cigi Odesláno 27. září 2006 Nahlásit Odesláno 27. září 2006 K nerozeznání od mýho srdcovního mark XII (nebo XV?), jen sis vybral špatný ručičky - ale nic naplat - musím srdečně pogratulovat, vděčný to vzor a fakt parádní hoďky. Ty stránky jsou vůbec učebnicový.
Skeleton Odesláno 29. září 2006 Nahlásit Odesláno 29. září 2006 Zakladni cena byla 410USD. Po mem tuningovani bohuzel vyskocila na krvavych 550USD.
leo.ducati Odesláno 29. září 2006 Nahlásit Odesláno 29. září 2006 Včera jsem si koupil tyto Orisy, kolem kterých jsem dlouho slintal :-) http://www.topperjewelers.com/frame.php?re...ris/tt2dd7.html
watch Odesláno 29. září 2006 Nahlásit Odesláno 29. září 2006 Gratuluji, jsou to opravdu krasne hodinky.
afrikab Odesláno 29. září 2006 Nahlásit Odesláno 29. září 2006 Včera jsem si koupil tyto Orisy, kolem kterých jsem dlouho slintal :-) http://www.topperjewelers.com/frame.php?re...ris/tt2dd7.html Hmm....tak to budes take jiste zira a v nedeli sedet u TV a fandit. Jen skoda, ze to u Williamsu tento rok moc nefunguje. Ovsem pristi rok bychom se mohli dockat velkych zmen
saboter Odesláno 30. září 2006 Nahlásit Odesláno 30. září 2006 Tak som sa konečne dočkal. Naživo sú oveľa krajšie ako na fotkách .
Karloss Odesláno 30. září 2006 Nahlásit Odesláno 30. září 2006 Opravdu pěkné, gratuluji. Líbí se mi ta jejich strohost i to, že to bude asi pořádnej kus hodinek. Btw kde a za kolik jsi k nim přišel?
saboter Odesláno 30. září 2006 Nahlásit Odesláno 30. září 2006 Ťažké su teda poriadne musím si na to ešte zvyknúť. Kupoval som ich na 21jewels.com za 160 dolárov. (Je to lacnejšia singapúrska verzia - po malom vyskúme som prišiel k záveru že príplatok za japonskú sú vyhodené peniaze. ) Samotné hodinky sú dosť vysoké a na ruke majú kvôli hmotnosti značnú zotrvačnosť. Remienik ja kupodivu lahký, stredná časť je dutá.
Foundryman Odesláno 30. září 2006 Nahlásit Odesláno 30. září 2006 Včera mi spadla brada a byl jsem lehkém šoku - v zastrčeném brněnském hodinářství jsem kupoval tah a zatímco paní rachotila šuplíky, okouněl jsem a prohlížel regály a vtom na mě vykoukly Prim Sport II. se zelenými indexy - NOS, se záručákem, za 1.260,- Kč. Tak jsem si je nechal k tomu tahu přibalit :-)
Cyber Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Včera mi spadla brada a byl jsem lehkém šoku - v zastrčeném brněnském hodinářství jsem kupoval tah a zatímco paní rachotila šuplíky, okouněl jsem a prohlížel regály a vtom na mě vykoukly Prim Sport II. se zelenými indexy - NOS, se záručákem, za 1.260,- Kč. Tak jsem si je nechal k tomu tahu přibalit :-) A neni to verze automat s Miyotou ?
Foundryman Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 Včera mi spadla brada a byl jsem lehkém šoku - v zastrčeném brněnském hodinářství jsem kupoval tah a zatímco paní rachotila šuplíky, okouněl jsem a prohlížel regály a vtom na mě vykoukly Prim Sport II. se zelenými indexy - NOS, se záručákem, za 1.260,- Kč. Tak jsem si je nechal k tomu tahu přibalit :-) A neni to verze automat s Miyotou ? Kdepáááák :-) Klasickej ruční nátah. Madame se strašně divila, že to vůbec někdo chce :-)
cigi Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 sabotere, čeče, ty seika jsou dobrý - osum vycházejících sluncí!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se