Harwey Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 https://www.micropraha.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 No ty kkt tak na toto by som sa siel pozriet. Dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Takže 2 hodinářské akce ke konci roku? SUPER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 @DarylVanHorne Je to tak. Za týden a kousek SEW a pak zhruba měsíc na to Micro Praha Festival. Konec roku bude pro hodinkově pozitivní lidi opravdu zajímavý. Naposledy byla podobná konstelace snad v roce 2018, kdy se ještě konala výstava "Hodiny a klenoty" na Výstavišti v Holešovicích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Jen u těch Mikrobrandů mi pár dost značek chybí - bohužel ty, které bych opravdu rád viděl naživo Ale stejně je to fajn, mít dvě hodinové výstavy takhle krátce po sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 @DarylVanHorne ještě tam přibylo pár dalších značek. Koukni na web. Třeba to bude jedna z těch, která ti tam chyběla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 @HondzaX Ne ne, bohužel... Ale i tak se tam rád podívám, pokud to vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 Pekna prace @HondzaX Alex ze Zealanda mi psal, ze bude pred vanoci v Praze:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Dovolím si sem přidat aktuální a podle všeho finální seznam účastnících se značek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Tak kdo jde zítra ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Nejede někdo z východu na čumendu, ochotný nabrat černého pasažéra? Samozřejmostí je podílení se na nákladech za cestu a snad i příjemná společnost. Nechce se mi samotnému. Případně kdyby se našel někdo bez auta po trase SY-HK_PHA a chtěl by jet, tak by to šlo udělat i takto, auto mám, ale nechci jet sám. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Dajte sem pls nejake fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Výstava byla parádní. Chválím organizátory. Byla tam velice příjemná atmosféra, krásné hodinky a příjemní lidé. Pár hodinek, které mě zaujaly. Nejvíc asi značka Squale, ale tu jsem zapomněl vyfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Pekne, len ten Vandaag? mi pripomina vsetko moznenuz ked nie je napad… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Velmi chvalim poradatele. Krasne, nektere mne nezname hodinky, ktere jsem si mohl osahat. Nesnobska atmosfera (s SEW nelze srovnat, tam uz me nikdo neuvidi) a nenahusteno lidmi. Za me 1A. 1A+ si nechavam na dalsi rocnik :-)Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Víc fotek prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Neměl jsem tam lézt. Teď nemůžu z několika kousků usnout... Moc pěkná akce a velmi příjemná atmosféra. Děkuji pořadatelům a těším se na další ročník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se