou opravdu pěkné a ty modré se mi z této řady také líbí nejvíc. Kdy mají přijít ?
safi Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Tak koukám, že už jsi se ohledně svých dalších hodinek už rozhodl Gratuluji jsou opravdu pěkné a ty modré se mi z této řady také líbí nejvíc. Kdy mají přijít ? No doufám že do konce tohoto týdne :-) takže na plánované setkání je přinesu :-)
roon Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 No doufám že do konce tohoto týdne :-) takže na plánované setkání je přinesu :-) No jestli to tahkhle krásně vyjde, tak to bude super.
safi Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 No jestli to tahkhle krásně vyjde, tak to bude super. Plánujěš?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se