Návštěvník Kamil Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Mám tady jedno noční impulzivní přihození na německé Ebay, které jsem nakonec vyhrál.Made in Germany, průměr 42, safír, šroubovací korunka, 200 metrů vodotěsnost, ETA 2824-2.No nekupte to.
NIGHTinGALE Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Ty jsou dobrý, Kamile a vypadají větší. Pochlub se pak fotem na tlapě
Návštěvník Kamil Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 Ty jsou dobrý, Kamile a vypadají větší. Pochlub se pak fotem na tlapě A až ti řeknu kolik stály, budou ještě lepší. I s dopravou necelé tři tisíce.
Pavlucha Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Odesláno 5. března 2012 ... chceš mi říct, že tohle je 42mm?
kdojinej Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Kamil má prostě velkou ruku. Proto je taky admin.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 ... chceš mi říct, že tohle je 42mm? Tyhle jsou 52 mm. Článek.
Pavlucha Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 Kristepane, toho jsem si nikdy nevšimnul - ty musíš bejt výbornej zákazník pro Šímu a spol...
NIGHTinGALE Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Odesláno 6. března 2012 I s dopravou necelé tři tisíce. Na tvé tlapě vypadají jak 33mm na mé Cena dobrá, hodinky za cenu strojku, to jde
Vit Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Na tvé tlapě vypadají jak 33mm na mé Cena dobrá, hodinky za cenu strojku, to jde Buďme rádi Michale, aspoň můžeme nosit vintage kousky ...
zerrou Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Brejtle nosim a velice raad,sudit hodinky podla ich nositela je docela zavadzajuce... nemyslel som taxikarov a zeleninarov na rychlych tranzitoch,ale Travoltaka...
Chosef76 Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Brajtle jsou hnusný, nabubřelý a načančaný hodinky pro libový frajery, zakomplexovaný nýmandy a vulgární primitivy....... Jenže ty hodinky mají špičkovou kvalitu a já mám mezi kamarády spoustu bezva kluků, kteří je z ruky nesundaj. A není jich málo. Kozatá baba na fotce je také něco jiného, než ta samá v reálu. A brajtle na obrázcích nikdy nebudou takové, jako ve skutečnosti. Takže bych to Sovíkovi odpustil, viděl je jen na malé a nepříliš povedené fotce, možná, kdyby je držel v ruce, tak by změnil názor. Já jsem je taky neměl rád a pak, když se mi omylem dostal jeden kus do ruky, byl jsem ztracen a musel jsem je mít i za cenu rizika prodeje manželky do otroctví. Já si taky vždycky myslel, že Béčka jsou přeplácaný, nevkusný až kolotočářský stroje pro lidi s nevkusem ...dokud jsem neuviděl Breitling Superocean Heritage, který jsou překrásný. Občas nosím starý Primky ...myslíš, že jsem zpátečnický, introvertní neurotik, nebo jen jedinec s nedostatkem financí ?
laskajefajn Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 (upraveno) Nemůžu se na něj vynadívat...chudáci ostatní hodinky co mám chvilku se asi na něj bude prášit... Upraveno 7. března 2012 uživatelem Baker Smazana velka fotka.
Návštěvník km.kmk Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Odesláno 7. března 2012 Jedna rychlá, Steinhart Uhrforum L.E. 05/20
tombed Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Oprášíme staré vlákno, protože do 'co máte dnes na ruce' sepřece jen nehodí... Po dědovi, konečně pověšené...
Daemonultimate Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Parádní, gratuluju ke zprovoznění, jsou hlasitý?
filo-boxer Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Oprášíme staré vlákno, protože do 'co máte dnes na ruce' sepřece jen nehodí... Po dědovi, konečně pověšené...Paradni, neco takoveho by se mi taky libilo.
wizard-ov Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Vezmi je na pifko, vezmu tu UV baterku od Xeni a vyzkoušime lumi co ?A kaj je máš ? V ložnici ?
tombed Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Paradni, neco takoveho by se mi taky libilo. Mám ještě jedny, větší po otci s dvojitým závažím, akorát jdou je čtvrt hodiny, budu se muset poohlídnout po nějakém hodináři co je poladí Vezmi je na pifko, vezmu tu UV baterku od Xeni a vyzkoušime lumi co ?A kaj je máš ? V ložnici ?Tuš jasně synku, přišči tyděn do Rezateho zvonka, ale potřebuju zpátky dva taxiky, jeden pro sebe a jeden pro hodiny, a mam jen na jeden.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se