Kostra Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Jestli OWG, tak BB 58 nebo 54 budou trefa do černého. Jestli nespěcháš, počkal bych na jaro, jestli nevystřelí nějaké zajímavé barvičky, ale jinak černá a máš vystaráno. Mám teď pár týdnů 54 a jak píše Shewcza, ta velikost a pohodlí jsou návykové. Navíc jim mimo geniální tah, sedí spousta barevných kombinací gum a nato, takže se nudit nebudeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 54 se i za mě hodně povedly. Na barvičky bych nečekal, pokud to je OWG, tak černá bude ideální. Navíc to není černá, ale sunburst, co se mění podle osvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Za mě pokud by to byly jediný hodinky, tak bych šel do GMT. Mají všechno, datum, vodotěsnost. Druhý čas se hodí. Barvičky a navíc mi evokují víc původní GMT než novodobé rolby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 @shewcza Heritage ne, ne? Nebo maj na tom meshi novou sponu? To by byla pecka.. Nevim, proste ty pseudoretro skororolady mi nejedou, no:) North Flag ci Pelagos sou jiny kafe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Strojcek je taky isty tusim sko predtym. Vo je hlavny rozdiel a je to fakt poznat je uprava tahu a tfit regulacia na spone. Obrovska vyhoda bb burgundy je ze super vyzeraju na hnedej kozi, na gume a la tropic a aj na nate a tahu. Proste velke univerzaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 před 1 hodinou, Micey napsal: GS se Spring Drive, vic ruznejch modelu. Treba SBGA001, 003.. cena na hrane, ale sehnat by mely jit. Anebo Brajtle, SOHII ve 42mm. Tudor nebrat!:) Oboje ty vyse jsem mel (no dobre, i ty Tudory) a jediny na prvni dobrou blby je absence mikroregulace, no. Na soh jsem taky koukal no, a pak tady na ty Navi 8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 (upraveno) Ty nee, ty sou takovy nijaky.. plus SOH maj ten skoro-tudoro-inhouse s delsi rezervou, primovej strojek. Jedna motivaci, akorat bych je chtel v cerny. Upraveno 29. srpna 2023 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 (upraveno) Co takhle Autavie? Upraveno 29. srpna 2023 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 @Kostra Díky za názor. Tak úplně nespěchám, ale barvičky asi teď ne. Mám teď zelený a modrý Bally (ty by šly pryč oboje). Navíc ještě nový Startimery od Alpiny. Takže upne nevím nevím jestli černé nebo červené.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 No tak jestli opravdu jen jedny, tak asi černá ne? A to píšu jako velký milovník barev, ale červené ke všemu nenapasuješ;-) A ještě si k tomu můžeš vybrat Uncle jubilee nebo president (coming soon);-) Jinak ty GMT pepsiny výše jsou taky super tip, na Forstner jubilee jsou to super univerzály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 (upraveno) @Kostra černá zatím vede, no...ale jak píšu. Jelikož mi zbydou ještě Alpiny v černé, tak vaham... GMT jsou taky dobrý, ale nad limit.... Upraveno 29. srpna 2023 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 @Kamil.K díky za tip... podívám se @Micey ji, soh máme taky v hledáčku, ale jsou nad limit a takový leštěnky hodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Aniž bych chtěl být špatným prorokem, tak na Alpiny se neohlížej. Ty půjdou chvilku po novém nákupu. Jestli to teda není nějaká připomínka životního milníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 před 59 minutami, shewcza napsal: Aniž bych chtěl být špatným prorokem, tak na Alpiny se neohlížej. Ty půjdou chvilku po novém nákupu. Jestli to teda není nějaká připomínka životního milníku. No tak jasný, že časem je nahradí něco jiného....co si budeme povídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Aqua Terra! Akorat nebudou v uvedene cenove hladine od ceskeho AD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Jinak díky za tohle vlákno. Zda se, ze jsme ve stejné hodinkové fázi. Jen já se takhle potacim už tři měsíce a pořad nevím co. jeste mi tedy v hledáčku lítají spring drive snowflake / winter, ale to je jiná disciplína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 před 37 minutami, Kex napsal: Aqua Terra! Akorat nebudou v uvedene cenove hladine od ceskeho AD Souhlas, i ty Tudory bych zvládnul, a pořád je mám moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 Já bych šel do těch Tudorů..ty prostě žeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 Co třeba Longines Spirit? Výběr velikostí, barev i funkcí - chronograf, tříručky, GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 Řešil jsem podobné dilema, nakonec to vyhrály Pelagos 39 a stal se ze me OWG. Od listopadu nemám na ruce nic jiného, ten komfort nošení je díky lehkosti titanu naprosto fenomenální. Jsou to skvělé univerzály s moderním šmrncem. Good luck s výběrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se