Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ježíšek se musel s těma knihama pronést, protože i já měl pod stromkem Náramkové hodinky.

Já také, naši blízcí, znalí našich úchylek, vykoupili knihkupectví :thumbsup_anim:

• Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já měl největší radost z toho , že se moje děti (dcera 22 a syn 15) chovaly k sobě jako bratr a sestra.Kdo má dvě děti jinačího pohlaví jistě chápe.

Odesláno
Já měl největší radost z toho , že se moje děti (dcera 22 a syn 15) chovaly k sobě jako bratr a sestra.Kdo má dvě děti jinačího pohlaví jistě chápe.

ani nemusí být opačného pohlaví.....:lol2:

Odesláno (upraveno)

Radost mě udělalo DVD Legenda jménem Spitfire se spoustou dokumentárních záběrů jako doplněk k mým IWC Spifirům a jestě slib že dostanu i DVD Hurricane,to bude zase k mým limitkám Oris vyrobeným jako oslava Hurricanu R4118

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Když vynechám textil, tak hlavně nové PC s monitorem, winder Eilux či nějakou mašinku (H0) - proč nějakou: je to typická německá (myslím 218?, podívám se...) přemalovaná do barev ČD, prostě něco jako Speedmastery od Tag Heuer :-D

PS: Conrade, až budeš fotit dárky, prosím, prosím, však ty víš :notworthy:

Odesláno

Kromě "povinné" knihy Náramkové hodinky také moc hezkou

post-699-1230214535.jpg.

/Někde tady bylo vlákno o výstavě da Vinciho vynálezů, nemůžu to najít. Nevíte někdo?/

A taky prase

post-699-1230214685.jpg

Odesláno
Olda: A co Enicary? Nebo ty nebyly zahrnuty do vanocnich nakupu? :)

To bylo před Vánoci, stejně jako Prim automat s rachtajícím závažím ale IA číselníkem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...