Adamus132 Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Mám tu otázku pro vlastníky Pelagosů. (in house caliber, 42mm, ideálně modrá) Zajímalo by mě, jak na ruce sedí 42 mm Pelagosy v porovnání s dalšími hodinkami? Jak se nosí třeba v porovnání s želvami? Klidně mi sem posílejte i fotky, zlobit se nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Mám je 4 roky jako OWG, už potřetí, sou to absolutně dokonalý hodinky, na ruce sedí výborně, nikde to netlačí Zápěstí mám lovčák, cca 18,5cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamus132 Odesláno 28. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 před 3 hodinami, Moty napsal: Mám je 4 roky jako OWG, už potřetí, sou to absolutně dokonalý hodinky, na ruce sedí výborně, nikde to netlačí Zápěstí mám lovčák, cca 18,5cm Tak to je super! Já mám asi trochu menší zápěstí, ale větší Želvy mi sedí fakt dobře. Tak nevím, jestli by mi seděly ty Pelagosy, když jsou o 5 mm delší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Sedí skvěle a tím jak jsou lehký tak s nimi i někdy spím,páč o nich ani nevím.Mám je ani ne rok a až na ten vypadlí index z lunety si je nemůžu vynachválit.Ta čitelnost je úžasná, myslím tím, jak snadno vidíš ručičky a indexy ze všech možných úhlů díky tomu bílo černýmu kontrastu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 před 16 hodinami, Adamus132 napsal: Tak to je super! Já mám asi trochu menší zápěstí, ale větší Želvy mi sedí fakt dobře. Tak nevím, jestli by mi seděly ty Pelagosy, když jsou o 5 mm delší. Želvy jsem měl taky a když se oprostím od jejich váhy a velikosti, tak se nosily taky dobře a nespatřoval jsem nějaké rozdíly v pohodlnosti nošení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamus132 Odesláno 29. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Pecka! Přesně to jsem potřeboval slyšet. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Pelagosy naprosto v pohodě i na mojí konstaný ruce 16,5cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 Vypadají dobře.... začínám o nich silně uvažovat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 V 30. 6. 2023 v 21:14, Radik napsal: Pelagosy naprosto v pohodě i na mojí konstaný ruce 16,5cm Hod nějaký foto za světla. Kolik mají lug2lug? Mám taky cca 17cm pazouru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamus132 Odesláno 29. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 před 23 hodinami, Gustaf napsal: Hod nějaký foto za světla. Kolik mají lug2lug? Mám taky cca 17cm pazouru... Mají 50 mm lug to lug. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Před hodinou, Adamus132 napsal: Mají 50 mm lug to lug. Díky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian666 Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 V 29. 6. 2023 v 9:53, Moty napsal: Pekné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tristan. Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Porovnani mensich a standartnich Pelagosu na zapesti cca 19,5cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Za mě ty menší vypadají na ruce lépe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 I za mě sedí lépe ty 39mm. Ale je to o zvyku a preferencích, každý to máme jinak... Také jsem 39ky zkoušel, ruka tak 18 - 18,5 cm a zdály se mi velikostí ideální. Bezva je, že jsou i docela nízké... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totem Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Nosí se super pohodlně, akorát moje zkušenost, že ten titan se dost škrábe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Taky o nich uvažuji, zkoušel jsem jen 39, čekám az budou i 42 abych mohl porovnat a vybrat, zápěstí mám 17.5- 18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cipisek85 Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 Nejlepší Tudory na zápěstí 19,5 cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 Nosím je denně od rána do večera a i díky mikroregulaci jsou neuvěřitelně pohodlné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se