ondrejm Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Nejčastěji nosím ocelové a bico datejusty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Tyjo, jeden model a přitom tak rozdilny hodinky. No vida, zacina to tady byt zajimavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 (upraveno) Já už výhradně nosím jenom tohle, s tím si vystačím v podstatě při všech příležitostech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. července 2023 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 V roce 2012 jsem měl tuhle dvojičku. Měl jsem si je nechat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Mohlo by to být třeba tak: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 V 17. 7. 2023 v 14:08, Peta-Biker napsal: Suby a Moony A nebo jedny divery a prostě chrona... Případně BB58 a Moony Přesně, ke stejnému závěru jsem taky dospěl. Jsem ve fázi realizace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Zatím je to dost nuda... rolex a rolex, omega a rolex, omega a omega, rolex a rolex, rolex a zenith... trošku invence přátelé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Moje vysnene kombo by asi bylo Grönograf a vintazni Jumbo Royal Oaky, ale zustat u dvou by ani tak neslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 Člověk, kterému stačí dvoje hodinky, přece nemůže být plnohodnotným chronomagorem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 před 3 hodinami, Jarett napsal: Člověk, kterému stačí dvoje hodinky, přece nemůže být plnohodnotným chronomagorem ... Ja mam ulozenou tuhle tvoji fotku, s tim se taky asi da zit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 před 12 minutami, villain83 napsal: Ja mam ulozenou tuhle tvoji fotku, s tim se taky asi da zit... No to asi ano ... ale v té době jsem měl tak desatery hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 před 13 hodinami, kdojinej napsal: Zatím je to dost nuda... rolex a rolex, omega a rolex, omega a omega, rolex a rolex, rolex a zenith... trošku invence přátelé.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je mi jasný, žes chtěl vidět něco z vyšších pater, ale to nemůžu sloužit. Tak aspoň takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sorry, tak prej že černobíle je tohle kombo naprd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 (upraveno) Tohle jsou bráchové Pilot a Aeromaster Fortisovi. Rodina je ale početnější, někteří milují kosmonautiku, jiní námořnictví, toto jsou zástupci nejpočetnější části s vášní pro letectví. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. července 2023 uživatelem Ivan Lelák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altrigo Odesláno 25. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 (upraveno) Děkuju všem. Když jsem téma zakládal, neměl jsem úplně jasnou představu, k čemu by vlastně mělo sloužit a co přesně by mělo být obsahem. Po několika dnech a prvních příspěvcích už v tom začínám mít jasno. Perfektní jsou třeba ty komba Seamaster/Speedmaster, Submariner/Speedmaster, Submariner/Datejust, Submariner/Zenith... nebo to JLC kombo. Tam je tak nějak všechno, a přitom jde o opravdu dokonalé, všeobecně uznávané hodinky. To samé splňuje i kombo Prim Sport a Nomos, byť je to low budget řesení. Pak jsou tu zajímavá komba, buď složená z velmi podobných hodinek (Datejust/Datejust, Submariner/Sea Dweller) nebo z jedněch perfektních a jedněch doplňkových hodinek (Ploprof/Orient Star), kdy to složení z nějakeho důvodu reflektuje potřeby majitele. Ale třeba u posledního příspěvku Vulcain/Bucherer nebo u "nízkotučných" příspěvků je prostě znát, že ačkoli jsou to dvojice zajímavé, něco jim k perfektnosti chybí. Zřejmě se tu budou značky jako Rolex, Omega, IWC anebo i vyšší často opakovat, to se nedá nic dělat. Upraveno 25. července 2023 uživatelem Altrigo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Na elegantnejšie príležitosti ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ... a na dni všetky ostatné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Před hodinou, Altrigo napsal: ... Ale třeba u posledního příspěvku Vulcain/Bucherer nebo u "nízkotučných" příspěvků je prostě znát, že ačkoli jsou to dvojice zajímavé, něco jim k perfektnosti chybí. Zřejmě se tu budou značky jako Rolex, Omega, IWC anebo i vyšší často opakovat, to se nedá nic dělat. Vlastně souhlasím. Šoupnul jsem to sem jako ukázku kombinace neprofláknutých značek pro @kdojinej ale není to ono, něco tomu chybí. Možná právě ta profláknutost. ikoničnost. Tohle jsou spíš kousky, kterýma se početnější kombo ozvláštňuje. Jako základ to moc nefunguje. - @Willie McBride fantastický kombo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Náhodou, mně se to zrovna líbí, ty Vulcain jsou moc pěkný a jako kombo to dává smysl, zejména při dovolenkovým cestování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacBaren Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 před 10 hodinami, Ivan Lelák napsal: Tohle jsou bráchové Pilot a Aeromaster Fortisovi. Rodina je ale početnější, někteří milují kosmonautiku, jiní námořnictví, toto jsou zástupci nejpočetnější části s vášní pro letectví. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty napravo jsou dokonalý. Snad se k nim někdy dopracuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Třeba takhle, mám těch dvojic hodně… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se