Přejít na obsah

Víno je lék

eloga

Doporučené příspěvky

V 31. 1. 2024 v 11:36, simon_magus napsal:

Chlapi, Lidl a Tarapaca je pro svet vina neco jako znacky Invicta a Guess pro svet hodinek.

Pojdme vejs :)

I po letech si pamatuji víno, cos mi dal.👍 
Budu psát “pražsky” a neeee moravsky. Stejně tam vínu  rozumí 1% lidí 

Na Velikonoce si vezu trojku, kdy ty dvě vpravo jistě znáte a vlevo je pro mně asi nejlepší Primitivo ever 👌

IMG_3630.jpeg

IMG_3631.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Papežský víno si šetřím na Bastilu, Ještě je čas. Tak a protože moje polovička chce jen bio-eko atd. máme tady La Manchu, je to bio. 🤠. Ochutnal jsem, tak asi něco jako Vavřinec z Čejkovic - dá sa, ale zážitek jen 2A. 🙂

Odkaz ke komentáři

Při nákupu vína v supermarketu se mi osvědčila aplikace VIVINO. Tak kdyby se někdo potřeboval zorientovat, tak je to vhodný nástroj. Včera jsem bloudil po Bille a nevěděl co koupit narychlo na návštěvu. 

image.thumb.png.0099683f4db2848214672c2fb07cda15.png

Odkaz ke komentáři

Vivino je aplikace, která může něco naznačit, ale může být zmanipulovaná. Snad si nemyslíš, že španělské víno, které se vyhýbá místnímu značení: roble - crianza - reserva - gran reserva a stojí 150,- Kč bude k pití???

O Vivinu vypovídá i počet hodnotitelů u vína za 1/4 mičudy - 10.000 lidí, co to víno pili a hodnotili. Spíš 10.000 blbů, co si tím chtěli namasírovat ego.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
V 30. 3. 2024 v 6:19, long napsal:

I po letech si pamatuji víno, cos mi dal.👍 
Budu psát “pražsky” a neeee moravsky. Stejně tam vínu  rozumí 1% lidí 

Na Velikonoce si vezu trojku, kdy ty dvě vpravo jistě znáte a vlevo je pro mně asi nejlepší Primitivo ever 👌

IMG_3630.jpeg

IMG_3631.jpeg

Chtěl bych se zeptat místních znalců, jelikož moc nepiji červené víno, bylo mi doporučené Primitivo. Jedno jsem si koupil (fotku přikládám), né moc drahé a opravdu nebylo špatné. Může mi někdo doporučit Primitívo s rozumnou cenou 🙂 , co stojí za to ochutnat. Děkuji 

pri.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...