xbraj19 Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Odesláno 15. února 2023 Tady je přehledné srovnání (už tu někde bylo). Je otázka jaký titan má GS (mě přijde docela měký). Já mám několik Seiko s Brightz titanem a ten drží v dobře.
CEGY Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Odesláno 15. února 2023 před 1 hodinou, shewcza napsal: Sbga211 má tuším titan grade 5 a nepomáhá to. Určitě bych to uměl vyfotit jako ty, ale uměl bych to i tak, aby to vyznělo hůř. Stojím si za tím co jsem psal výše, že vlásečnice sbírá titan velmi snadno a jdou víc vidět a hůř řešit. Né každému se do toho chce. Zároveň ale podotýkám, že titan je daleko lepší v ohledu "ťukanců". Tak můžu ti to vyfotit jak budeš chtit.. Ad ty snowflaky, kterys tusim koupil v tom zubozenym stavu, nemáš prostě srovnani s novýma, kde bys ty vlasovky osobně posbiral a tim se s nama mohl podělit, jak je ten titan na hovno. To, že ty hodinky vypadaj, jako by s nima někdo faral na šachtě o ničem nevypovida. Ale jo, titan se nelesti nejlip.
shewcza Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Odesláno 15. února 2023 @CEGY To máš špatný informace, sice jsem je neměl úplně nový, ale ani nebyly takhle dojebaný. Nosil jsem je přes dva roky na střídačku s jinýma.
jkba Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Odesláno 15. února 2023 Za mě je supertitanium od citizenu super, rozhodně teda žádný magnet na škrábance. Sám je nemám, koupil jsem ale před pár lety cb1070-56e pro dědu, ten je tahá na zahradu, postavil s nima spadlou zídku, a vůbec prakticky nedá z ruky. Občas mu projedu tah ultrazvukem, a vyčištěnej je furt jak novej, předtím měl seiko želvy a rozhodně byly dojebaný víc.. Oproti želvám navíc poloviční hmotnost, což jako diabetik cení, a švihák je s nima jak zamlada.
Pivas Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Odesláno 15. února 2023 Mel jsem titanový pelagosy a musim souhlasit s Jardou. Vlásečnice jsem nachytal rychleji než kdyby byly ocelový. Minimálně byly víc vidět. Zaseky a tukance naopak skoro vůbec. Ale časem se to jakoby sjednotilo a vypadalo to Ok. Ale asi jak říkáte,každá firma ma jiny titan.
beerlao Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Odesláno 15. února 2023 Vintage citizen 62 6198 rok 1974 tedy 49let vše původní...
Chronopetr Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Odesláno 15. února 2023 před 9 minutami, beerlao napsal: Vintage citizen 62 6198 rok 1974 tedy 49let vše původní... Bomba!!!
lipic Odesláno 16. února 2023 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2023 jkba:Tak to by bylo super,kdyby byly takhle houževnatý. A o tu hmotnost mi jde taky.
beerlao Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Odesláno 16. února 2023 Jo když začneš na začátku s drahejma hodinkám a tak tě to naučí se k hodinkám chovat .... Hmotnost je OK na tomdle strapu ani mi nepřijdou těžký ,kdyby byli na kovovém tahu tak je to horší i vzhledem k zimě a chladu co skrze ně jde do zápěstí...furt to odvadí pozornost od práce k ruce a i....revma...proto na zimu jen takto ale spíš echt zlaté nejlépe na kůži...to je jinej matroš to echt zlato...
lipic Odesláno 16. února 2023 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2023 Tah není nic pro mě. Nějak jsem tomu zatím nepřišel na chuť (zatím).U mě vede přes léto guma a na zimu kůže/guma.
Beladona Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Odesláno 16. února 2023 Nejsou ve výběru, ale co v této kategorii Orient?
lipic Odesláno 16. února 2023 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2023 Orient znám, ale nic mi to neříká.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se