Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jestli OWG, tak BB 58 nebo 54 budou trefa do černého. Jestli nespěcháš, počkal bych na jaro, jestli nevystřelí nějaké zajímavé barvičky, ale jinak černá a máš vystaráno. Mám teď pár týdnů 54 a jak píše Shewcza, ta velikost a pohodlí jsou návykové. Navíc jim mimo geniální tah, sedí spousta barevných kombinací gum a nato, takže se nudit nebudeš.

• Odpovědi 194
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

54 se i za mě hodně povedly. Na barvičky bych nečekal, pokud to je OWG, tak černá bude ideální. Navíc to není černá, ale sunburst, co se mění podle osvětlení.

Odesláno

Za mě pokud by to byly jediný hodinky, tak bych šel do GMT. Mají všechno, datum, vodotěsnost. Druhý čas se hodí. Barvičky a navíc mi evokují víc původní GMT než novodobé rolby.

20190606_142603.jpg

image.jpeg

Odesláno

Strojcek je taky isty tusim sko predtym. Vo je hlavny rozdiel a je to fakt poznat je uprava tahu a tfit regulacia na spone. Obrovska vyhoda bb burgundy je ze super vyzeraju na hnedej kozi, na gume a la tropic a aj na nate a tahu. Proste velke univerzaly

Odesláno
  V 29. 8. 2023 v 8:39, Micey napsal:

GS se Spring Drive, vic ruznejch modelu. Treba SBGA001, 003.. cena na hrane, ale sehnat by mely jit. Anebo Brajtle, SOHII ve 42mm. Tudor nebrat!:)

Oboje ty vyse jsem mel (no dobre, i ty Tudory) a jediny na prvni dobrou blby je absence mikroregulace, no.

Rozšířit  

Na soh jsem taky koukal no, a pak tady na ty Navi 8.

hodinky-breitling-navitimer-8-automatic-41-a17314101c1a1-img-a17314101c1a1-fd-3.jpg

Odesláno (upraveno)

Ty nee, ty sou takovy nijaky.. plus SOH maj ten skoro-tudoro-inhouse s delsi rezervou, primovej strojek. Jedna motivaci, akorat bych je chtel v cerny.

FD00BC2C-EBDF-46E4-A7F5-5838C9E74F1A.jpeg

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

@Kostra Díky za názor. Tak úplně nespěchám, ale barvičky asi teď ne. Mám teď zelený a modrý Bally (ty by šly pryč oboje). Navíc ještě nový Startimery od Alpiny. Takže upne nevím nevím jestli černé nebo červené....

Odesláno

No tak jestli opravdu jen jedny, tak asi černá ne? A to píšu jako velký milovník barev, ale červené ke všemu nenapasuješ;-) 

A ještě si k tomu můžeš vybrat Uncle jubilee nebo president (coming soon);-)

Jinak ty GMT pepsiny výše jsou taky super tip, na Forstner jubilee jsou to super univerzály.

Odesláno

Aniž bych chtěl být špatným prorokem, tak na Alpiny se neohlížej. Ty půjdou chvilku po novém nákupu. Jestli to teda není nějaká připomínka životního milníku.

Odesláno
  V 29. 8. 2023 v 16:12, shewcza napsal:

Aniž bych chtěl být špatným prorokem, tak na Alpiny se neohlížej. Ty půjdou chvilku po novém nákupu. Jestli to teda není nějaká připomínka životního milníku.

Rozšířit  

No tak jasný, že časem je nahradí něco jiného....co si budeme povídat :D

Odesláno

Jinak díky za tohle vlákno. Zda se, ze jsme ve stejné hodinkové fázi. Jen já se takhle potacim už tři měsíce a pořad nevím co.

jeste mi tedy v hledáčku lítají spring drive snowflake / winter, ale to je jiná disciplína. :)

Odesláno
  V 29. 8. 2023 v 21:18, Kex napsal:

Aqua Terra! Akorat nebudou v uvedene cenove hladine od ceskeho AD 😉

Rozšířit  

💪Souhlas, i ty Tudory bych zvládnul, a pořád je mám moc rád.

Odesláno

Řešil jsem podobné dilema, nakonec to vyhrály Pelagos 39 a stal se ze me OWG. Od listopadu nemám na ruce nic jiného, ten komfort nošení je díky lehkosti titanu naprosto fenomenální. Jsou to skvělé univerzály s moderním šmrncem. Good luck s výběrem 😉 

IMG_0299.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...