Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Tuhle jsem to daval do jinyho vlakna pro pobaveni. Ale evidentne o ten hnus nebyl takovej zajem jak cekali, tak se rozhodli to drazit. To je jak nektery dobrocinny aukce tady na foru 😎

I kdyz, treba se pletu a je to ta nejuzasnejsi vec za posledni roky z produkce Prim. Kdo ja jsem,abych soudil...🤔

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Lucky Lucaso
Edit
Posted

Model Linea je fajn. Tohle je verze s quartz. Ale rozebehnout 180 ks aukci mi prijde divoky...

Ani si nejsem jistej, jestli bych je vubec chtel nosit, prijde mi to jako reklamni hodinky 👎

Posted

Je zajímavé, jak některé už mají cenovku desítky tisíc a jiné jednotky a je otázka kam se bude zvedat. Je to asi o těch číslech - pro někoho jsou některá zajímavá.

Posted (edited)
před 2 hodinami, seikó napsal:

Model Linea je fajn. Tohle je verze s quartz. Ale rozebehnout 180 ks aukci mi prijde divoky...

Ani si nejsem jistej, jestli bych je vubec chtel nosit, prijde mi to jako reklamni hodinky 👎

Počkej to se dražej jako quartzky jo? to Q v názvu by to mohlo napovědět. tak to jsou fakt klasický reklamní hodinky, no.

Edited by whiler
Posted

Mně zas tak strašný nepřijdou a tím, že to dělají s Prim a není to nějakej čínskej shit (jako třeba ten čínský Prim, co ho pro mě nepochopitelně propagovali naši sportovci na poslední olympiádě), tak to nejsou úplně klasický reklamní hodinky. Navíc v té dražbě jsou i kolem 6tisíc, to mi přijde obecně na model Linea 40Q jako super cena. Největší škoda je, že neudělali i varianty s automatem a jsou to všechno jen quartzy. A hlavně peníze jdou na dobrou věc, já o tom přemýšlím.

• 3 weeks later...