Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Mám tady jedno noční impulzivní přihození na německé Ebay, které jsem nakonec vyhrál.

Made in Germany, průměr 42, safír, šroubovací korunka, 200 metrů vodotěsnost, ETA 2824-2.

No nekupte to.:)

post-147-077992100 1330979262.jpg

post-147-071844600 1330979265.jpg

post-147-030572700 1330979268.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ty jsou dobrý, Kamile a vypadají větší. Pochlub se pak fotem na tlapě :)

A až ti řeknu kolik stály, budou ještě lepší.

post-147-082233300 1330980385.jpg

I s dopravou necelé tři tisíce.:)

Odesláno

Na tvé tlapě vypadají jak 33mm na mé :D

Cena dobrá, hodinky za cenu strojku, to jde :)

Buďme rádi Michale, aspoň můžeme nosit vintage kousky ...

Odesláno

Brajtle jsou hnusný, nabubřelý a načančaný hodinky pro libový frajery, zakomplexovaný nýmandy a vulgární primitivy.......

Jenže ty hodinky mají špičkovou kvalitu a já mám mezi kamarády spoustu bezva kluků, kteří je z ruky nesundaj. A není jich málo.

Kozatá baba na fotce je také něco jiného, než ta samá v reálu. A brajtle na obrázcích nikdy nebudou takové, jako ve skutečnosti. Takže bych to Sovíkovi odpustil, viděl je jen na malé a nepříliš povedené fotce, možná, kdyby je držel v ruce, tak by změnil názor. Já jsem je taky neměl rád a pak, když se mi omylem dostal jeden kus do ruky, byl jsem ztracen a musel jsem je mít i za cenu rizika prodeje manželky do otroctví.:smile_anim:

Já si taky vždycky myslel, že Béčka jsou přeplácaný, nevkusný až kolotočářský stroje pro lidi s nevkusem ...dokud jsem neuviděl Breitling Superocean Heritage, který jsou překrásný. Občas nosím starý Primky ...myslíš, že jsem zpátečnický, introvertní neurotik, nebo jen jedinec s nedostatkem financí :) ? Posted Image

Odesláno (upraveno)

Nemůžu se na něj vynadívat...chudáci ostatní hodinky co mám :crying_anim02: chvilku se asi na něj bude prášit...

Upraveno uživatelem Baker
Smazana velka fotka.
  • Po letech...
Odesláno

Paradni, neco takoveho by se mi taky libilo. 

Mám ještě jedny, větší po otci s dvojitým závažím, akorát jdou je čtvrt hodiny, budu se muset poohlídnout po nějakém hodináři co je poladí

Vezmi je na pifko, vezmu tu UV baterku od Xeni a vyzkoušime lumi co ?

A kaj je máš ? V ložnici ?

Tuš jasně synku, přišči tyděn do Rezateho zvonka, ale potřebuju zpátky dva taxiky, jeden pro sebe a jeden pro hodiny, a mam jen na jeden. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...