Bende Odesláno 22. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Tak jsem nakonec objednal ta Seika SPB147. Čekám na proclení, tenhle týden by snad mohly dorazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Tak se pochlub až dorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 23. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Tak jsou doma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 23. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Cena $693 = 16.500CZK, DPH, clo, poplatek DHL 4200CZK, takže celkem nějakých 20.600,- Objednával jsem v noci minulé pondělí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Super. Krásný a kvalitní kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hento Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Pecka. Jen jsi mě trošku naštval, kdybych se nebál nákupu ze zahraničí, tak jsem mohl mí desítku v kapse. No nic, tak příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Vyzerajú fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 23. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Díky! Mám velkou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Paráda, tak ať dělají radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Super, z toho co tupadlo, bych je bral taky. Kolega teď taky hledal nový hodinky a tuhle řadu Seika jsem mu taky doporučoval. Nakonec chtěl titanovky, tak to vyhrály tyhle, ale oboje jsou parádní a já jsem rád, že jsem mohl alespoň částečně ovlivnit jeho výběr a neskončil u nějakých low baterek https://www.hodinky-koscom.cz/mido-ocean-star-captain-v-m026-430-44-061-00-k0042328 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 (upraveno) před 43 minutami, Radik napsal: Nakonec chtěl titanovky, tak to vyhrály tyhle, ale oboje jsou parádní a já jsem rád, že jsem mohl alespoň částečně ovlivnit jeho výběr a neskončil u nějakých low baterek https://www.hodinky-koscom.cz/mido-ocean-star-captain-v-m026-430-44-061-00-k0042328 Joo joo to jsi mu dobře poradil Ještě ať k nim pořídí tu černou gumu a bude spokojenej jak želva. Upraveno 23. listopadu 2022 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 26. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 A jake se ti tedy libi, co mas na mysli? Tyto se ti zdaji moc fadni, ze jsou cele cerne? Už jsem vybral Seika, viz výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 26. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Jinak jsem rád, že jsem nečekal na akci u Wardu, protože ani žádnou neměli Respektive měli - řekli kupte si u nás hodinky, letos bez BF, ale 10% z vaší částky dáme na záchranu oceánů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 před 7 minutami, Bende napsal: Jinak jsem rád, že jsem nečekal na akci u Wardu, protože ani žádnou neměli Respektive měli - řekli kupte si u nás hodinky, letos bez BF, ale 10% z vaší částky dáme na záchranu oceánů... Však oni u CW zase nějakou akcičku mít budou ale chápu, že pokud chceš mít na ruce něco hned, tak nechceš čekat kdy a co bude u nich v akci. Seika, co jsi vybral, vypadají super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Velmi dobrá volba Ať ti dlouho dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Jinak jsem rád, že jsem nečekal na akci u Wardu, protože ani žádnou neměli Respektive měli - řekli kupte si u nás hodinky, letos bez BF, ale 10% z vaší částky dáme na záchranu oceánů...Tak oni nikdy BF ani nemali pokial viem. Sale byva začiatkom januara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 27. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Tak oni nikdy BF ani nemali pokial viem. Sale byva začiatkom januara.Na anglickém fóru jsem právě četl, že BF v loňských letech měli, tak jsem myslel, že bude. Do ledna se mi už čekat nechtělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 27. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Díky Lookyn a Daryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 V 23. 11. 2022 v 15:08, Bende napsal: Díky! Mám velkou radost Moc pekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baltimore1 Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 V 23. 11. 2022 v 15:08, Bende napsal: Díky! Mám velkou radost Najprv má ta kombinácia hnedej a zlatej nepresvedčila ale čím ďalej sa na nich pozerám tým su unikátnejšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se