Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

K nerozeznání od mýho srdcovního mark XII (nebo XV?), jen sis vybral špatný ručičky :) - ale nic naplat - musím srdečně pogratulovat, vděčný to vzor a fakt parádní hoďky. Ty stránky jsou vůbec učebnicový.

Odesláno

Ťažké su teda poriadne musím si na to ešte zvyknúť. Kupoval som ich na 21jewels.com za 160 dolárov. (Je to lacnejšia singapúrska verzia - po malom vyskúme som prišiel k záveru že príplatok za japonskú sú vyhodené peniaze. :) )

Samotné hodinky sú dosť vysoké a na ruke majú kvôli hmotnosti značnú zotrvačnosť. Remienik ja kupodivu lahký, stredná časť je dutá.

Odesláno

Včera mi spadla brada a byl jsem lehkém šoku - v zastrčeném brněnském hodinářství jsem kupoval tah a zatímco paní rachotila šuplíky, okouněl jsem a prohlížel regály a vtom na mě vykoukly Prim Sport II. se zelenými indexy - NOS, se záručákem, za 1.260,- Kč. Tak jsem si je nechal k tomu tahu přibalit :-)

Odesláno
Včera mi spadla brada a byl jsem lehkém šoku - v zastrčeném brněnském hodinářství jsem kupoval tah a zatímco paní rachotila šuplíky, okouněl jsem a prohlížel regály a vtom na mě vykoukly Prim Sport II. se zelenými indexy - NOS, se záručákem, za 1.260,- Kč. Tak jsem si je nechal k tomu tahu přibalit :-)

A neni to verze automat s Miyotou ?

Odesláno

A neni to verze automat s Miyotou ?

Kdepáááák :-) Klasickej ruční nátah. Madame se strašně divila, že to vůbec někdo chce :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...