Kid_A Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 dejchl na me duch devadesátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 před 9 hodinami, Kid_A napsal: dejchl na me duch devadesátek Tenhle komentar to vystihuje naprosto presne :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 před 11 hodinami, Kid_A napsal: dejchl na me duch devadesátek ved o to slo, nech je to autenticke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 ... prostě hodinky století Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 No zezadu jasnou docela hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 Tak 25 ks mezi hokejisty udaj. Treba to vykoupi cele svaz a rozda to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 Nahodou na MPM za bura to neni spatny. Wait..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 tak uvidime, kdy a za kolik se to objevi na chronomagu:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 "... brzy vám představíme další z nich. Máte se na co těšit." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 Já se těším! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H.Z. Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 Tohle je jen další důkaz toho, že u nás prostě neumíme udělat ani normální hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H.Z. Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 A teď jsem se jen tak pro zajímavost podíval na strákách Primu na cenu...hoši, hoši, dejte si studenej vobklad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 Nene, to musí být překlep. Mají tam nulu navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 před 1 hodinou, H.Z. napsal: A teď jsem se jen tak pro zajímavost podíval na strákách Primu na cenu...hoši, hoši, dejte si studenej vobklad! No, studenej obklad bychom si meli dat asi my… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 Bych to tipnul na ten hokejový svaz, to by nikdo soudný snad nekoupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 Těhle limitek, povětšinou zcela mimo můj vkus, proběhlo za poslední dobu už několik a vždy poměrně rychle vyprodáno. Zajímalo by mě, jestli se kolem tohoto vytváří určitý sběratelský okruh a hodinky tím pádem nabírají investiční potenciál. Já zatím nic z tohoto ještě prodávat neviděl, Chronomag zřejmě není úplně cílová platforma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 PRIM MIG 15 měly v nabídce klenoty Buráñ za 200K a zmizely z nabídky. Takže pravděpodobně slušné zhodnocení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 Podle mě vše čistá spekulace na pozdější zhodnocení (něco jako limitky ČZ75), nebo opravdu někdo, kdo koupil celý balík a bude je rozdávat. Tohle si přeci žádný normální hodinkový nadšenec nemůže koupit ani za těch 25K. Ale víme, do jaké grupy teď Prim patří, a tam se prachy moc neřeší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 250k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se