Návštěvník Snow Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2007 ano maju Valjoux 7750. Dik za Vase rady, a sorry za mozno blbe otazky, ale mal som strach ze nie je nieco v poriadku. Majte sa, Matrix44 Nemáš zač, rád jsem přispěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix44 Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2007 este posledna otazka, ako dlho by museli lezat na stoliku (bez pohybu), aby ich bolo nutne natiahnut ? Dik, Matrix44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruhar Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2007 to Matrix44: Valjoux 7750 má rezervu chodu cca 40 hodin. Takže pokud je dáš na ten stolek natáhnuté měli by vydržet přibližně tuto dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2007 Dosly!!! Pri odchodu do prace mi je postak predal ve dverich. Tesim se z mych novych Aqua Terra jako maly kluk. Foto poslu az se vratim domu, ale uz je vsichni stejne znate. Jeste si musim udelat vylet do hodinarstvi aby mi upravili velikost. Juchu juchu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2007 Dosly!!! Pri odchodu do prace mi je postak predal ve dverich. Tesim se z mych novych Aqua Terra jako maly kluk. Foto poslu az se vratim domu, ale uz je vsichni stejne znate. Jeste si musim udelat vylet do hodinarstvi aby mi upravili velikost. Juchu juchu!!! Gratuluju, jsou krásné. Upravování velikosti ti nezávidím, nedokážu si představit, jak bych to vydržel, musíš strašně trpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2007 Tak dnes dorazili přírustky po čištění. Díky panu hodináři Mikinovi.Největší radost ty bíle skoro diplomaty,no a televize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2007 a další tři fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2007 Tak dnes donešeno, vyčištěno, radost největší z těch skoro-diplomatů, jsou nádherné. Díky pane Mikino!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2007 Teda, gratuluji, vypadá to opravdu dokonale!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2007 skoro diplomaty - dobrá práce! kdyby tak ještě šly "odzlatit" ty indexy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2007 Hezká práce - máš stěstí na dobrého hodináře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2007 Dnes mi došli od Dubrara Seiká 5, ktoré predával. Pekné, jednoduché hodinky. Prvé automaty, čo mám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2007 Dnes mi došli od Dubrara Seiká 5, ktoré predával. Pekné, jednoduché hodinky. Prvé automaty, čo mám! I když 5ky moc nemusím, tyhle se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2007 Lovap -ať dělaj radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2007 Page1012 - ty skorodiplomaty jsou moc hezky, skoda ze maji jeste zlate indexy, kazdopadne pekna prace ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2007 Ty petatricatiny se musi nejak oslavit. Tak a ted uz s fotkou, omluvte kvalitu, (manzelcin kompakt v rychlosti). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2007 klobadysek - pekny pekny, preju vse nej, darek sis vybral peknej :-) Tipuji to na maximalni spokojenost, je to tak? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2007 jsou moc pekné, gratuluji a přeju maximální spokojenost!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2007 Absolutni spokojenost, dokonce manzelka spokojenas vyberem!!! (Jeste nevi, ze hodlam investovat sumicku do aligatora se sponou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2007 klobadysek: opravdu nádherné. Užij si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se