whiler Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 Ahoj, zaregistrovali jste tenhle remake Linea 40q? A uz si nekdo prihazujete? podle me celkem zajimavej krok ze strany kooperace ceskych brandu, ackoliv ty hodinky nejsou uplne muj salek kavy. vice info:https://www.pilsner-urquell.cz/projekt/aukcni-hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 Podle mě je to píčovina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 (upraveno) Tuhle jsem to daval do jinyho vlakna pro pobaveni. Ale evidentne o ten hnus nebyl takovej zajem jak cekali, tak se rozhodli to drazit. To je jak nektery dobrocinny aukce tady na foru I kdyz, treba se pletu a je to ta nejuzasnejsi vec za posledni roky z produkce Prim. Kdo ja jsem,abych soudil... Upraveno 28. listopadu 2022 uživatelem Lucky Lucaso Edit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 Model Linea je fajn. Tohle je verze s quartz. Ale rozebehnout 180 ks aukci mi prijde divoky... Ani si nejsem jistej, jestli bych je vubec chtel nosit, prijde mi to jako reklamni hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 ony to jsou reklamni hodinky kupce si to evidentne nachazi, tak proc ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 Je zajímavé, jak některé už mají cenovku desítky tisíc a jiné jednotky a je otázka kam se bude zvedat. Je to asi o těch číslech - pro někoho jsou některá zajímavá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 Většinou jsou to silné ročníky narození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiler Odesláno 28. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 (upraveno) před 2 hodinami, seikó napsal: Model Linea je fajn. Tohle je verze s quartz. Ale rozebehnout 180 ks aukci mi prijde divoky... Ani si nejsem jistej, jestli bych je vubec chtel nosit, prijde mi to jako reklamni hodinky Počkej to se dražej jako quartzky jo? to Q v názvu by to mohlo napovědět. tak to jsou fakt klasický reklamní hodinky, no. Upraveno 28. listopadu 2022 uživatelem whiler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 @adasek bude muset odněkud naimportovat zvracející smajlík.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 Tenhle by mohl vyhovovat: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicmoc Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 tvl. tady nejde o hodinky ale podpořit centrum paraple.Nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 Nepleteš, ale myslím, že bohulibý účel neomlouvá dražbu hnusnejch hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 před 3 hodinami, Bert napsal: @adasek bude muset odněkud naimportovat zvracející smajlík.... Malej: Velkej: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 Skvělá práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Patek Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Mně zas tak strašný nepřijdou a tím, že to dělají s Prim a není to nějakej čínskej shit (jako třeba ten čínský Prim, co ho pro mě nepochopitelně propagovali naši sportovci na poslední olympiádě), tak to nejsou úplně klasický reklamní hodinky. Navíc v té dražbě jsou i kolem 6tisíc, to mi přijde obecně na model Linea 40Q jako super cena. Největší škoda je, že neudělali i varianty s automatem a jsou to všechno jen quartzy. A hlavně peníze jdou na dobrou věc, já o tom přemýšlím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Tak kdyby mel jeste nekdo chut na posledni chvili najezit si darek, tak prosim. Berte dokud jsou https://ostatni.bazos.cz/inzerat/162244525/prim-pilsner-urquell.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se