Josef01 Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna První zvonění jen je to slyšet spíše v noci, nebo připomínka na prášek na ruce... Ale u klasických hodinek je to zajímavost.
paro Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Synchronizace casu. Obvykla debata s chirurgem. “To dame za 30 minut” vs. “Nedate, to je nejmin na hodinu a pul”. Nejsem puntickar 25s rozdil jsem nezapocitaval a stejne jsem mel pravdu. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1
berczo Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února V 3. 2. 2025 v 13:01, M.K. napsal: Desetiletý Suunta - still in love. Rozšířit to vypadá na staré dobré core all black?
Lukyn77 Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února (upraveno) nainstaloval sem si v práci sejf na hodinky a je to fajn ... když na mě příjde trudomyslnost (na*ere mě nějakej p*čus), zadám PIN a dám si relax s hodinkama ... Upraveno 3. února uživatelem Lukyn77 2 1
M.K. Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února V 3. 2. 2025 v 13:30, berczo napsal: to vypadá na staré dobré core all black? Rozšířit Máš recht, byť all black už po těch letech nejsou
Lucca Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února V 3. 2. 2025 v 13:35, Lukyn77 napsal: nainstaloval sem si v práci sejf na hodinky a je to fajn ... když na mě příjde trudomyslnost (na*ere mě nějakej p*čus), zadám PIN a dám si relax s hodinkama ... Rozšířit Dobrej způsob relaxace
geometr Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Trochu ziminka na měření dneska, ale jinak bylo krásně:
Arthur N. Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února V 25. 2. 2025 v 20:41, Lucca napsal: @Arthur N. Pěkný Seika Rozšířit Diky
paro Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Den administrativni :-/Sent from my iPhone using Tapatalk
warann Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Opren o kancelarsky radiator rozjimam nad zcela nepracovnimi zalezitostmi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se