Vjace Odesláno 30. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 před 3 minutami, malda napsal: Tak tohle je paráda! Máš v kompletu i ty 145.022-69? Díky chlapi všem za pěkná slova. @malda Jj, 145.022-69 mám v super kompletu, včetně původní účtenky z nákupu na Vánoce v roce 1970 v klenotnictví ve Vídni, které je doposud v provozu. Ciferník je nádherně čokoládový, strávili skoro celý život v Kalifornii na sluníčku. Přikládám fotky na sluníčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 30. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 před 5 hodinami, Vjace napsal: Klasické hesalit moony s kalibrem 1861 Nádherné tritium moony 3590.50 Přikládám starší, ale hezčí, fotku tritiových 3590.50: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 30. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 (upraveno) před 5 hodinami, Vjace napsal: Speedmaster 40th Anniversary a.k.a. ALBINO limitovaná edice Apollo 15 40th Anniversary limitovaná edice Našel jsem starší foto Albínů, které je určitě povedenější. K Albínům doplním, že je to 500ks edice jen pro italský trh a ciferník je nádherně krémovitý. Upraveno 30. října 2022 uživatelem Vjace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 30. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 před 5 hodinami, Vjace napsal: Ed White Caliber 321 reedice Zlacené Speedmaster Mark II (stejná barevná kombinace jako Apollo 11 50th Moonshine gold a originální full-gold 145.022-69) Lepší fotka Ed White reedice: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 30. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Já prostě nevím, někdy je to focení OK, ale jak jsem o víkendu vyvětral všechny hodinky, tak je to tragédie. Faktem je, že už se stmívalo a umělé osvětlení ještě nepomáhalo, prostě blbé načasování... Budu to muset někdy napravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Krásne, stále dookola si to pozerám držím palce nech sú pri nich nové snoopy čím skôr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Co dodat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 wow, nadhera! Za tim muselo byt docela dost prace to sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinre Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 Krasna sbirka, gratuluju. Zajimalo by me jestli nekdy sve kousky nosis? Planujes pridat i nejake vintage kousky, jako napr. 105.012? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 31. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 před 18 minutami, martinre napsal: Krasna sbirka, gratuluju. Zajimalo by me jestli nekdy sve kousky nosis? Planujes pridat i nejake vintage kousky, jako napr. 105.012? Děkuji. Nosím 3-4 kusy, víc do rotace nedostanu, protože to u mě není jen o Omegách 105.003 nebo 105.012, případně 2998-x bych moc chtěl. Ale ve full-setu a pěkném stavu se to nedá najít. Nebo to stojí úplný nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinre Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 Kazdopadne si je zacal sbirat jeste v dobrou dobu kdy sli asi sehnat i limitky za docela rozumnou cenu. Za posledni 4 roky se to tak vysponovalo ze i obycejny moony za retail mi prjdou drahy. Porizovat Tvoji sbirku ted pres CH24 by bylo hodne nakladny. Kde na ne jinak chodis? CH24 nebo nejake aukce? Jak me Omega limitky obecne nezajimaji a mam radsi klasicke reference , hlavne teda vintage, tak ty ST1 a Mitsukoshi Ti fakt zavidim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 Wau! Tomu říkám sbírka. Úplně slintám, protože Omega je moje srdcovka a Moony oblíbený model. Vůbec jsem netušil, že se tady do toho někdo takhle obul. Respekt chlape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 1. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 před 7 hodinami, martinre napsal: Kazdopadne si je zacal sbirat jeste v dobrou dobu kdy sli asi sehnat i limitky za docela rozumnou cenu. Za posledni 4 roky se to tak vysponovalo ze i obycejny moony za retail mi prjdou drahy. Porizovat Tvoji sbirku ted pres CH24 by bylo hodne nakladny. Kde na ne jinak chodis? CH24 nebo nejake aukce? Jak me Omega limitky obecne nezajimaji a mam radsi klasicke reference , hlavne teda vintage, tak ty ST1 a Mitsukoshi Ti fakt zavidim:) Ten proces je nejuspokojivější část sbírání, to asi známe všichni. Jak jsem popisoval, pár kousků (4?) jsem pořizoval zde na fóru, 5 až 6 kusů na C24 (záruku kupujících je dobrá věc, dvakrát jsem posílal hodinky zpět, protože byly doje*ané), 2 kusy jsem koupil na aukci v Německu (ono se to nezdá, ale na aukcích je často šrot), zbytek (tedy většinu) jsem nakoupil od kamarádů chronomagorů po celém světě, hlavně jde o členy Omegaforums. Každopádně při každé koupi mám v jedné ruce fotky na počítači a v druhé ruce knihu Moonwatch Only. Bez ní bych byl obětí hrozných šméček, které se u prodeje hodinek objevují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Nadherna sbirka, mas to doslova epicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Tak toto je nádhera Gratuluji k takto krásné sbírce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 To je teda pořádná sbírka, hele ze zvědavosti nejsou ty ST2 původně ode mě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 1. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 před 1 hodinou, Exiztence napsal: To je teda pořádná sbírka, hele ze zvědavosti nejsou ty ST2 původně ode mě? Díky. ST2 nejsou od tebe, jsou od @Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 1. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Díky pánové všem za pěkná slova. Dává mi to motivaci k tomu pořádnému nafocení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tristan. Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Paradni sbirka, ale taky se přimlouvám za poradne nafoceni a drzim palce na ty Snoopy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 To je skutečně hromada Moonů...tleskám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se