kork74 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Měli jsme na myslivecké zábavě. Kamarád mi volal, že se vše nevypilo, tak mu s tím rád pomáhám. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna To nebylo špatné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Sladky cecek, archivne, vyborne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Kupujte Moravské víno. Mrzne a my stejně musíme makat 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna V 11. 1. 2025 v 14:52, Lou napsal: Kupujte Moravské víno. Mrzne a my stejně musíme makat Tak pošli nějaký tip na to co máte,rádi koštnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Veru aj ja rad okoštujem nejaký bobuľový alebo hrozienkový vyber keď je v ponuke . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna V únoru budem lahvovat, tak pak dám vědět. Obecně mě spíš mrzí, jak lidi kupují vína z Afriky, Chile a tak. Nikdy jim nebudem cenově konkurovat, protože vyrábí za hodně jiný náklady a ještě to jede lodí přes půl světa. Tím nechci říkat, že jsou špatný. Ale když budem všechno dovážet, nikdo tady nepřežijem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Pošli mi do SZ nebo klidně i sem odkaz na tvoje vinařství, pošlu objednávku na pár kartonů na ochutnání. Ale mezi náma, neznám moc vinařů, který by si stěžovali. Loni vás trochu zaseklo zrušení daňové uznatelnosti tichých vín, dobře, sám jsem upravil poměr nákupu, když to jde z repre, ale stále jsem většinu peněz utratil u našich vinařů. Za 50 korun merlot pro Penny neuděláš, ale veltln, rulandské, tramín uděláš velmi slušnej a prodáš ho za víc přes svůj eshop nebo vinotéky. Navíc se i běžná populace vzhlédla k vinařské turistice, takže přes sezonu se na Moravě prodá násobek toho, co před lety. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Taky se hlasim a vzal bych par kousku na zkousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna (upraveno) před 10 hodinami, Lou napsal: V únoru budem lahvovat, tak pak dám vědět. Obecně mě spíš mrzí, jak lidi kupují vína z Afriky, Chile a tak. Nikdy jim nebudem cenově konkurovat, protože vyrábí za hodně jiný náklady a ještě to jede lodí přes půl světa. Tím nechci říkat, že jsou špatný. Ale když budem všechno dovážet, nikdo tady nepřežijem Morava a její vina se dostala tam kde jsou, jen díky lidem, kteří je vyrabi…je to smutný, ale ta generace musí zmizet, aby ti kdo to delaj srdcem byli videt. za mě nejhorší věc na Moravě je sada malého chemika, kterou tam snad vymysleli… obcas něco překvapí, ale proč to zkoušet, když Wachau je jistota?! Ano lahev z Wachau začíná na 20e, ale proč riskovat? Život je kratkej… Upraveno 14. ledna uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Před hodinou, vwtyp11 napsal: obcas něco překvapí, ale proč to zkoušet, když Wachau je jistota?! Ano lahev z Wachau začíná na 20e, ale proč riskovat? Život je kratkej… Trochu nuda, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno úterý v 17:13 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:13 Život je otázkou priorit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno sobota v 14:37 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 14:37 Mnam ladove 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno sobota v 16:45 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:45 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami V 14. 1. 2025 v 9:37, vwtyp11 napsal: za mě nejhorší věc na Moravě je sada malého chemika, kterou tam snad vymysleli… Naštěstí je na Moravě a na Slovensku několik autentických vinařů, takže je z čeho vybírat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami V 14. 1. 2025 v 9:37, vwtyp11 napsal: Morava a její vina se dostala tam kde jsou, jen díky lidem, kteří je vyrabi…je to smutný, ale ta generace musí zmizet, aby ti kdo to delaj srdcem byli videt. za mě nejhorší věc na Moravě je sada malého chemika, kterou tam snad vymysleli… obcas něco překvapí, ale proč to zkoušet, když Wachau je jistota?! Ano lahev z Wachau začíná na 20e, ale proč riskovat? Život je kratkej… ja sice miluju Wachau, ale zrovna jsi vybral nejvice chemickou vinarskou oblast Rakouska, kde maleho chemika maji skoro vischni ...a lahev vina z Wachau nezacina na 20EUR, ve Wachau teda (a beru to tak, ze vzhledem ke vzdalenosti a tomu, ze je tam krasne nema nikdo duvod si tam pro vino nezajet) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se