Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jako protiváha k vánočním radostem mě napadlo tohle téma. :) Tím zklamáním myslím vyloženě hodinky, ne prodejce nebo další okolnosti, zkrátka hodinky, na které jste se těšili, koupili jste je a po pár dnech používání jste zjistili, že to není ono.

U mě to byly Breitling B-1. Brejtlí design v pohodě, naopak se mi dost líbily, ale na plné čáře to u mě prohrály funkčností. Hodinky, které jejich příznivci nazývají watch tool, měly funkce jak nejobyčejnější digitálky ale vrchol všeho bylo ovládání těch funkcí. Kroucení korunkou na všechny možné strany, její vytahování, mačkání, do toho ty čudlíky. Naprostej nesmysl. Takže musely z domu, díky své "nepohotovosti" mě zcela zásadně nesedly.

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno

... já to měl bohužel také s Breitlingem - v době kdy jsem je kupoval, jsem tu značku považoval za vrchol hodinařiny a ve snu by mne nenapadlo, že když za to zaplatím hříšné peníze tak to bude vrchol nepřesnosti ještě stvrzený papírem o přesnosti ... nechal jsem je seřídit a vše bylo v pořádku, nicméně první dojem se většinou nedá zopakovat ...

Breitling aeromarine superocean

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

Já tyhle Orisky, ale ony za to nemůžou.Jsou to krásný hodinky, ale kupoval jsem je jen podle fotky a moje očekávání bylo větší než nakonec realita. Tvar pouzdra je ve zkutečnosti opticky hodně zmenšuje.

post-786-1229701227.jpg

Upraveno uživatelem milosklikar
Návštěvník tolja
Odesláno

Ruhla chrono, zakoupené mnou coby klučíkem v DDR ve třiaosmdesátém. Byly krásný, ale šly cca rok a hodinář, když jsem mu je donesl na opravu mne s nimi poslal do háje.

Odesláno

Vintážní Longines inzerované prodejcem jako kus s nerez pouzdrem, ve skutečnosti to byla blbě pochromovaná mosazná zbastlenina. Naštěstí jsem opatrnej, kupuju výhradně přes PayPal, takže se povedlo to vyreklamovat a vrátit.

Odesláno
Ruhla chrono, zakoupené mnou coby klučíkem v DDR ve třiaosmdesátém. Byly krásný, ale šly cca rok a hodinář, když jsem mu je donesl na opravu mne s nimi poslal do háje.

Myslis tieto?:

RuhlaChrono.jpg

Tie som mal ako chlpec aj ja :) Mne z nich hodinar chrono modul vybral a idu snad doteraz, musim ich pohladat . Najkrajsia je morska panna na dienku :thumbsup_anim:

Odesláno

Jedny poljoty a primky quarz, co jsem dostal jako kluk (oboje byly vlastně hezký), ale ani jedny nikdy opravdu a přes soustavné opravy nefungovaly a já jako náhradu vždycinky vyfasoval ty staré oprýskané primky s 66kou po tátovi - dneska ji mám v lineách :).

A pak pěkný sportovní quarz casia, který jsem moc rád nosil na vejšce, ale měly speciální gumovej pásek a když se přetrhnul, byl jsem nahranej, už se nedodával....

Odesláno (upraveno)

Longines Flagship chronograf a to jsem si je blbec sám vybral,krásné ale na mne malé, 39 mm, dáno i tvarem pouzdra a černým ciferníkem naštěstí pro moji přítelkyni jsou skvělé a já místo nich mám bílé Master collection

post-227-1229722637.jpg

Upraveno uživatelem Conrad

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...