Beet Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 Dnesni lahvovani. Rýže, meduňka, jablko, ostružina a šípek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 30. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2024 V 31. 1. 2024 v 11:36, simon_magus napsal: Chlapi, Lidl a Tarapaca je pro svet vina neco jako znacky Invicta a Guess pro svet hodinek. Pojdme vejs I po letech si pamatuji víno, cos mi dal. Budu psát “pražsky” a neeee moravsky. Stejně tam vínu rozumí 1% lidí Na Velikonoce si vezu trojku, kdy ty dvě vpravo jistě znáte a vlevo je pro mně asi nejlepší Primitivo ever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2024 long - dobrý zápis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2024 Papežský víno si šetřím na Bastilu, Ještě je čas. Tak a protože moje polovička chce jen bio-eko atd. máme tady La Manchu, je to bio. . Ochutnal jsem, tak asi něco jako Vavřinec z Čejkovic - dá sa, ale zážitek jen 2A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 Ja dneska overuji kvalitu vin zde https://www.velkobilovictivinari.cz/akce/ze-sklepa-do-sklepa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 Při nákupu vína v supermarketu se mi osvědčila aplikace VIVINO. Tak kdyby se někdo potřeboval zorientovat, tak je to vhodný nástroj. Včera jsem bloudil po Bille a nevěděl co koupit narychlo na návštěvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 ....jediná skutočna cesta k poznaniu vína,je sa k poznaniu prepiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 Vivino je aplikace, která může něco naznačit, ale může být zmanipulovaná. Snad si nemyslíš, že španělské víno, které se vyhýbá místnímu značení: roble - crianza - reserva - gran reserva a stojí 150,- Kč bude k pití??? O Vivinu vypovídá i počet hodnotitelů u vína za 1/4 mičudy - 10.000 lidí, co to víno pili a hodnotili. Spíš 10.000 blbů, co si tím chtěli namasírovat ego. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom7 Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 V Tescu se dá koupit "poklad" za pár (135) korun : Podle hodnocení na VIVINO patří mezi TOP 1% vín nejen Španělska, ale i světa: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Dnes jsem se dostal k ochutnavce toho, co jsem v sobotu vybiral a muzu doporucit. Obcas se mi povede v zaplave ochutnavek vybrat blbe tentokrat jsem spokojeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2024 Devin je vzdy dobra volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrrol Odesláno 2. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2024 Dnes jsem se dostal k tomuto. Velká dobrota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 2. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2024 (upraveno) Tak tak Devín je môj obľúbenec A Tramin červený vyber z cibeb tá naj dobrota. Upraveno 2. května 2024 uživatelem Leopold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 5. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2024 V 28. 3. 2024 v 13:29, gunman napsal: Snad tě nezklame, ale je to levné portské, kterýho fakt stačí jeden panák jako aperitiv. ...a z téhle flašky mohu dva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.P.007 Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 V 30. 3. 2024 v 6:19, long napsal: I po letech si pamatuji víno, cos mi dal. Budu psát “pražsky” a neeee moravsky. Stejně tam vínu rozumí 1% lidí Na Velikonoce si vezu trojku, kdy ty dvě vpravo jistě znáte a vlevo je pro mně asi nejlepší Primitivo ever Chtěl bych se zeptat místních znalců, jelikož moc nepiji červené víno, bylo mi doporučené Primitivo. Jedno jsem si koupil (fotku přikládám), né moc drahé a opravdu nebylo špatné. Může mi někdo doporučit Primitívo s rozumnou cenou , co stojí za to ochutnat. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 Jááj, vinné vlákno. Tak přihodím své oblíbené malé rodinné vinařství z Trnavy - Víno Holka. Jejich Dunaj a Merlot nemají chybu! https://www.madwines.wtf/products/dunaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.P.007 Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2024 před 20 hodinami, organic napsal: Jááj, vinné vlákno. Tak přihodím své oblíbené malé rodinné vinařství z Trnavy - Víno Holka. Jejich Dunaj a Merlot nemají chybu! https://www.madwines.wtf/products/dunaj mají i zajímavé etikety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2024 A ještě zajímavější obsah lahví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.P.007 Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2024 Dnes jsem dostal dárek jednoho Australana . Z tohoto světadílu jsem ještě nechutnal, tak se podělím o zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2024 Bonbónek 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se