New Milis Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Jako protiváha k vánočním radostem mě napadlo tohle téma. Tím zklamáním myslím vyloženě hodinky, ne prodejce nebo další okolnosti, zkrátka hodinky, na které jste se těšili, koupili jste je a po pár dnech používání jste zjistili, že to není ono. U mě to byly Breitling B-1. Brejtlí design v pohodě, naopak se mi dost líbily, ale na plné čáře to u mě prohrály funkčností. Hodinky, které jejich příznivci nazývají watch tool, měly funkce jak nejobyčejnější digitálky ale vrchol všeho bylo ovládání těch funkcí. Kroucení korunkou na všechny možné strany, její vytahování, mačkání, do toho ty čudlíky. Naprostej nesmysl. Takže musely z domu, díky své "nepohotovosti" mě zcela zásadně nesedly.
Návštěvník YPO Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 ... já to měl bohužel také s Breitlingem - v době kdy jsem je kupoval, jsem tu značku považoval za vrchol hodinařiny a ve snu by mne nenapadlo, že když za to zaplatím hříšné peníze tak to bude vrchol nepřesnosti ještě stvrzený papírem o přesnosti ... nechal jsem je seřídit a vše bylo v pořádku, nicméně první dojem se většinou nedá zopakovat ... Breitling aeromarine superocean
Návštěvník milosklikar Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 (upraveno) Já tyhle Orisky, ale ony za to nemůžou.Jsou to krásný hodinky, ale kupoval jsem je jen podle fotky a moje očekávání bylo větší než nakonec realita. Tvar pouzdra je ve zkutečnosti opticky hodně zmenšuje. Upraveno 19. prosince 2008 uživatelem milosklikar
Baker Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Za me vsechny made in russia, byly dvoje a bohuzel.
tc95 Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 U mne plati na fotce bomba na zivo nic moc a naopak-Super Avenger veliky zklamani v pomeru k cene.
kubson Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 všechny oranžové hodinky, které jsem kdy měl
simon Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 U mě to byly Omega seamaster - modré Bondovky ,, ventil ,, na desítce. A prostě nesedly... dost mě to mrzelo
mip Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Traser Super Sport Ta kartáčovaná ocel a naprosto rovné sklíčko...
edas Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Bohužel Seiko Samurai (white). Prostě ne a ne a ne
Návštěvník tolja Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Ruhla chrono, zakoupené mnou coby klučíkem v DDR ve třiaosmdesátém. Byly krásný, ale šly cca rok a hodinář, když jsem mu je donesl na opravu mne s nimi poslal do háje.
Foundryman Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Vintážní Longines inzerované prodejcem jako kus s nerez pouzdrem, ve skutečnosti to byla blbě pochromovaná mosazná zbastlenina. Naštěstí jsem opatrnej, kupuju výhradně přes PayPal, takže se povedlo to vyreklamovat a vrátit.
japa Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 vysněné Hujer Menhetn....... a dôvod?
gas Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Omega seamaster ( bondovky ), Omega speedmaster, těmito modely jsem nadobro skončil s Omegou ...
Jaem Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Ruhla chrono, zakoupené mnou coby klučíkem v DDR ve třiaosmdesátém. Byly krásný, ale šly cca rok a hodinář, když jsem mu je donesl na opravu mne s nimi poslal do háje. Myslis tieto?: Tie som mal ako chlpec aj ja Mne z nich hodinar chrono modul vybral a idu snad doteraz, musim ich pohladat . Najkrajsia je morska panna na dienku
OldaA Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 U mě Omega Speedmaster Moonwatch.. nesedí mi. Prodal jsem je takřka nenošené.
cigi Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Jedny poljoty a primky quarz, co jsem dostal jako kluk (oboje byly vlastně hezký), ale ani jedny nikdy opravdu a přes soustavné opravy nefungovaly a já jako náhradu vždycinky vyfasoval ty staré oprýskané primky s 66kou po tátovi - dneska ji mám v lineách . A pak pěkný sportovní quarz casia, který jsem moc rád nosil na vejšce, ale měly speciální gumovej pásek a když se přetrhnul, byl jsem nahranej, už se nedodával....
safi Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Vostok Europe - během dvou měsíců třikrát v servisu.....prodány za 25 procent ceny
911 Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 to gas, Olda co vam vadilo na speedech? na bondech mi vadi ten heliovy ventil. co konkretne vam na Omegach? Gilius: a tobe ?
Conrad Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 (upraveno) Longines Flagship chronograf a to jsem si je blbec sám vybral,krásné ale na mne malé, 39 mm, dáno i tvarem pouzdra a černým ciferníkem naštěstí pro moji přítelkyni jsou skvělé a já místo nich mám bílé Master collection Upraveno 19. prosince 2008 uživatelem Conrad
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se