Přejít na obsah

Longines - novinky 2023

Kobliha

Doporučené příspěvky

Doplním pár kousků, které mě ve videu zaujaly:

1:26 HydroConquest GMT 41mm, design ve stylu nových Conquest, nová podoba indexů bez typických číslic 6, 9, 12, barva modrá, černá, hnědá a zelená
2:42 Conquest 41mm a 34mm, už jsou publikované i na stránkách Longines, takže se více nebudu rozepisovat
3:10 Conquest Chronograph 42mm, rozložení subciferníků 3, 6, 9, barvy panda a reverse panda
3:52 Spirit Zulu Time GMT, nová barva ale 39mm není zmíněno
4:09 Flagship Heritage Moonphase 38,5mm, modrý, krémový a bílý ciferník, všechny se stříbrnými indexy. Tak nevím, jestli bude i současná černo-zlatá varianta, která měla své velké kouzlo
4:51 The Longines Master Collection (190th Anniversary) 38,5mm a 42mm, toto je pro mě největší překvapení - původní verze byla 40mm a zmenšení mi pro tento typ hodinek dává smysl. Velmi se mi už na původním modelu líbil ciferník s vyrytými stylizovanými Breguet číslicemi. Navíc přibyla mimostředná vteřinka, ale nevím, jestli se vypořádám s uříznutou sedmičkou. Přibývá zřejmě i nová barva číselníku (měděná/lososová-nedokážu to odhadnout)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On 6/15/2023 at 12:10 PM, Dushakx said:

Jop na ty zlaty si taky brousim zuby. Jen nechapu proc delat u tech spiritu i zulu tak velky lug to lug. Tah potom vypada na ruce strasne zvlastne jak je ten prvni dilek dlouhy silene

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Tady nové Hydroconquest GMT.

longines-l37904566-klocka.jpg.59610886c04eaa793e6676fa586d2de5.jpg

BTW mě vadí ty indexy (trojúhelník, obdélník, kolečko) moc tvarů prostě (ty kolečka na 6 a 9 tam prostě jsou zbytečný), jinak vypadají pěkně.

https://www.klockia.se/klockor/longines-klockor/longines-hydroconquest-ceramic-klocka/longines-hydroconquest-automatic-gmt-41mm-l37904566

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Dushakx napsal:

Za mě palec dolů, vypadají teď jako každé druhé potápky, nebo nějaké MIDO.  Chválím ten broušený prostřední článek tahu 😄 Praktická záležitost.

Pravda…je to dosť velký mišmaš a vôbec nie pekný🙁zato nové Conquest, 3ručné aj chronograph sú za mňa parádne👍(až na tú cenu😀)

Upraveno uživatelem Campino
Odkaz ke komentáři

Longines prostě na Hydrách neumí udělat normální indexy - minulá generace ty dvojené, které zahlcují cifr; současná lepší, ale kulaté indexy nacpe až do rehautu a teď zas tohle 😕 Škoda, hledám nějaké lepší potápky na lítačku, Hydry bych docela rád, ale tenhle maglajz zase nedám. Tak snad příští generace 😄 

Odkaz ke komentáři

Ano,souhlasím s Vámi.Jsou to krásné hodinky.Ale teď je stop stav.Operace pejska a jeho léčení se již vyšplhala na cenu daných hodinek🙂

Tento model je mnohem hezčí,respektive elegantnější než mnou oblíbený model 1832.Až zase našetříme,tak se pustíme do nákupů🙂

Odkaz ke komentáři

Já naštěstí nemám pro takové krásné oblekovky moc využití 😄 Tomu není asi co vytknout, to pouzdro má krásné jemné přechody, až si ho chce člověk pohladit. Do toho hloubka cifru a indexů, aby vynikly ty krásný ručky. 

Odkaz ke komentáři

Hydroconquest GMT na živých fotkách. Mě se líbí dost, jen ty tři tvary indexů, jak už bylo řečeno... Ale bude to chtít asi vidět... 🤔

https://www.fratellowatches.com/introducing-longines-hydroconquest-gmt/

U mě myslím stále vedou Spirit Zulu Time 39mm... 👍

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...