Přejít na obsah

Na Leontinku zatim vybrano 33 000,-!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pratele to je super!!! Zatim 33 000,- a jeste cekam nejake platby do stredy, takze castka presahne 35 000,- mozna se dostaneme i ke 40 000,-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zitra to dojednam finalne s Koscomem a rano mam jednani s reditelkou Nadace. Budu vas informovat o vysledku!

Diky!!!!!!!!!

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jen abych pripomnel puvodni plan

Tak ja to prece jen zkusim. Ohlasy na ten napad nebyly tak spatne a jsem ochoten to zorganizovat.

Rad bych jmenem clenu fora Chronomag vybral castku cca. 6 000,- na hodinky pro slepe a predal je nasim jmenem nadaci Leontinka.

Myslim, ze tohle

Pratele to je super!!! Zatim 33 000,- a jeste cekam nejake platby do stredy, takze castka presahne 35 000,- mozna se dostaneme i ke 40 000,-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

je paradni vysledek!

Odesláno

Chybí tady smajlík smekám klobouk :notworthy:

Odesláno

Chtěl jsem ráno založit vlákno, kde by se tipovalo, kolik se vybralo, ale nestihl jsem to. Měl jsem tip, který ale nebudu řikat, protože by mi to teď už nikdo nevěřil.

Hezký!

Odesláno (upraveno)

Pratele, zde je dopis od reditelky Nadace a je urcen vam vsem!!!!!!!!!!!

Akce se tak rozrostla, ze po dohode s Koscomem za vybrane penize (cca. 36 000,- koupime 11 kusu hodinek Wenger)!!!!!!!!!

Ty ale nebudou predany na sobotni Jizerske 50, ale dohodli jsme se s pani Huckovou z Nadace, ze peclive vybereme 11 lidi (coz neni legrace), kteri budou mit z hodinek opravdu radost. Bude to mix sportovcu (i paralympici), studentu, apod.

Zabere to nejaky cas a predpokladam, ze do mesice by pak melo probehnout predani. Udelame PR, posleme do Watchmagazinu a dalsich casopisu a novin a udelame z toho tradici, ktera pristi rok muze vynest jeste vic. Chci to udelat poradne, aby vysledny efekt byl co nejlepsi!!!!!!!!!!

Zitra bude ucet uzavren, takze se prihkasim s celkovym cislem. Jeste jednou vsem diky. Jste s tim v pohode? Nevadi to?

Dobrý den,

chtěla bych Vám poděkovat za celou Nadaci Leontinka, za Váš nápad, Váš entuziasmus a radost,

se kterou jste přistoupil s dalšími milovníky hodinek ke shromaždování prostředků na zakoupení hodinek pro mladé zrakově postižené.

Je neuvěřitelné, že se prostředky sbírají tu po 200 Kč až po daleko vyšší částky, k 6.1. bylo vybráno neuvěřitelný 33. 157 Kč!!!!!

Naším úkolem je najít 11 šťastlivců, kteří dostanou darem kvalitní hodinky, a kteří tento dárek ocení.

Děkuji Vám za Vaši přízeň

Mgr. Barbara Hucková

Výkonná ředitelka

Nadace Leontinka

P.S. Prosim moderatory toto vlakno nejak zvyraznit, aby ho nasli vsichni, kdo prispeli!!!!

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno
Jen doplneni: Koscom dle dohody jedny hodinky venuje ze sveho!!!! :P

No, ono to vypadá, že nejen věnuje jedny ze svého ale že se i vzdal marže, ne? 10 kusů za 36k...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...