Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
X-Bob - mrkni sem, tady jsou letecké za málo peněz. Je to ovšem Čína v německém hávu :)

http://cgi.ebay.de/German-Autom-Classic-Wa...1QQcmdZViewItem

mno, to už je v zásadě stejné, jako u Conrada toto:

http://www.conrad.cz/lehke-automaticke-hodiny+dp67922/

Popravdě, já jsem letecké "naživo" viděl jen na obrázcích a jednou v Interwatch za sklem. Archimede dělá hezké hodinky, moc se mi líbí ty "Sport", t.j. v pouzdře hodinek Arcadia jakýsi sportovní ciferník. Musím zvážit, jestli další hodinky budou úplná Asie, nebo něco trochu lepšího. Případně jestli se neobjeví něco tady v sekci prodej. Přímo na motorce (na řídítkách) díky falkkonovi hodiny mám.

Odesláno (upraveno)

Ty od Conrada jsou taky fajn. Já chtěl hlavně něco, co by se stylem hodilo na motorku a přitom to vydrželo i případné dýchánky. Na motorce mám kvarcky mezi budíkama, to je pro jízdu nejlepší, mám je na očích furt.

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno

A pak že se v Praze nedá nic sehnat !

Když je paní prodavačka brala z výlohy a sfoukávala z nich prach, měl jsem pocity zlatokopa.

Když jsem z ní páčil, nemá-li ukryty ještě další poklady, vykoukl z dílny pan majitel a pěkně jsme si popovídali o starých primkách, bohužel mě ujistil, že jsou opravdu poslední.

No, jistě uznáte, že jsem je tam nemohl nechat (za tu cenu).

post-1421-1180982382.jpg

Odesláno (upraveno)

Když je paní prodavačka brala z výlohy a sfoukávala z nich prach, měl jsem pocity zlatokopa.

Když jsem z ní páčil, nemá-li ukryty ještě další poklady, vykoukl z dílny pan majitel a pěkně jsme si popovídali o starých primkách, bohužel mě ujistil, že jsou opravdu poslední.

:suicide_anim:

Fňuk :( Koukal jsem tam na ně, akorát jsem u sebe neměl dost peněz, ptal jsem se ještě, kolik že jich mají - "poslední dvoje," říkala ta paní... "Snad ještě vydržej," odpověděl jsem já... Nevydržely :( Předpokládám, že jsou z Pankráce tedy...

Edit: už to vidim, odkud jsou... jsou to ony :(

Upraveno uživatelem boo-beek
Odesláno

Byl jsi rychlejší, měl jsem smůlu. :thumbsdown_anim:

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Ty vypadají fakt pěkně :speak_cool:

Cena? ;)

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno
Parádní. Moc se mi líbí. Pak je ukaž na ruce.

Cena oranžových je 7500,-,jak psal kubson, kolik

stoji tyto?

Proč ty oranžové nemají ocel. tah :angry:

Odečetlo se mi z účtu cca 8300 CZK.

Odesláno
oranžové jsou echtovní diversky a k nim se guma hodí víc.. mají to tak i u samurajů, jinak suma jsou opravdu supr...

Ty máš ty Seiko divery od YPA?

Odesláno
Nové Seiko Diver SBDC003 SUMO na cestě od Higuchi-ho

SBDC003-07.jpg

Tak koukám, že už jsi se ohledně svých dalších hodinek už rozhodl :)

Gratuluji jsou opravdu pěkné a ty modré se mi z této řady také líbí nejvíc. Kdy mají přijít ?

Odesláno
Tak koukám, že už jsi se ohledně svých dalších hodinek už rozhodl :)

Gratuluji jsou opravdu pěkné a ty modré se mi z této řady také líbí nejvíc. Kdy mají přijít ?

No doufám že do konce tohoto týdne :-) takže na plánované setkání je přinesu :-)

Odesláno
No doufám že do konce tohoto týdne :-) takže na plánované setkání je přinesu :-)

No jestli to tahkhle krásně vyjde, tak to bude super.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...